- 9 Haziran 2022
- 19
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi Darknight002
-
Silme işlemi hemen yapılmıyor melasefSildirmek istiyorum ama onun parasını nasıl yapacam bilmiyorum o kadar pahalılar ki bunu biriktirirken çok düşündüm sonra ya kadın güzel yapıyor yap işte dedim kendime demez olaydım aptal kafam
Fotoğraf atsan ona göre yorum yaparizSildirmek istiyorum ama onun parasını nasıl yapacam bilmiyorum o kadar pahalılar ki bunu biriktirirken çok düşündüm sonra ya kadın güzel yapıyor yap işte dedim kendime demez olaydım aptal kafam
Birde zaten ilk 1 bir hafta o koyu görüntü çok normal ama tabi atışlar nasıl atıldı onu bilemiyorum. Eğer memnum değilsen 2.seansa gitme derim. Çünkü silme işlemi öyle kolay bir işlem değil. Solüsyonla ve lazer cihazıyla siliniyor. Solüsyonlu olan işlemin derinliğine göre 3 4 seansta silinir ama tam silinmez silik bir görüntü kalır. Lazerle olan silme işlemide daha hızlı acısız bir yöntemdir ama bir bekle su değirdikten sonra zaten 2 ton açılacaktır kaşların
Ben de memnun kalmadım ikinci gün ne kadar açılır kendi kasımdan epey koyu ve kalın kalınlığı da incelir mi bir de eşitsiz oldu gibi bir Umut açılırsa ikinci seansta eşitsilik koyu olamadan düzeltilebilir miBirde zaten ilk 1 bir hafta o koyu görüntü çok normal ama tabi atışlar nasıl atıldı onu bilemiyorum. Eğer memnum değilsen 2.seansa gitme derim. Çünkü silme işlemi öyle kolay bir işlem değil. Solüsyonla ve lazer cihazıyla siliniyor. Solüsyonlu olan işlemin derinliğine göre 3 4 seansta silinir ama tam silinmez silik bir görüntü kalır. Lazerle olan silme işlemide daha hızlı acısız bir yöntemdir ama bir bekle su değirdikten sonra zaten 2 ton açılacaktır kaşların
Ben de yaptırdım bu sene bu işlemi. Rötuşa da gittim.Ben de memnun kalmadım ikinci gün ne kadar açılır kendi kasımdan epey koyu ve kalın kalınlığı da incelir mi bir de eşitsiz oldu gibi bir Umut açılırsa ikinci seansta eşitsilik koyu olamadan düzeltilebilir mi
Saçma saçma iller paramızla rezil oluyoruz oraya vereceğim parayla yardım yapsaydım daha iyiydi en azından içim rahat olurduYa o altın oran zaten yanıltıyor saçma birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?