Merhabalar 1 hafta önce kaşıma microblading yaptırdım. Ama inanılmaz pişman oldum çünkü doğal kendi kaşlarımın aralarına yaptırmak isterken kadın şekil çizerken kaşımın yarısını alıp o şekilde çizdi. Ben düzeltiyor sanıyordum ama resmen alt taraftan üç sıra almış. Zaten kalın kaşlarım yok. Yaptığı kaşıda yukarıya doğru yapmış hem kıl tekniği hem de pudralama yapmış. Çok yapay duruyor bir de sürekli o aldığı alttaki kaşlarımı benim de almam gerekecek bi süre sonra kaşım da küsecek. Bu yüzden eve gelince hemen pişman olduğumu söyledim bol bol yıkasın krem sürsün demiş. Bi sürü kişiyle iletişime geçtim. Kimi krem sür diyor kimi sürme diyor. En sonunda işin ehli birini bulduğumu düşünüp ona danıştım. Bol bol yıkadım buharlı duş aldım ve vazelinin boyayı deri üstüne çekebileceğini söylediği için vazelin sürdüm. 1 hafta oldu hafifledi küçüldü dövme ama hala duruyor. Şu aşamada gündüz nemlendirmiyorum gece yatarken bepanhten merhem sürüyorum. Yaptırdığım kadın 1 hafta 10 güne çıkacak kök boya bu boşuna takıyorsun dedi çıkmayan yerler olursa 15 gün sonra bi silme işlemi yaparız çok derine girmedim zaten dedi. 15 gün demesinin sebebi 15 gün sonra tatile cikacak olması seni biraz erken alacağım gideceğim çünkü diyor. Yani bi hafta sonra silme işlemi yaptırmam lazım onun dediğine göre. Ama diğer sorduklarim ise silme işlemi için en az 1 ayın geçmesi gerektiğini yoksa skar oluşabileceğini söylüyorlar. Yaptırdığım kişiye güvenemiyorum. Kime inanacağımı şaşırdım. Sizce Yaptırdığım kişiye mi sildirmeliyim yoksa bekleyip başka bir yere mi