Micheal Jackson öldü !!

ya çok üzüldüm. şimdi okudum ve duydum. gençmiştte daha. 50 yaş.
gerçekten bir idoldü. ne derlerse desin. şarkıları muhteşemdi... sesi de. ve dansı. toprağı bol olsun.

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: Ölmüş
Allah rahmet eylesin :Saruboceq::

çok üzüldüm daha çok gençti rahmet diliyorum

maaşallah ama geyikte sınır yok ölen birinin arkasından dalga geçmeler vs. hem de mübarek gece tebrikler...

dini ne olursa olsun bir can öldü Allah a şirk koştuğunu iddia edenler olmuş onlara da kalpleri ancak Allah ın bildiğini hatırlatmak isterim

çocukken tapardım adeta michael jacksona
duyunca çok üzüldüm:sinifsinif:
toprağı bol olsun
bir efsaneydi osenağlama

hiç bir şarkısını ezbere bilmememe, ayıla bayıla dinlemiş olmamama rağmen gerçekten çok üzüldüm...
ömrünün son yıllarında müslüman olmuştu rivayetlere göre...
mübarek bir gecede de ruhunu teslim etti
kimine göre beyazlama ugruna, kimine göre vitiligo hastalıgından ötürü günden güne açıldı ten rengi
dilerim ki gittiği yerde bembeyazdır 4bir yanı...
istediği gibi, arzu ettiğince...
ve bir dönemi kapattı michael
kiminin cocuklugunu kiminin gencliğini kiminin ilk aşkını da aldı gitti beraberinde...
nur içinde yat king of pop...

bir arkadaşım var... tam bir michael fanı. o zamanlar,yani eskiden, kliplerini izlerdi devamlı.
bir gün yine açmış izliyor. tabii var ya öyle kişiler. bir yandan çığlık atarlar. yaş küçük tabi. tam ergenlik dönemi. dansını yapmaya çalışıyor. falan. öyle bir an gelmişki, izlerken bayılanlar var ya benimkide mestlikten bayılmış. kendini yerde bulmuş.evde yalnız. ya anlattıkça çok gülerdim o olaya.
bugün arayacağım onu. evli şimdi. pek iyi değildir bu haberi duyduğu için. morali sıfırdır. bakalım aramazsam olmaz...

kelimesi kelimesine katılıyorum..

çok sağduyulu bir yorum olmuş...

duyunca şok oldum resmen.o idoldü tabikide.ama ne diyelim allah rahmet eylesin.ne olursa olsun dalga gecmemeliydiniz bence ölen birinin arkasından

arkadaşlar adam suçlu olsa hapisteydi . ama beraat, etti... hepsindende suçsuz diye aklanarak çıktı. millet para sızdırmak için ,iftiralar atıyor . para işte.sırf para koparmak için ,insanlara bu yaftayıda yapıştırıyorlar..
maalesef 3 krş için ,birine iftira atabiliyorlar. işte örnek..

Son düzenleyen: Moderatör:
üzüldüm yaaa :1no2:
genç yaştaöldü
mübarek gecede allahım günahlarını affetsin :Saruboceq:

Sabah gazatede okudum. Çok üzüldüm. Bu aralarda maykıl takılıyordum, harika bir sesi, muhteşem bir yorumu vardı. Yeri doldurulamaz.:gitme:

Rabbim günahlarını affetsin.

Benim herif çok üzülecek buna hala duymadıysa:a015:

çok yetenekliydi bi dönemin kültüydü,
dansını ve şarkılarını çok severdim.. hala da seviyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…