• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mide ameliyatı zayıflama

darned

Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
4.166
2.081
773
merhaba tekirdağda tüp mide ameliyatı,mide katlama yada kelepçe taktıran varmı?
doktor tavsiyesi istiyorum ve başka şehirde yaptıranlar da varsa lütfen tedavi süreci zayıflama evreleri ne gibi zorluklar yaşandığı ve toplam maliyet bilgisi istiyorum kızlar lütfen

merhaba yokmu hiç bu operasyonları geçiren yoksa konuyu yanlış yeremi açtım?

Hayatımda 17 yaşından bugüne kadar , diyetlerle ve sonrasında yaşadığım hüsranlarla baş etmeye çalıştım.Diyetisyenler ve yaşam koçları sürekli ideal kiloma ulaşmak için büyük çabalar gösterdim.Verdiğim kilolar ve sonrasında daha fazla geri dönüşler ile hiç bir zaman kilomla ilgili gerçek mutluluğu yakalayamadım.Ta ki 30 yaşında, 30 Kasım 2014 tarihinde laparoskopik tüp mide ameliyatı olana kadar.... Bu ameliyatı olmaya karar vermem deki en büyük etken amcamın bu ameliyatı olması ve bir yıl içinde hayatında yaşadığı değişimdir.Kendisi bir yıl içinde hem kilolarından hem de sağlığı için tehdit unsuru olan birçok hastalığından verdiği kilolar sayesinde kurtulmuş oldu.Amcam tam tamına 90 kilo vererek ikinci bir hayata adım atarken ,ben de Doktor Mahmut bey'in hastasına ameliyat öncesi ve sonrası takibinde gösterdiği titizliği yakından görme fırsatını bulmuş oldum.İstanbul'da yaşamama ve Dr. Mahmut bey'in Kayseri'de bu ameliyatı yapıyor olmasına rağmen hiç düşünmeden bu ameliyatı olmak için Kayseri'ye gittim.Kendisiyle görüştükten sonra ameliyat olmaya karar verdim. Hem ameliyat öncesinde hem de sonrasında Mahmut Bey ve ekibi sağlığım ve motivasyonum için büyük bir özen gösterdi.1.62 boyunda 106 kilo ile ameliyat oldum. Ameliyatım çok başarılı geçti. Ameliyatın üzerinden 51 gün geçti ve kendimi çok iyi hissediyorum.İyi ki de bu ameliyatı bu yaş da oldum.En güzel yaşlarımı artık pes ettiğim kilolarımla geçirmeyecek olmak bile arkama baktığımda bu ameliyatı iyi ki de olmuşum dememe sebep oluyor.Toplamda bu kısa süre zarfında 18 kilo verdim ve hayallerime kavuşmaya çok az kaldı.Doktoruma ve ekibine çok teşekkür ederim.

Hayatımda 17 yaşından bugüne kadar , diyetlerle ve sonrasında yaşadığım hüsranlarla baş etmeye çalıştım.Diyetisyenler ve yaşam koçları sürekli ideal kiloma ulaşmak için büyük çabalar gösterdim.Verdiğim kilolar ve sonrasında daha fazla geri dönüşler ile hiç bir zaman kilomla ilgili gerçek mutluluğu yakalayamadım.Ta ki 30 yaşında, 30 Kasım 2014 tarihinde laparoskopik tüp mide ameliyatı olana kadar.... Bu ameliyatı olmaya karar vermem deki en büyük etken amcamın bu ameliyatı olması ve bir yıl içinde hayatında yaşadığı değişimdir.Kendisi bir yıl içinde hem kilolarından hem de sağlığı için tehdit unsuru olan birçok hastalığından verdiği kilolar sayesinde kurtulmuş oldu.Amcam tam tamına 90 kilo vererek ikinci bir hayata adım atarken ,ben de Doktor Mahmut bey'in hastasına ameliyat öncesi ve sonrası takibinde gösterdiği titizliği yakından görme fırsatını bulmuş oldum.İstanbul'da yaşamama ve Dr. Mahmut bey'in Kayseri'de bu ameliyatı yapıyor olmasına rağmen hiç düşünmeden bu ameliyatı olmak için Kayseri'ye gittim.Kendisiyle görüştükten sonra ameliyat olmaya karar verdim. Hem ameliyat öncesinde hem de sonrasında Mahmut Bey ve ekibi sağlığım ve motivasyonum için büyük bir özen gösterdi.1.62 boyunda 106 kilo ile ameliyat oldum. Ameliyatım çok başarılı geçti. Ameliyatın üzerinden 51 gün geçti ve kendimi çok iyi hissediyorum.İyi ki de bu ameliyatı bu yaş da oldum.En güzel yaşlarımı artık pes ettiğim kilolarımla geçirmeyecek olmak bile arkama baktığımda bu ameliyatı iyi ki de olmuşum dememe sebep oluyor.Toplamda bu kısa süre zarfında 18 kilo verdim ve hayallerime kavuşmaya çok az kaldı.Doktoruma ve ekibine çok teşekkür ederim.
ne kadara maloldu bu ameliyat toplamda ve vucutta sarkmalar oluyormu mutlaka vardırda
toparlamak ıcın ayrı bır amelıyat olacakmısın?

Arkadaşlar iyi düşünün ben bir genel cerrahi çalışanı olarak bunu tavsiye ederim mideniz küçülse bile eger zorlar yersenız eskı halıne doner :( bıraz psıkolojık destek gerek

Mide ameliyatının geriye dönüşü yok kuzum çok dikkatli düşün ve karar ver .. Ablamda çok araştırdı çok doktorlarla görüştü liv hospital gibi çok iyi hastanelerdi bunlar .. Sonra Dr. Bora Öztürke gitti mide ameliyatı yerine balon takıldı mideye ve 3 ay oldu 18 kilo verdi .. Balon bir yıl gibi kalıyor midede sonra çıkarıyorlar mide kesmek kesinlikle tehlikeli asla tavsiye etmem ... İstersen bunuda araştır ve acele karar verme .. Ben bu balona dahi karşıydım fakat maalesef ablam çok diyet yaptı Murat Topoğluna akupunktura gitti herşeyi yaptı ve kilo veremiyeceği kesinleşti çünkü yemek yemeyi seviyor :KK14: Diyet spor ve yıllarca kilo vermek için uğraşmış ama başaramamış insanların son çaresi bunlar olsun ; çünkü hiç kolay değil sonrası basit gibi görünsede ...

merhaba yokmu hiç bu operasyonları geçiren yoksa konuyu yanlış yeremi açtım?
ben Dr. Bora Öztürk 'ün hastasıyım. mide katlama tüp mide , mide küçültme size asla önermeyeceğim yöntemler. 2 ay gibi bir sürede mide balonu ile 16 kg verdim. sonuç bir harika size de tavsiye ederim.

ben Dr. Bora Öztürk 'ün hastasıyım. mide katlama tüp mide , mide küçültme size asla önermeyeceğim yöntemler. 2 ay gibi bir sürede mide balonu ile 16 kg verdim. sonuç bir harika size de tavsiye ederim.
neler yaşadınız ameliyat sonrasında ve ne kadara mal oldu

Çok rahat sıkıntısız bir yöntem. 15 dakika sürüyor endoskopi yöntemi ile yerleştiriyor. Cerrahi hiç bir müdahale yok.

Arkadaşlar iyi düşünün ben bir genel cerrahi çalışanı olarak bunu tavsiye ederim mideniz küçülse bile eger zorlar yersenız eskı halıne doner :KK43: bıraz psıkolojık destek gerek
Selam, siz genel cerrahi calisani olarak endoskopik yuz germe ile bel simit liposuction in birlikte yapilmadi hakkinda ne dusunursunuz?

Kuzenim tüp mide ameliyatı oldu Eylül 2014 te şuaa itibariyle 40 kilo verdi .. Ameliyatı olmak için Elazığa gitti .. Erhan Aygen doktoru araştırın bi ..

Selam, siz genel cerrahi calisani olarak endoskopik yuz germe ile bel simit liposuction in birlikte yapilmadi hakkinda ne dusunursunuz?
endoskopik yuz germeyi plastik cerrahi yapar liposuctionuda aynen bu konuda bılgım yok ama bende tavsıye etmem ikiside can yakan ameliyatlar cok agır olur

merhaba,
tüp mide ameliyatı ne gösterildiği kadar pespembe ne de anlatıldığı kadar korkutucu değil.
öncelikle kapalı ameliyat öneriliyor ve buna bağlı olarak midenin 2/3'ü alınıyor,acıkmanıza sebep olan kısım da bu alınan kısımda yer alıyor. sadece 2 köfte ile doyacağınız, 1 yumurta ile tıkanacağınız günler başlıyor, bu ameliyatlar yıllardır yapılıyor ancak zayıflama amaçlı son 10 yıldır aktif olarak yapılmakta. Nitekim mide kanseri olan ya da benzer bi rahatsızlığı olan herkesin midesinin 2/3'ü yok. Ameliyat sonrası eksik olan beslenmeniz vitaminler ile destekleniyor. Başlıca sorunlar size sa dökülmesi ve kabızlık Ameliyat riski ise kaçak ve anestezi kaynaklı ölümler. Türkiye zaten anestezi kaynaklı ölümleri temelinde aşmış bir ülke ancak %1'lik kaçak ihtimali biraz ürkütücü. Taburcu olmadan önce kaçak testiniz yapılıyor. Doktor seçimi çok önemli çünkü her genel cerrah bu ameliyatı yapamaz, titizlik ve tecrübe gerektiren bi durum. önerebileceğim ilk 5 isim ise ; Halil Coşkun - Koray Tekin - Aziz Sümer - Umut Barbaros - Mehmet ali yerdel /ahmet gökhan türkçapar . Bu doktorları önerme sebebim sonraki takip sistemleri ve ameliyat tecrübeleri. Bu ameliyat ile ilgili hertürlü sorunuzu bana sorabilirsiniz.

yok artık maliyeti ne
cnm öncelkle yapman gereken face de bununla ilgili bır suru gruplar var oralara uye ol ve bol bol oku ben ameliyat olmadan önce bol bol aylarca okumuştum. sende oyle yap her turlu bilgiyi gruplardan alabilirsin. benim iki yıl bitti 46 kilo verdim ve ideal kıloma 11 ayda ulaştım.o gunen bu yana da kılomu koruyorum. spor yapıyorum vs. tabiki ilerleyen zamanlarda yemeye ısrar ederseniz ve kurallara uymazsanız midenizi buyutursunuz.ıkı önemli kuralı var. 1-asıtli içecekler soda dahil omur boyu yasak 2-katı ile sıvı aynı anda alınmayacak arada 45 dk sure olacak.
ben kuralların hepsine uyarak yasıyorum. cok da mutluyum. ameliyat surecimde cok sorunsuz geçti çok şükür.

bende tüp mide ameliyatını 4 bucuk ay önce oldum sağlık açısından hiçbir sıkıntı yaşamadım çok iyi düşün kararını öyle ver

mide ameliyatı oldukça tehlikeli bir uygulama organ kaybı oluyor ve geri dönüşü yok günessel hanıma katılıyorum bende DR. HÖTTÜRÜ kliniğine gittim mide balonu uygulaması yaptırdım 8 ayda 32 kg verdim ve vermeyede devam ediyorum 124 kiloydum şimdi 92 kiloyum. 54 bedenden 44 bedene düştüm benim için bir mucize bu kısıtlı hareketlerim tamamen bitti.Hem sağlığıma kavuştum hemde hayat arkadaşımı orda buldum:)bir gün bile geçirmeden Dr HÖTTÜRÜ kliniğe gitmelisiniz doktor mükemmel ekip mükemmel daha ne olsun onlara minnettarım iyiki onları tanıdım

Son düzenleyen: Moderatör:
nesliozk hanım bnde doktor HÖTTÜRÜ ün hastasıyım klinikte tanışmış olabilirmiyiz acaba bende 5 ayda 28kg verdim Allah bin kere razı olsun doktor beyden hergün onun duacısıyız bnde çok memnun kaldım hastalarıyla bu kadar ilgili bir doktor görmedim ben gitmediğim hastane hekim kalmadı en son durak dr HÖTTÜRÜ klinik oldu çok memnun kaldım hiç pişman olmadım hatta ben ikinci balonu bile taktırmayı düşünüyorum hamilelik durumum olcak inşallah bu süreçte 6 ay boyunca balon kalabiliyormuş doktorum öyle söyledi 6 aylık gebelik tamamlamasında anestezi hekimi ile çıkartılıyor klinikte çocuk doktoru bir bayanla tanıştım kendisi 6 aylık gebeydi balonu çıkartmaya gelmişti ya hiç gebeliğinde kilo almamıştı balonu çıkarttılar hiç sorun olmadan çok şükür herkeze doktor HÖTTÜRÜ kliniği gönül rahatlığı ile öneriyorum lütfen geç kalmadan gidin bana çok dua edeceksiniz bundan eminim ..

Son düzenleyen: Moderatör:
mide ameliyatı oldukça tehlikeli bir uygulama organ kaybı oluyor ve geri dönüşü yok günessel hanıma katılıyorum bende DR. HÖTTÜRÜ kliniğine gittim mide balonu uygulaması yaptırdım 8 ayda 32 kg verdim ve vermeyede devam ediyorum 124 kiloydum şimdi 92 kiloyum. 54 bedenden 44 bedene düştüm benim için bir mucize bu kısıtlı hareketlerim tamamen bitti.Hem sağlığıma kavuştum hemde hayat arkadaşımı orda buldum:)bir gün bile geçirmeden Dr HÖTTÜRÜ kliniğe gitmelisiniz doktor mükemmel ekip mükemmel daha ne olsun onlara minnettarım iyiki onları tanıdım

nesliozk hanım bnde doktor HÖTTÜRÜ ün hastasıyım klinikte tanışmış olabilirmiyiz acaba bende 5 ayda 28kg verdim Allah bin kere razı olsun doktor beyden hergün onun duacısıyız bnde çok memnun kaldım hastalarıyla bu kadar ilgili bir doktor görmedim ben gitmediğim hastane hekim kalmadı en son durak dr HÖTTÜRÜ klinik oldu çok memnun kaldım hiç pişman olmadım hatta ben ikinci balonu bile taktırmayı düşünüyorum hamilelik durumum olcak inşallah bu süreçte 6 ay boyunca balon kalabiliyormuş doktorum öyle söyledi 6 aylık gebelik tamamlamasında anestezi hekimi ile çıkartılıyor klinikte çocuk doktoru bir bayanla tanıştım kendisi 6 aylık gebeydi balonu çıkartmaya gelmişti ya hiç gebeliğinde kilo almamıştı balonu çıkarttılar hiç sorun olmadan çok şükür herkeze doktor HÖTTÜRÜ kliniği gönül rahatlığı ile öneriyorum lütfen geç kalmadan gidin bana çok dua edeceksiniz bundan eminim ..

reklamlarda son nokta.

Asistanlar , seo ekipleri ve şimdi de kimler ?

Son düzenleme:
Back