F Ftstdk Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2022 4 0 31 28 Eylül 2022 Konu Sahibi Ftstdk #1 Kızlar mide balonu yaptırıp hiç kılo veremedim 2 ay bitti benim şimdi bu doktora dava açma hakkım var mı cunku paramı vermiyor .
Kızlar mide balonu yaptırıp hiç kılo veremedim 2 ay bitti benim şimdi bu doktora dava açma hakkım var mı cunku paramı vermiyor .
D dudi_ Guru Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2009 292 18 1 Ekim 2022 Konu Sahibi Ftstdk #2 Kılonuz mu azdı acaba neden veremedınız acaba?doktor ne dıo bu duruma ve hangı doktor paylaşırsanız memnun olurum
Kılonuz mu azdı acaba neden veremedınız acaba?doktor ne dıo bu duruma ve hangı doktor paylaşırsanız memnun olurum
F Ftstdk Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2022 4 0 31 3 Ekim 2022 Konu Sahibi Ftstdk #3 dudi_ .!.: Kılonuz mu azdı acaba neden veremedınız acaba?doktor ne dıo bu duruma ve hangı doktor paylaşırsanız memnun olurum Genişletmek için tıkla... 76 kıloydum canım zar zor 75 oldum doktorum osmanıye Hatay Antep gibi yerlerde çalışıyor hasta isteğine göre geliyor Cavid Göktaş ismi
dudi_ .!.: Kılonuz mu azdı acaba neden veremedınız acaba?doktor ne dıo bu duruma ve hangı doktor paylaşırsanız memnun olurum Genişletmek için tıkla... 76 kıloydum canım zar zor 75 oldum doktorum osmanıye Hatay Antep gibi yerlerde çalışıyor hasta isteğine göre geliyor Cavid Göktaş ismi
F Ftstdk Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2022 4 0 31 3 Ekim 2022 Konu Sahibi Ftstdk #4 dudi_ .!.: Kılonuz mu azdı acaba neden veremedınız acaba?doktor ne dıo bu duruma ve hangı doktor paylaşırsanız memnun olurum Genişletmek için tıkla... Ayrıca olabilir veremeyebilirsiniz diyip işin içinden çıktı sağolsun
dudi_ .!.: Kılonuz mu azdı acaba neden veremedınız acaba?doktor ne dıo bu duruma ve hangı doktor paylaşırsanız memnun olurum Genişletmek için tıkla... Ayrıca olabilir veremeyebilirsiniz diyip işin içinden çıktı sağolsun
D dudi_ Guru Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2009 292 18 3 Ekim 2022 Konu Sahibi Ftstdk #5 Çok tuhaf yaklaşımı.başka bır genel cerraha gıdıp kontrol mu olsanız acaba
F Ftstdk Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2022 4 0 31 3 Ekim 2022 Konu Sahibi Ftstdk #6 dudi_ .!.: Çok tuhaf yaklaşımı.başka bır genel cerraha gıdıp kontrol mu olsanız acaba Genişletmek için tıkla... Evet mantıklı aslında
dudi_ .!.: Çok tuhaf yaklaşımı.başka bır genel cerraha gıdıp kontrol mu olsanız acaba Genişletmek için tıkla... Evet mantıklı aslında
D dudi_ Guru Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2009 292 18 8 Ekim 2022 Konu Sahibi Ftstdk #7 Ftstdk .!.: Evet mantıklı aslında Genişletmek için tıkla... Merhaba nasılsınız verebıldınız mı