MİDE BALONU SERÜVENİM

dileyno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2022
2
0
29
Merhaba herkese, 1 Ekim 2022 itibariyle medsil mide balonu taktırdım. Boyum 1.55 Kilom 71 süreç ile ilgili sizleri bilgilendireceğim 🧿

Merhaba herkese, 1 Ekim 2022 itibariyle medsil mide balonu taktırdım. Boyum 1.55 Kilom 71 süreç ile ilgili sizleri bilgilendireceğim 🧿
İlk gecemi geçirdim çok zorlanmadım, herkes kusma ve bulantının yoğun olduğunu söylüyor fakat benim aşırı yoğun olmadı. Sadece dün bir bardak ayran ve bir kase çorba içtim ve malum onları da çıkardım. Yarın işe gideceğim ne olacak bilmiyorum

Merhaba çok gecmıs olsun endoskopı ile yapılan oluyor sanırım bu.
Hangı doktora yaptırdınız fiyat nedir?
Bulantı çok oluyor mu?

Merhaba kaç gün oldu su an nasılsınız?
9. Günüm bugün alıştım ona, o da bana kramplar azaldı normal besleniyorum iştahım yerinde ama balon izin vermiyor yememe, az fazla yiyeyim kusuyorum zaten. Su içiyorum aklıma geldikçe bol bol

9. Günüm bugün alıştım ona, o da bana kramplar azaldı normal besleniyorum iştahım yerinde ama balon izin vermiyor yememe, az fazla yiyeyim kusuyorum zaten. Su içiyorum aklıma geldikçe bol bol
Merhaba nasılsınız süreç nasıl gıdıyor

Merhaba benim taktıralım 1 ay 10 gün oldu -10 oldu iyiki yaptırmışım bide almasam sonradan tadından yenmez :)) Antepte taktırdım bu arada

X