- 16 Nisan 2024
- 30
- 5
- 24
-
- Konu Sahibi Rvererdoggn
24 yaşındayım 4 yıldır çıkmalarını bekliyorum ama ırsi olarak zaten az ve ince kaşlarım var maalesef geri gelmiyorlar24 yaşında mısın konu sahibesi? Bana kalırsa hiçbirini yapma, bir süre kaşlarını hiç elleme. Sarımsak yağı sürebilirsin kaşlarına, ya da bir sarımsağı ikiye kesip sürebilirsin. Yaşın çok genç, kaşların yerinden çıkar boyayı aldırmayı tüm işlemleri bırak çıkmaları için fırsat ver.
neden böyle bir durum oldu peki arkadaşın ile farklı yerlerde mi yaptırdınBenim arkadasım yaptırdı çok iyi oldu, benimkini hiç beğenmedim. Bende rengını kırıyordum. O renge gore yapamayız dedıler ve kaşımla aynı renk yaptılar. boşluk olan yerlerdeki boya aktı bende. Kıllarımın olduğu yerdekiler kaldı
Evet ama benim mesela kaşımın üst tarafında hiç kıl yoktu boşluktu. Oraya yaptırdım olmadı. Ama arkadaşımınki gayet güzel duruyor.neden böyle bir durum oldu peki arkadaşın ile farklı yerlerde mi yaptırdın
Aynen bendede aktı.Bende baya iyi bir yerde yaptırmıştım.Ben kendi rengimde yaptırmıştım. Rötuşa gitmediğim için mi bilmiyorum ama hiç kalıcı olmadı. İlk günden silinmeye başladı, birkaç haftada %90ı silindi gitti. İyi de bir yerde yaptırmıştım. Sürekli vazelin sürmem söyledi, yarım saatte bir sürecekmişim. Hatta gece uykudan kalkıp sürecekmişim, kabuklanırsa kabukla birlikte atıyormuş çizilen yerleri. Bir de takip ettiğim güvenilir bir uzman var, microblading yerine pudralamayı öneriyor; bilginize.
Kaş waxıyla sabitleyip, boşlukları doldurmak daha mantıklı bence...
Yağlı ciltli misiniz? Benim t bölgem yağlı, ondan olabilir mi acabaAynen bendede aktı.Bende baya iyi bir yerde yaptırmıştım.
Normal ciltliyim ama tutmadı bende. Hiç bilmiyorum bende sebebini.Yağlı ciltli misiniz? Benim t bölgem yağlı, ondan olabilir mi acaba
ankara da ise neresi olduğunu söyleyebilir misin? ben kaşımın uç kısmını tamamen aldım yanlışlıkla düzeltilebilir mi ?Ben 3 sene önce yaptırmistim çok iyi dayandı..Bu yıl yine yaptırdım herkes beğendi..Cilt tipine göre değişiyor kalıcılık..İlk yaptirdigimda rötuş yapılmadı tek seans gitmiştim.O bile iyi dayandı yani.Kendi kaş tonumda yaptırdım hep.İkincisi farklı bir şehirde yine sabah akşam vazelin sürdüm bu sefer rötuş yaptırdım şimdilik sıkıntı yok.
Ankara'da değilim malesef.Profesyonel bir yere giderseniz o boşluğu çizer doldururlar .Ama dediğim gibi tutarmi ne kadar solmadan durur cilt tipine bağlı.Zaten yapanlar da bunu söylüyor.ankara da ise neresi olduğunu söyleyebilir misin? ben kaşımın uç kısmını tamamen aldım yanlışlıkla düzeltilebilir mi ?
Açık kahve tonlar yaptırabilirsiniz ama koyu tonlar sarı saçla kötü durmuyo bence koyu kahve gayet iyi biraz kaş dediğin yüz hatlarını belli etmeli diye düşünüyorum bakışları farklı gösteriyorkaçlarım hem formunu kaybetti hem de küstü, microblading yaptırmam gerekşyor ama benim kaşlarım normalde koyu tonlarda fakat ben açık renk saç kullandığım için kaşlarımın rengini hep kırdırıyorum, bir sorun olur mu? kırdırdığım tonlarda mı yapılması gerekşyor, kendi tonlarında mı? kendi tonlarında yapılırsa nasıl açtırabilirim?