• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Microgynon doğum kontrol hapı

hersey_dua_ile

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
878
1.235
113
Kızlar hemen cevap alabilmek için konuyu buraya açıyorum ama umarım kapatılmaz konum 😔
Doğum kontrol hapi olan microgynon kullanmaya başlıycam. Bugun adet oldum ama, hangisinden basliycam. Yani ilacı ok yönünde iciniz yaziyor. Yönü bu kadar önemli de nereden başladığı degil mi acaba? 3 tane çarşamba var. Hangisinden baslasam🤔😔

Eklentiler

• 20201014_171005.webp
    20201014_171005.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 446
İstediğin bir çarşambadan başla kız ben öğle yapıyorum o önemli değil önemli olan saati saatine içmen :KK66:
Hay Allah razi olsun :) ne bileyim internette cok aradım bulamadim. Birde burda kullanan biri mutlaka çıkar dedim. Cok sagol gercekten. Qlarisra kullanmistim onda direk sırası belliydi. Bunu boyle görünce şaşırdım 😊

Hay Allah razi olsun :) ne bileyim internette cok aradım bulamadim. Birde burda kullanan biri mutlaka çıkar dedim. Cok sagol gercekten. Qlarisra kullanmistim onda direk sırası belliydi. Bunu boyle görünce şaşırdım 😊
Yasmin içiyorum onunda sırası belli değil en üstteki sıradan başlarım hep zaten hepsini içeceksin ay sonunda o yüzden rahat ol :)

Back
X