İlk gecemi geçirdim çok zorlanmadım, herkes kusma ve bulantının yoğun olduğunu söylüyor fakat benim aşırı yoğun olmadı. Sadece dün bir bardak ayran ve bir kase çorba içtim ve malum onları da çıkardım. Yarın işe gideceğim ne olacak bilmiyorumMerhaba herkese, 1 Ekim 2022 itibariyle medsil mide balonu taktırdım. Boyum 1.55 Kilom 71 süreç ile ilgili sizleri bilgilendireceğim
Merhaba çok gecmıs olsun endoskopı ile yapılan oluyor sanırım bu.Merhaba herkese, 1 Ekim 2022 itibariyle medsil mide balonu taktırdım. Boyum 1.55 Kilom 71 süreç ile ilgili sizleri bilgilendireceğim
Merhaba bende 5 ekimde endoskopik olandan taktırdım. Herşeyi kusuyorum şimdilikMerhaba herkese, 1 Ekim 2022 itibariyle medsil mide balonu taktırdım. Boyum 1.55 Kilom 71 süreç ile ilgili sizleri bilgilendireceğim
Merhaba çok gecmıs olsun hangı sehirde taktırdınız?Merhaba bende 5 ekimde endoskopik olandan taktırdım. Herşeyi kusuyorum şimdilik
Nevşehir’de taktırdımMerhaba çok gecmıs olsun hangı sehirde taktırdınız?
Merhaba kaç gün oldu su an nasılsınız?Nevşehir’de taktırdım
9. Günüm bugün alıştım ona, o da bana kramplar azaldı normal besleniyorum iştahım yerinde ama balon izin vermiyor yememe, az fazla yiyeyim kusuyorum zaten. Su içiyorum aklıma geldikçe bol bolMerhaba kaç gün oldu su an nasılsınız?
Merhaba nasılsınız süreç nasıl gıdıyor9. Günüm bugün alıştım ona, o da bana kramplar azaldı normal besleniyorum iştahım yerinde ama balon izin vermiyor yememe, az fazla yiyeyim kusuyorum zaten. Su içiyorum aklıma geldikçe bol bol
Merhaba nasılsınız süreç nasıl gıdıyorMerhaba herkese, 1 Ekim 2022 itibariyle medsil mide balonu taktırdım. Boyum 1.55 Kilom 71 süreç ile ilgili sizleri bilgilendireceğim
Merhaba nasıl gidiyor şikayetin varmi hangi şehirden kilo nekadar verdinMerhaba bende bugün taktırdım uzun zamandır yazmamışsınız ne durumdasınız?