- Konu Sahibi PurpleRain
arkadaşlar bende bu hapa dün başladım banada bi arkadaşım tavsiye etti.Benim tek korkum bu hapı kullanınca kilo almam inşallah kilo yapmaz zaten kiloluyum eğer kilo alırsam hemen bırakırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar 6 haziranda düğünüm var. sağlık ocağından migrogynonu verdiler. adetin ilk gününde başla dedi hemşire. 1 haziranda hafif lekelenme oldu. hastalandığımı düşündüm, bütün belirtiler vardı. içtim hapı. bu gece ikinci hapı da içtim. fakat normalde olması gereken kanamam yok. ayıp söylemesi, tuvalet kağıdını kullanınca hafiften lekelenme var. ama pede geçen pek bişey yok. (bu kdr açık yazdığım için özür diliyorum) şimdi napayım bilemedim. bi taraftan düğünüm var, onun stresi de var. bi taraftan doğru dürüst lekelenme yok, hapı boşu boşuna mı içtim, ona sinir oluyorum. napiim ben sizce? hemşire kendi kafana göre bırakma dedi. hamile kalmayı da henüz düşünmüyorum. tekrar da gitmedim sağlık ocağına, biraz daha bekleyeyim diye. sizce devam edeyimmi ilacak? yani ilk gecemizi düşünüyorum. arkadaşların yorumunu okudum, 1 ay kanaması olanları falan okuyunca eşim için bayaa bi endişelendim.. çok sıkıntılıyım yaa.. nnolur benimle de ilgilenin.. :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
arkadaşlar 6 haziranda düğünüm var. sağlık ocağından migrogynonu verdiler. adetin ilk gününde başla dedi hemşire. 1 haziranda hafif lekelenme oldu. hastalandığımı düşündüm, bütün belirtiler vardı. içtim hapı. bu gece ikinci hapı da içtim. fakat normalde olması gereken kanamam yok. ayıp söylemesi, tuvalet kağıdını kullanınca hafiften lekelenme var. ama pede geçen pek bişey yok. (bu kdr açık yazdığım için özür diliyorum) şimdi napayım bilemedim. bi taraftan düğünüm var, onun stresi de var. bi taraftan doğru dürüst lekelenme yok, hapı boşu boşuna mı içtim, ona sinir oluyorum. napiim ben sizce? hemşire kendi kafana göre bırakma dedi. hamile kalmayı da henüz düşünmüyorum. tekrar da gitmedim sağlık ocağına, biraz daha bekleyeyim diye. sizce devam edeyimmi ilaca? yani ilk gecemizi düşünüyorum. arkadaşların yorumunu okudum, 1 ay kanaması olanları falan okuyunca eşim için bayaa bi endişelendim.. çok sıkıntılıyım yaa.. nnolur benimle de ilgilenin.. :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kizlar bu ilac regli one ceker mi?
daha haplarim bitmedi ama lekelenme mi diyolar bilmiyorum accucuk regl oldum sanirsam
bi de sozde karin agrilarim icin vermisti doktor ama yumurtlama gunumden beri agridan surunuyorum tabiri caizse,
biri bana biseyler biliyorsa aciklama yaparsa cok sevincem.
arkadaşlar microgynon u bnm yenqemde kullandı hatta ben aldım ona ..kısa vadede bir etkisi omadı ancak kadın 18 yıllık evli şu an acayip bir şekilde hormon bozukluğu yaptı.aşırı tüylenme ve kilo yaptı ama yasmin dıe bir ilaç var o şu an piyasadaki en az etkisi olan doğum kontrol hapıyımış.