Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar çok kilo problemi yaşayan biriydim hipnoz yöntemine başvurun ama asla ameliyat olmayın tüm vitaminleriniz çalınmış oluyor sonra toplayın toplayabilirseniz..
arkadaşlar bende çok araştırıyorum ama internette araştırdıkça kafam karışmaya başladı doktor tufan ergençten randevu aldım gidip muayane olacağım en iyisinin yüzyüze muayane olacağını düşündüm, muayane sonucuna göre karar vereceğim
Bakın insanları yanlış yönlendirmeyin. Aşırı kilolarla yaşamanın ne kadar zor olduğunu ancak yaşayan bilir. Ben bu forumda yer alan tüm yöntemleri denedim. Sonunda tüp mide ameliyatı yaptırdım ve zayıfladım. Bu ameliyatı olmadan önce o kadar çok korkuyordum ki o şekilde yaşamaya bile razıydım. Ama lütfen rica edicem yaptırmadığınız bir yöntem hakkında yorum yapmayın.
Gelelim tüp mide ameliyatına. Bu ameliyat 50 yıldır yurtdışında yapılıyormuş. Ben 6 ay içinde 145 kilodan 95 kiloya düştüm. Artık daha rahat uyuyorum yürüyebiliyorum. İnsanların iğrenç bakışlarından kurtuldum en önemlisi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ameliyat sonrası destek almak çok değerli. Yanlızca bu alanda uzmanlaşmış ekibi olan ve deneyimli doktorları seçin. Ben doktorumdan çok memnunum. Sorusu olanlara yanıt verebilirim. İyi günler..