mide botoksu veya mide balonu hakkındaki düşünceleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1mrw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1mrw

🧘‍♀️👨‍👩‍👦‍👦🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
3.706
En iyi cevaplar
1
3.972
83
Kızlar Selam. bugüne kadar nekdar diyet uygularsam uygulayın malesef hedefime hiç bir zaman ulaşamadım bu aralar bu yontemleri çok düşünüyorum ama korkuyorum hem çok iyi hemde çok kötü sonuçları var bir türlü karar veremiyorum konu hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Artık ayna karşısında kendim bakarken mutlu olmak istiyorum inanın psklojik olarak kıyafet alma konusunda okadar zorlandım ki artık hiç bir şey almıyorum kendime 2 çocuk annesiyim peşlerinden koşarken yoruluyorum tıkanıyorum kilolarım ciddi anlamda zorluyor artık beni boyum 170 kilom 108 an itibariyle

Merhabalar. Bende 4 gün önce mide balonu taktırdım endoskopi yoluyla. Zaten takılırken hiç
birşey hissetmiyorsunuz çünkü uyuyorsunuz. Ama sonraki 4-5 günlük süreç zor oluyor. Tabi bu kişiden kişiye acı eşiğine göre değişir. Benim mide bulantım, kusmam, ve kramplarım sürekli ama sürekli oldu. Gece uyuyamadığım da oldu. Serumlar pek etki etmedi. Ama kendimi hep motive tutmaya çalıştım. Süreç sonrası giyemediğim kıyafetlerimi, ya da kilonun hayatımın her neresinde olursa olsun bana verdiği zararlardan kurtulduğum bi hayatı düşündükçe hep daha iyi hissettim kendimi. Bugün 4. Günüm. Ve kramplarım oldukça azaldı ara ara mide bulantılarım oluyor ama ben buna bile şükür diyorum.

Merhabalar. Bende 4 gün önce mide balonu taktırdım endoskopi yoluyla. Zaten takılırken hiç
birşey hissetmiyorsunuz çünkü uyuyorsunuz. Ama sonraki 4-5 günlük süreç zor oluyor. Tabi bu kişiden kişiye acı eşiğine göre değişir. Benim mide bulantım, kusmam, ve kramplarım sürekli ama sürekli oldu. Gece uyuyamadığım da oldu. Serumlar pek etki etmedi. Ama kendimi hep motive tutmaya çalıştım. Süreç sonrası giyemediğim kıyafetlerimi, ya da kilonun hayatımın her neresinde olursa olsun bana verdiği zararlardan kurtulduğum bi hayatı düşündükçe hep daha iyi hissettim kendimi. Bugün 4. Günüm. Ve kramplarım oldukça azaldı ara ara mide bulantılarım oluyor ama ben buna bile şükür diyorum.
Merhaba benimde bugün 3.gunum.tipki senin gibi oldum bende hala mide kramplarim.ve bulantılarım var dün serum.taktirdim.o bile bı ise yaramadi.senin nasıl gidiyor

Merhaba benimde bugün 3.gunum.tipki senin gibi oldum bende hala mide kramplarim.ve bulantılarım var dün serum.taktirdim.o bile bı ise yaramadi.senin nasıl gidiyor
Benim bugün biraz düzeldi, ağrılarım kramplarım mide bulantılarım hala ara ara devam ediyor mesela mideme herhangi birşey gidince. Su içsem bile hissedebiliyorum. Ama gün geçtikçe azalıyor şikayetlerim ve sanırım midem artık balonla yaşamaya kendini alıştırıyor. Bugün püre olarak başlayacağım besinlere. Bu arada 4. Gün ve giden 3 kg.

kızlar ya ben reelsler de falanda hep op. geçiren arkadaşların ağrıdan şikayetçi olduğunu izliyorum çok korkmaya başladım hala cesaret edemiyorum bu yuzden iki bebem var çünkü açıdan ağrıdan bakamazsam diye korkuyorum

kızlar ya ben reelsler de falanda hep op. geçiren arkadaşların ağrıdan şikayetçi olduğunu izliyorum çok korkmaya başladım hala cesaret edemiyorum bu yuzden iki bebem var çünkü açıdan ağrıdan bakamazsam diye korkuyorum
Yaşınız kaç? Benim de neredeyse 30 kilo fazlam var ve daha 3 kilosunu anca verdim :D Yaşım 34, çocuğum yok ve şu an işsizim yani zamanım bol ama gene de hiç operasyon düşünmedim. Ağır yaşamlar gibi değilse bir insan ya da ciddi hormonal/kronik rahatsızlıkları yoksa diyet ve sporla yani irade ve kararlılıkla tüm kilolar verilebilir. Kuzenim 170 boyunda 110 kiloydu tüp mide oldu şimdi 60larda üstünden yıllar geçmesine rağmen bir sürü kısıtlamaları var ve çok zor toplandı kendini.

Kesinlikle bu operasyondan sonra sizin yanınızda biri olmalı. Ben annem de kaldım eşimde vardı. Anca idare ettiler hem beni hem 2 yaş sendromunda olan oğlumu. ☺️

Bogazı tutmazsanız operasyon çöp

Back
X