Tşkler canim benim ben taktirali 1 hafta oldu 5 kg verdim suana kadar ama daha tam 6 ay süre midemde kalcak hedefim 20 kg sonra aynı sekilde geri cikartilacak, ben yurtdisinda kaldigim için fiyati euro olarak söyleyeceğim 1000 EUR. Ve benimkisini devlet karşılıyor.Geçmiş olsun. Deneyimi yaşayan biriyle bilgi paylaşımında bulunmayı çok isterim.
Öncelikle ne kadar oldu balon takılalı ve verilen nedir?
Hedef ne bu süre zarfında tüketmemeniz gerekenler neler?
Maliyeti nedir?
Tşkler canim benim ben taktirali 1 hafta oldu 5 kg verdim suana kadar ama daha tam 6 ay süre midemde kalcak hedefim 20 kg sonra aynı sekilde geri cikartilacak, ben yurtdisinda kaldigim için fiyati euro olarak söyleyeceğim 1000 EUR. Ve benimkisini devlet karşılıyor.
İlk kez duydum bu yöntemi . Sonrasında saglık anlamında sıkıntı yaşatmaz mı ?
Birde cikartilinca tekrar kilo almaz mı kişi ?
Vücut kitle endeksi %40 geçince Türkiye'de de devlet karşılıyor diye biliyorum. Ama taktırma sonucu felç kalma durumlarına kadar gidebiliyormuş. Yurtdışında daha iyidir eminim ben bunu haberlerde falan gördüm. Eşim istiyor taktırmak ama beni ikna edemiyor. Ben sağlığına zarar gelmesinden korkuyorum. İnanılmaz iştahlı yemek öncesi bile ayakta bir öğün atıştırıp hiç yememiş gibi yemeğe oturabiliyor. Çıkartıldığını bilmiyordum. Çıkartılınca eşim yine eski kilosuna döner ya
En son bu konu hakkında konuşmamızda bana ya kilo veririm yada ölürüm kurtulursun dedi ya
Bence eşinize kabul görün çünkü inan tehlikeli birseyi yok ben cok korkuyodum inanki korkulacak birsey yok ilk günlerde sancısı zor olur ama ölme kalma durumu olmaz duzenli bisekildede kontrole gider okadr kolay
Teşekkürler cevabınız için kontrolleri burada ne sıklıkla yapılıyor bilmiyorum. Taktırsa bile 15 gün Türkiye'ye izne geldiğinde taktırıp işine dönmeli o zaman kontrolleride orada yaptıramaz. Bakalım en olmadı beraber gider doktorla görüşme yaparız. Sağlıklı günler size lütfen arada yazmaya devam edin merak ediyorum. Verrdiğiniz kiloyu ekleyin lütfen..
Elbetde canım benim, 1 hafta garanti işyerinden izin alsa daha iyi olur çünkü ilk hafta sancı durumu oluyor ilk 2 gün doğum sancısı aralıksız. Diger günler dahada az hiç yok dicek kadar azalıyor birden. Her ayda 1 kontrol var. Ve istedigin zamanda kendinde gidebiliyosun. Ultrasonla kontrol ediyorlar. Kesinlikle patlama şansı yok öyle yalanda cok internetde çünkü elime aldm gayet saglamdi sadece keskin olan hicbirseyi yiyemez örneğin meyvenin çekirdeği gibi. Onun dışında korkmayın. Ben suana kadar makarna yedim patates cipsi yedim cola ictim yani hep kilo aldirici ama kilo vermeme engel olmadi. Fazla yersem siginamiyorum sanki 5-6 tabak yemiş gibi oluyorum. Abartılı yendigi taktirde kusuyorum ama pek basima gelmediiçin rahat olsun diye dahada yazmak istedim
Teşekkür ederim cnm cevabın için eşimlede konuştum ama o seçimi doktora bırakacağını söylüyor bende balon attır bari dedim yok doktor baksın diyor. Tüp mide bile aklında Allah'ım anlamıyorum ben bu adamı ..
Merhaba mail adresinizden sıze sormam gereken mıde bakonu ile işgili sorular vardı . Mailinizi verebilirmisinizBende 14 kilo verdim daha da devam eder inşallah , o yüzden şöyle bir göz atayım dedim balonla kilo verme olayı ne kadar devam ediyor diye.
Merhaba,Merhaba,perşembe günü mideme balon taktırıcam bir aksilik olmazsa.Yazınız içimi rahatlattı.Çok yakın arkadaşımın 13yaşındaki kızına takıldı,süreci takip ettim herhangi bir sıkıntı yaşamadı.Fakat yine de insan stres oluyor.Umarım bende de işe yarar ve sıkıntısız atlarım süreci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?