Zaten geriye donuk koruma olaun diye almamis kiKusura bakmayin ama buraya eglence amacli konu actiginizi düsünüyorum.Zira ben bu devirde hicbir kadinin elinde telefonu, interneti olupta, bazi sebeplerden dolayi almayi unuttugu 4 pilleyi birden alarak bunlarin geriye dönük koruma saglayacagini düsünecek kadar cahil olduguna inanmiyorum.
Ay sormayin ya tamamen salakliktan oyle bi telasin icindeydim ki hap elime gecince 4unu birden yuttum yuttuktan sonra intihar mi ediyorum ya dedim:))4 hapi niye birden yuttun yahu
Dogum kontrol hapi bir gun unutulunca ertesi gun 2 hap birden aliniyor normalde, daha once bunu yasamistim 4 hap birden o yuzden sacma da gelse bi anlik telasla yutuverdimHer türlü ilaçta atlanan doz daha sonra topluca alınmaz
Ben de hala okudugunu anlamak istemeyen insanlarin olduguna inanmiyorum :)Kusura bakmayin ama buraya eglence amacli konu actiginizi düsünüyorum.Zira ben bu devirde hicbir kadinin elinde telefonu, interneti olupta, bazi sebeplerden dolayi almayi unuttugu 4 pilleyi birden alarak bunlarin geriye dönük koruma saglayacagini düsünecek kadar cahil olduguna inanmiyorum.
Tavsan agliyor tavsan mutsuz :))Tavsan kactı
Tavsan komadaTavsan agliyor tavsan mutsuz :))
Zaten coklu korunuyorum ama yontemlerden birinin bile gecersiz olma ihtimali beni cok gerdi :)Bu arafa evet yeni kutuya baslaman gerekirdi , ek koruma yontemi kullanin
Bir dahaki ay bu paketi at yeniye basla sifirdan
Şunu okuyunca gözlerim pörtledi valla4.gün hap saatinde 4 hapi birden ictim
Yapma yavrum cocugum bi daha boyle seylerAy sormayin ya tamamen salakliktan oyle bi telasin icindeydim ki hap elime gecince 4unu birden yuttum yuttuktan sonra intihar mi ediyorum ya dedim:))
Ben olsam birakir beklerim regl gunumu ama tamamen ben olsam boylr yapardim , doktor diilim tibbi aciklamasi nedir bilmiyorunZaten coklu korunuyorum ama yontemlerden birinin bile gecersiz olma ihtimali beni cok gerdi :)
Simdi bu hapin bana koruma acisindan hicbir faydasi yok sanirim degil mi? Yeni kutuya bugun baslamistim biraksam mi yoksa beklesem mi bitmesini
Öyle bir şey yok. Unuttuğunuzu fark ettiğiniz an o günkü hapı alıp sonra normal düzende devam etmelisiniz ama koruyuculuğunun azaldığını bilerek de ek bir yöntem kullanmalısınız.Dogum kontrol hapi bir gun unutulunca ertesi gun 2 hap birden aliniyor normalde, daha once bunu yasamistim 4 hap birden o yuzden sacma da gelse bi anlik telasla yutuverdim
Valla dogru soyluyorsunuz ben de yuttuktan sonra salak misin napiyorsun tavsan dedim :)Şunu okuyunca gözlerim pörtledi valla
Hapla korunma yöntemini bilmiyorum da birden dört hap içmek de nesi oldum valla
İyi yan etki filan bir şey olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?