- 2 Ağustos 2009
- 4.166
- 2.081
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadara maloldu bu ameliyat toplamda ve vucutta sarkmalar oluyormu mutlaka vardırdaHayatımda 17 yaşından bugüne kadar , diyetlerle ve sonrasında yaşadığım hüsranlarla baş etmeye çalıştım.Diyetisyenler ve yaşam koçları sürekli ideal kiloma ulaşmak için büyük çabalar gösterdim.Verdiğim kilolar ve sonrasında daha fazla geri dönüşler ile hiç bir zaman kilomla ilgili gerçek mutluluğu yakalayamadım.Ta ki 30 yaşında, 30 Kasım 2014 tarihinde laparoskopik tüp mide ameliyatı olana kadar.... Bu ameliyatı olmaya karar vermem deki en büyük etken amcamın bu ameliyatı olması ve bir yıl içinde hayatında yaşadığı değişimdir.Kendisi bir yıl içinde hem kilolarından hem de sağlığı için tehdit unsuru olan birçok hastalığından verdiği kilolar sayesinde kurtulmuş oldu.Amcam tam tamına 90 kilo vererek ikinci bir hayata adım atarken ,ben de Doktor Mahmut bey'in hastasına ameliyat öncesi ve sonrası takibinde gösterdiği titizliği yakından görme fırsatını bulmuş oldum.İstanbul'da yaşamama ve Dr. Mahmut bey'in Kayseri'de bu ameliyatı yapıyor olmasına rağmen hiç düşünmeden bu ameliyatı olmak için Kayseri'ye gittim.Kendisiyle görüştükten sonra ameliyat olmaya karar verdim. Hem ameliyat öncesinde hem de sonrasında Mahmut Bey ve ekibi sağlığım ve motivasyonum için büyük bir özen gösterdi.1.62 boyunda 106 kilo ile ameliyat oldum. Ameliyatım çok başarılı geçti. Ameliyatın üzerinden 51 gün geçti ve kendimi çok iyi hissediyorum.İyi ki de bu ameliyatı bu yaş da oldum.En güzel yaşlarımı artık pes ettiğim kilolarımla geçirmeyecek olmak bile arkama baktığımda bu ameliyatı iyi ki de olmuşum dememe sebep oluyor.Toplamda bu kısa süre zarfında 18 kilo verdim ve hayallerime kavuşmaya çok az kaldı.Doktoruma ve ekibine çok teşekkür ederim.
ben Dr. Bora Öztürk 'ün hastasıyım. mide katlama tüp mide , mide küçültme size asla önermeyeceğim yöntemler. 2 ay gibi bir sürede mide balonu ile 16 kg verdim. sonuç bir harika size de tavsiye ederim.merhaba yokmu hiç bu operasyonları geçiren yoksa konuyu yanlış yeremi açtım?
neler yaşadınız ameliyat sonrasında ve ne kadara mal olduben Dr. Bora Öztürk 'ün hastasıyım. mide katlama tüp mide , mide küçültme size asla önermeyeceğim yöntemler. 2 ay gibi bir sürede mide balonu ile 16 kg verdim. sonuç bir harika size de tavsiye ederim.
yok artık maliyeti neÇok rahat sıkıntısız bir yöntem. 15 dakika sürüyor endoskopi yöntemi ile yerleştiriyor. Cerrahi hiç bir müdahale yok.
Selam, siz genel cerrahi calisani olarak endoskopik yuz germe ile bel simit liposuction in birlikte yapilmadi hakkinda ne dusunursunuz?Arkadaşlar iyi düşünün ben bir genel cerrahi çalışanı olarak bunu tavsiye ederim mideniz küçülse bile eger zorlar yersenız eskı halıne donerbıraz psıkolojık destek gerek
endoskopik yuz germeyi plastik cerrahi yapar liposuctionuda aynen bu konuda bılgım yok ama bende tavsıye etmem ikiside can yakan ameliyatlar cok agır olurSelam, siz genel cerrahi calisani olarak endoskopik yuz germe ile bel simit liposuction in birlikte yapilmadi hakkinda ne dusunursunuz?
cnm öncelkle yapman gereken face de bununla ilgili bır suru gruplar var oralara uye ol ve bol bol oku ben ameliyat olmadan önce bol bol aylarca okumuştum. sende oyle yap her turlu bilgiyi gruplardan alabilirsin. benim iki yıl bitti 46 kilo verdim ve ideal kıloma 11 ayda ulaştım.o gunen bu yana da kılomu koruyorum. spor yapıyorum vs. tabiki ilerleyen zamanlarda yemeye ısrar ederseniz ve kurallara uymazsanız midenizi buyutursunuz.ıkı önemli kuralı var. 1-asıtli içecekler soda dahil omur boyu yasak 2-katı ile sıvı aynı anda alınmayacak arada 45 dk sure olacak.yok artık maliyeti ne
mide ameliyatı oldukça tehlikeli bir uygulama organ kaybı oluyor ve geri dönüşü yok günessel hanıma katılıyorum bende DR. HÖTTÜRÜ kliniğine gittim mide balonu uygulaması yaptırdım 8 ayda 32 kg verdim ve vermeyede devam ediyorum 124 kiloydum şimdi 92 kiloyum. 54 bedenden 44 bedene düştüm benim için bir mucize bu kısıtlı hareketlerim tamamen bitti.Hem sağlığıma kavuştum hemde hayat arkadaşımı orda buldum:)bir gün bile geçirmeden Dr HÖTTÜRÜ kliniğe gitmelisiniz doktor mükemmel ekip mükemmel daha ne olsun onlara minnettarım iyiki onları tanıdım
nesliozk hanım bnde doktor HÖTTÜRÜ ün hastasıyım klinikte tanışmış olabilirmiyiz acaba bende 5 ayda 28kg verdim Allah bin kere razı olsun doktor beyden hergün onun duacısıyız bnde çok memnun kaldım hastalarıyla bu kadar ilgili bir doktor görmedim ben gitmediğim hastane hekim kalmadı en son durak dr HÖTTÜRÜ klinik oldu çok memnun kaldım hiç pişman olmadım hatta ben ikinci balonu bile taktırmayı düşünüyorum hamilelik durumum olcak inşallah bu süreçte 6 ay boyunca balon kalabiliyormuş doktorum öyle söyledi 6 aylık gebelik tamamlamasında anestezi hekimi ile çıkartılıyor klinikte çocuk doktoru bir bayanla tanıştım kendisi 6 aylık gebeydi balonu çıkartmaya gelmişti ya hiç gebeliğinde kilo almamıştı balonu çıkarttılar hiç sorun olmadan çok şükür herkeze doktor HÖTTÜRÜ kliniği gönül rahatlığı ile öneriyorum lütfen geç kalmadan gidin bana çok dua edeceksiniz bundan eminim ..