- 19 Temmuz 2023
- 13
- 4
- 40
- Konu Sahibi uzaydakipatates
Saat 11 bucukta endoskobik mide balonu taktırdım. Çok merak ediyorum süreç nasıl ilerleyecek hç bişey hissetmiyorum su anda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saat 11 bucukta endoskobik mide balonu taktırdım. Çok merak ediyorum süreç nasıl ilerleyecek hç bişey hissetmiyorum su anda
nerede taktırdınız, ben İstanbul'da yasıyorum ve yer arıyorum yaptırmak için, biri yardımcı olursa çok sevinirimSaat 11 bucukta endoskobik mide balonu taktırdım. Çok merak ediyorum süreç nasıl ilerleyecek hç bişey hissetmiyorum su anda
Ahmet Ziya balta profesor kendisi çok tatlı birinerede taktırdınız, ben İstanbul'da yasıyorum ve yer arıyorum yaptırmak için, biri yardımcı olursa çok sevinirim
Yorumuzunu şimdi gördüm kusura bakmayın siz nasılsınız işlem yapıldığı?Merhaba, son durumunuz nasıl? İlk günleri kolay atlatabildiniz mi? Ben de önümüzdeki hafta taktırıcam
Benim ki çok kolay geçti hoc agrım sızım olmadı ama aşırı mucıze beklemeyn çok kolay diyet yapılır zorlarsanız yersiniz ve mideniz büyürMerhaba, son durumunuz nasıl? İlk günleri kolay atlatabildiniz mi? Ben de önümüzdeki hafta taktırıcam
Evet yapıldı! İlk gün çok kustum, felaketti resmen. Hergün serum taktırdım. Baya rahatlattı. Bugün 5. günüm. Çok iyi durumdayım. Kusmam geçti. Hala sıvı olarak besleniyorum korkumdan. Çünkü hazımsızlık oluyor.Yorumuzunu şimdi gördüm kusura bakmayın siz nasılsınız işlem yapıldığı?
Bu çoğu kişide oluyormuş okuduğum kadarıyla. Vücut yağ yakmak istemediği için direniyormuş diye okumuştum. Biraz yürüyüş ekleyebilirsiniz.Pazartesi 1 ay olacak ilk 2 hafta 83 kg dan 77ye düştüm şimdi Gr zayıflamıyorum 2 haftadır 78.3 79.2 geliyor gidiyor....
İştahımı sorarsanız yesem yerim ama yemiyorum gerçekten bayaaaa yemiyorum. Dün kadınbudu köfte yediğim için vicdan azabı cektım.. yemiyorum ama bi durdu oynamıyor umarım geçici bir durumdur
benim üçüncü günüm ve gerçekten ağrıdan kramptan artık halsiz düştüm sürekli içtiğimi kusuyorum ne yapcam bilmiyorumEvet yapıldı! İlk gün çok kustum, felaketti resmen. Hergün serum taktırdım. Baya rahatlattı. Bugün 5. günüm. Çok iyi durumdayım. Kusmam geçti. Hala sıvı olarak besleniyorum korkumdan. Çünkü hazımsızlık oluyor.
merhaba. son durum nedir acaba?Yorumuzunu şimdi gördüm kusura bakmayın siz nasılsınız işlem yapıldığı?