- 12 Eylül 2020
- 28
- 3
- 26
-
- Konu Sahibi guven56guven
Evet bu cevaptan anladığım kadarıyla siz küçükken yanlış yaptığınızda bağırılmış susturulmuş bir çocukluk geçirmişsiniz bundan kaynaklı alt yapınızda yanlış aramak ve yanlışlara sert bir üslup ile cevap vermek var, elimizde telefonlar var olabiliyor yanlış yazabiliyoruz ve ya yanlış biliyoruzdur.Yaptırdığınız şeyin adını bilmiyorsunuz daha. Microbladiğ, microbilang nedir ablacım?
Hemen yazmış çizmişsiniz senaryoyu ama maalesef tespitiniz de yanlış, çünkü harika bir çocukluk geçirdim. Anneme babama hep teşekkür ederim. Dünyaya bir kere daha gelsem yine onların çocuğu olmak isterim.Evet bu cevaptan anladığım kadarıyla siz küçükken yanlış yaptığınızda bağırılmış susturulmuş bir çocukluk geçirmişsiniz bundan kaynaklı alt yapınızda yanlış aramak ve yanlışlara sert bir üslup ile cevap vermek var, elimizde telefonlar var olabiliyor yanlış yazabiliyoruz ve ya yanlış biliyoruzdur.
Bu konuda uzman bir destek almak isterseniz bana ulaşabilirsiniz...
Sevgi ve anlayışla kalın
Merhaba kaşlarını zz ne durumdaArkadaşlar merhaba;
Bugün karşalarıma microblading yaptırdım eve geldim inanılmaz koyukafayı yemek yüzeceğim yıkasam ne olur silinir mi Allah için yardım edin çalışan bir lafının ve günde binlerce insanla görüşüyorum 4 gün sonda iş başı yapacağım silme solusyonlarına baktım işe yaramıyormuş Bir umut kapısı yorumlarınız sevgiyle kalın ❤
Merhaba ben de eşitsizlik olduğu için yıkama dedi ama ben günde 3 defa yıkadım ve boya aktı diye bilirimMerhaba kaşlarını zz ne durumda
Yazık oldu paranıza çok üzüldüm şuan .kendim kaybetmiş gibiMerhaba ben de eşitsizlik olduğu için yıkama dedi ama ben günde 3 defa yıkadım ve boya aktı diye bilirim
:)Yazık oldu paranıza çok üzüldüm şuan .kendim kaybetmiş gibiempatiyi aştım sempati duyuyoruz artık hiç profesyonel değilim
Acele etme tatlim ilk yaptigimda recep ivedik gibi ablak bi suratla eve geldim bolca vazelin sur kabuklanmasin sonra acilio mis gibi kendi kasimdan farki yoktu acele etmme koyuluk gececekArkadaşlar merhaba;
Bugün karşalarıma microblading yaptırdım eve geldim inanılmaz koyukafayı yemek yüzeceğim yıkasam ne olur silinir mi Allah için yardım edin çalışan bir lafının ve günde binlerce insanla görüşüyorum 4 gün sonda iş başı yapacağım silme solusyonlarına baktım işe yaramıyormuş Bir umut kapısı yorumlarınız sevgiyle kalın ❤