• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Microblandig sonrası kaşıntı, dökülme?

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

Kabuklanma olması normal mi ?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Kafasikarisikgelin

Kafası Karışık Gelin
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
41
17
88
30
4 gün önce microblading yaptırdım. Bugün inanılmaz kaşıntı ve kabuklanma var. Deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi ? Vazelin sürerken sanki boya dökülüyormuş gibi elime parçacıklar geliyor🤔

4 gün önce microblading yaptırdım. Bugün inanılmaz kaşıntı ve kabuklanma var. Deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi ? Vazelin sürerken sanki boya dökülüyormuş gibi elime parçacıklar geliyor🤔

Evet olması gerekende bu .Bu noktada dikkat etmeniz gereken şey o kabukları elle koparmaya çalışmamak.Bırakın kendisi düşsün.Vazelin sürmeye devam edin..

Benimde öyle oldu ve tutmadı zaten alerjik atopik ciltliyimdir

Bir tarafımı uyku sersemi kabuğunu kaldırdım maalesef orada renk açıklığı oldu. 😔 ama diğer tarafımda bir sıkıntı olmadı. Ben memnun kaldım normal kaşımdan fark edilmiyor bile ☺️

Evet olması gerekende bu .Bu noktada dikkat etmeniz gereken şey o kabukları elle koparmaya çalışmamak.Bırakın kendisi düşsün.Vazelin sürmeye devam edin..
Vazelin pigmentin tengini bozar neden vazelin kuşlandınızki bende yaptırdım ama terramcyn kuşlanmam soylendı bana ve antıbıotıklı krem dpgrusuda bu olmalı

Vazelin pigmentin tengini bozar neden vazelin kuşlandınızki bende yaptırdım ama terramcyn kuşlanmam soylendı bana ve antıbıotıklı krem dpgrusuda bu olmalı
Kesinlikle doğrusu budur vazelin hücrelerin hava almasını önler Buda çok ciddi sonuçlara maal olabilir ; göze yakın hiç bir alanda kullanılması önerilmez .. size çok doğru söylemişler işlemi yapan yer 👏🏻

Back