• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mide ameliyatı zayıflama

Arkadaşlar çok kilo problemi yaşayan biriydim hipnoz yöntemine başvurun ama asla ameliyat olmayın tüm vitaminleriniz çalınmış oluyor sonra toplayın toplayabilirseniz..

Ben tüp mide ameliyatı olalı 7 yıl oldu. Kilodan dolayı hayati riskiniz var ise öneririm ama onun dışında daha zayıf olayım diye estetik kaygılarla bu ameliyatı önermem. İlk yıl ve hatta ikincı yılda kilo veriliyor. Ama seneler geçtikte mide tekrar büyümeye başlıyor maalesef. Mutlaka yediklerinizede dikkat etmeniz gerekiyor ameliyat tek başına çözüm değil. Ben 60 kiloya kadar düştüm . Şu an on kilo fazlam var hala daha herkes gibi yiyemiyorum ama kilo almaya sebep çok yemekte değilki. Ufacık boyutlarda çok kalorileri olan yiyecekler var bir sürü, mide küçülsede onlardan uzak durulmuyor ki. Çikolata, dondurma, tatlılar, kekler, bisküviler bu tarz yiyeceklerden uzak durmadıkça mide küçük olsada farketmiyor.Aman ne olucak tutarım kendimi yemem nasıl olsa açlık hissetmicem kolay olur gibi düşünürdüm ama öyle değil 3. Seneden sonra yemek yemek kolaylaşıyor. Yine irade ve kendini tutmak şart maalesef. Kiloları verdikten sonra bide bir sürü estetik ameliyat oldum deriler sarkıyor. Bu arada benim ameliyatım biraz zor olmuştu, bu tüp mide ameliyatı yaygın değildi ilk olanlardanım sanırım. Kapalı ameliyat olacaktı açığa çevirmişlerdi . On gün kadar hastanede kaldım çok ağrısı olmuştu inanılmaz pişman olmuştum ama zayıfladıkça tabii unutuluyor çekilen acılar. Önümde çok örnekte yoktu olan. Bir site vardı obezite ile ilgili orda vardı bir kaç kişi ama onların hepsi seneler sonra eski kilolarına döndü. Kardeşim her saniye yanımdaydı çektiğim şeylere rağmen oda bir yıl sonra oldu bu ameliyatı büyük cesaret tabii . Ben olsaydım onun yerinde yapamazdım herhalde . Onunki normal oldu kapalı yöntem yani daha kolay geçirdi nekahat dönemini 4. Gün falan eve dönmüştü sanırım . Şimdi ikimizde aynı durumdayız . Diet ve sporla kilo almamaya çalışıyoruz. Bide ameliyattan sonra yeterli vitamin girmiyor bedene kansızlık çekiyorum . Demir eksikliği var . Düzenli demir vitamini alıyorum. İlacı bırakınca tekrar düşüyor gibi. Bünyeden bünyeyede değişiyor olabilir kardeşiminde demiri düşük ama benim kadar değil. Regli dönemi aşırı oluyor sebebi ona bağlıyoruz. Yaşadıklarım bunlar. Umarım aydınlatıcı olmuştur.

Arkadaşlar çok kilo problemi yaşayan biriydim hipnoz yöntemine başvurun ama asla ameliyat olmayın tüm vitaminleriniz çalınmış oluyor sonra toplayın toplayabilirseniz..

Bakın insanları yanlış yönlendirmeyin. Aşırı kilolarla yaşamanın ne kadar zor olduğunu ancak yaşayan bilir. Ben bu forumda yer alan tüm yöntemleri denedim. Sonunda tüp mide ameliyatı yaptırdım ve zayıfladım. Bu ameliyatı olmadan önce o kadar çok korkuyordum ki o şekilde yaşamaya bile razıydım. Ama lütfen rica edicem yaptırmadığınız bir yöntem hakkında yorum yapmayın.

Gelelim tüp mide ameliyatına. Bu ameliyat 50 yıldır yurtdışında yapılıyormuş. Ben 6 ay içinde 145 kilodan 95 kiloya düştüm. Artık daha rahat uyuyorum yürüyebiliyorum. İnsanların iğrenç bakışlarından kurtuldum en önemlisi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ameliyat sonrası destek almak çok değerli. Yanlızca bu alanda uzmanlaşmış ekibi olan ve deneyimli doktorları seçin. Ben doktorumdan çok memnunum. Sorusu olanlara yanıt verebilirim. İyi günler..

Arkadaşlar, hamilelik ve doğum sürecinde 130 kiloya çıktım, devamlı gittiğim hastanede tüp mide ameliyatı yapıldığını gördüm. Olan hastalar ile bizzat görüştüm. Fazla Kilolarım yüzünden bel fıtığı geçiriyorum. Gebelikte kan şekerim çıktı ben artık potansiyel bir diyabet hastası durumundayım. Uzun süre araştırma yaptım ancak son ve kesin kararım midemi küçültmek için ameliyat masasına yapacam... Tüm kontrollerim yapıldı inşallah 23 Haziran dan Dr. Özden avcı ameliyatımı yapacak... Size de Dr.özden beyi araştırmanızı tavsiye ederim.

Ya aslında bende çok korkuyorum. Ancak başka çarem de yok, bel fıtığı geçiriyorum, ameliyat olsam bu kilo ile yerde kalırım, şeker hastası adayıyım, nefes alıp vermekten acizim, bir merdiven çıkmaya takatim yok, uyku abnesi ile tanıştım.... Bu kilolar ile bekledikçe daha da zorlaşıyor hayat ve hatta geçen her zaman kilolardan dolayı oluşan yeni yeni hastalıklar ameliyat olma olasılığını da azaltıyor, ya da ameliyattan sonra başarı oranını azaltacak.....

arkadaşlar bende çok araştırıyorum ama internette araştırdıkça kafam karışmaya başladı doktor tufan ergençten randevu aldım gidip muayane olacağım en iyisinin yüzyüze muayane olacağını düşündüm, muayane sonucuna göre karar vereceğim

arkadaşlar bende çok araştırıyorum ama internette araştırdıkça kafam karışmaya başladı doktor tufan ergençten randevu aldım gidip muayane olacağım en iyisinin yüzyüze muayane olacağını düşündüm, muayane sonucuna göre karar vereceğim

Benim doktorumdur kendisi. Türkiyede bu ameliyatı ilk yapan ekipte yer almış ve hala beraber çalışıyorlar. İşlerinde inanılmaz profesyoneller, 3 diyetisyenleri var ve hala ne zaman istesem arayabiliyorum. Bu ameliyatın kendisi kadar sonrasıda daha önemli. Bazen kendini çok yanlız hissediyorsun ama onlar hep yanımda oldular. Tufan beyi gözü kapalı tavsiye ederim canım. Kendisini tanıyınca ne demek istediğimi anlayacaksın.

Ben bu mıde katlama amelıyatını gecen sene olmustum. Ama cok fazla bır kg veremedım.94kg ile girdim ameliyata 87 kg ya kadar dusebildim sadece. Bu durumdan tabiki 1 senenın sonunda bundan 3 ay kadar once rahatsız olup tekrar katlama amelıyatı yaptırdım sonuc yıne 80 den assagı dusemedım. Aslen bu tur cerrahı mudahalelerın 3 haneli kilosu olanlarda daha saglam sonuclar verdıgını dusunuyorum.ama ameliyat sonrası vs herhangı bir zorlugunu yasamadım.ben kilo veremedim sadece.o verdıgım kılonunda vucudumdakı sıskınlık ıcın sureklı yurumeye bagladım.

Mide balonu taktıran yada yakın çevresinde taktıran var mı ? Güzel sonuçlar elde edebildimi? Takıkdıktan sonra kusma ve diğer olumsuz tarafları nelerdir olmak istiyorum forum da mide balonu yaptırmış biriyle karşılaşamadım :(

Bakın insanları yanlış yönlendirmeyin. Aşırı kilolarla yaşamanın ne kadar zor olduğunu ancak yaşayan bilir. Ben bu forumda yer alan tüm yöntemleri denedim. Sonunda tüp mide ameliyatı yaptırdım ve zayıfladım. Bu ameliyatı olmadan önce o kadar çok korkuyordum ki o şekilde yaşamaya bile razıydım. Ama lütfen rica edicem yaptırmadığınız bir yöntem hakkında yorum yapmayın.

Gelelim tüp mide ameliyatına. Bu ameliyat 50 yıldır yurtdışında yapılıyormuş. Ben 6 ay içinde 145 kilodan 95 kiloya düştüm. Artık daha rahat uyuyorum yürüyebiliyorum. İnsanların iğrenç bakışlarından kurtuldum en önemlisi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ameliyat sonrası destek almak çok değerli. Yanlızca bu alanda uzmanlaşmış ekibi olan ve deneyimli doktorları seçin. Ben doktorumdan çok memnunum. Sorusu olanlara yanıt verebilirim. İyi günler..

kesinlikle sana katılıyorum, zaten diyet , hipnoz, sporla ya da binlerce ismi olan yöntemle verilebilse kimse ameliyat işine girmez ki, bu yötemlerin hepsini onlarca kez denedim ve her seferinde hayal kırıklığı, tabiki verebiliyıorsanız diyetle zayıflayın, ama veremiyorsanız da ameliyat olun, ameliyatın yan etkileri var tabiki ama fazla kilonun vücuda verdiği zarar kadar olamaz..

Back