MİDE BALONU TAKTIRANLAR BİLGİ VEREBİLİR Mİ LÜTFEN

denqesizm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
164
74
Merhaba,

Mide balonu taktırmak istiyorum.Bu konuda tecrübesi olanlar ücret,iştah durumu,kilo verimi vs hakkında bilgi verebilir misiniz.

Herkese mutlu günler.

merhaba kaç kilosunuz boyunuz kaç kaç kilo vermek istiyorsunuz

Mrb. 23 nisan sali gunu balon taktırdım. Bugün 4. Günüm. 1.70 boy 79 kg la karar verdim taktirmaya. Kendimi bildim bileli hep balık etliydim ben. Diyet yap Bırak yap Bırak 75 ten asagiya inemedim diyebilirim. Ve fazlasıyla sıkıldım artık diyerek mide balonu taktırdım. Şuan 75 kg im. 4 günde 4 kg gitti. Taktırmak cok basit bi yöntem hissetmiyosun bile. 10 dk da bitiyor zaten işlem. Asıl mesela sonrasında. Ben taktirmaya gittiğimde dr la 1 saatten fazla konustuk. Sanki takmami istemiyor gibiydi. Çünkü söylediğine göre 2. Günde gelip balonu cikartoyomus çoğu kişi. Bulantılardan kasilmalardan şikayet ederek. Ben 2 yıldır balonu araştırıyorum. Gerek google üzerinde gerek net üzerindeki forumlarda açık hiç bi bilgi yoktu. Ama pantolonlara sığamayınca tak dedi. UCunda ne olursa olursun edemiycem dedim. Bu uygulama için 2 yıl boyunca fiyat araştırması yaptim. 20.000 diyen oldu. 15 ... 10... Ama geçen ay bi yer buldum 5.800 dedi aman allahım dedim. On görüşleriz gittim. Ve taktırdım. Hastane çıkışı ağzıma su geldi biraz. O gun cok sıkıntı cekmedim. Aksmaa doğru hafif bulantı, kramp hali ara ara... Şuan 4. Günümdeyim. Hiç karnımi ac hissetmedim şuana kadar. Olaylarımı içmek için birde halsiz kaldığım için yemek zorunda hissediyorum Oyuzden yiyorum. Çünkü bisey yemeğinde cok halsiz kaliyo insan. Ilk 2 gün hiç bisey yiyemedim. Şu bile içemedim. Diyetisyen desteği ile birlikte +400 lira 6200 liraya mal oldu. Dolarla alıkoymuş balon. Fiyat artacaktir. Ilerleyen zamanda ne olur bilemem. Ama suan riskli dönemi atlattım.pisman değilim taktirdigima. Ne kadar veririm, artı eksisi ne olur onuda sizinle paylaşacağım.. bu arafa balon 1 yıl kalabiliyormus en fazla midede..

Merhaba, su an ne durumdasınız acaba? 1 ay olmuş. Bir güncelleme yapabilirseniz cok yardımcı olmus olacaksiniz

Merhaba, su an ne durumdasınız acaba? 1 ay olmuş. Bir güncelleme yapabilirseniz cok yardımcı olmus olacaksiniz
Selam, bende cok merak ettim. simdi durumunuz nasil?

Sana katılıyorum bende 6500 +250 anestesi ile ödedim pazartrsi taktırıcam 2 gün önceden sıvı yicem ki midem boş olssun diye bende cook araştırdım ama o 20.000 15 10 bin ler yurtdışından gelenlere bu fiyatları cıkartıyorlar cok sacma coğunlukla istanbuldakilet öyle yapıyor almanyada fiyatlar 1500€ sabit herşey dahil oyüzden 6-7000 lira uygundur bende 170 boyundayım ve 93 kiloyum 30 kilo verenler var. Şimdi sana sorum sen 1 senelikmi taktırdın ben 8 aylık taktırcam üstünede mide botoxu yaptırmaya düşünüyorum..

Bende pazartesi taktiriyorum okadar araştırdım ki gerçekten deneyimlerini detaylıca anlatan olmamış yada ben denk gelmedim inşallah herşey yolunda giderse tum asamalari detaylı olarak anlatmayı istiyorum

mide balonunu teyzem bende tüp mide yaptırdık ikimizde halimizden gayet memnunuzve operasyonun çeşitini seçmek kilonuzun ve sağlığınızn seviyesine göre değişiyor demişti doktor, ceyhun aydoğandır kendisi gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim

güncelleme yapabilir misiniz

ece cskn mide balonu hakkındaki tecrübelerini öğrenebilir miyim? Ameliyatı nerde oldun ve kaç kilo verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…