• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Michael Jackson'un Son Hali...!!!!!!!! Aman Allah'ım....

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul
64058645kk9.jpg

41337106go8.jpg

25881900bi5.jpg

52969010ew0.jpg

72928680ne1.jpg

Bir zamanlar Michael Jackson adında bir efsane vardı. Herkes severek dinler, danslarına imrenerek bakardı. Hepimiz Michael Jackson hareketi yapmaya çalışırdı

Bazılarımız yapar gibi olur ama onun gibi kimse yapamazdı

Michael Jackson'ı bende severek dinlerdim...Ama adı çocuk tacizi olayına karışınca bitti benim için.

Michael Jackson sayısız estetik ameliyatları geçirdi. Bir türlü kendisiyle barışamadı. Günden güne o ameliyatlarla daha da kötü oldu. Cilt sorunları yıllar önce başladı.

Michael Jackson'ın ciddi bir hastalık yani ölümcül bir enfeksiyon kaptığı söylenmekte. Ayrıca bununla birlikte vücut iltihaplanması ve ülserde olmuş. Burnunu düşürmüş. Ağır antibiyotik tedavisine başlamışlar. Aldığı antibiyotikler o kadar ağırmış ki kan zehirlenmesine yol açıp ölüme bile neden olabilirmiş. Ama yine de o antibiyotikleri kullanması gerekiyormuş. Yani anlayacağınız kullansa da kullanmasa da efsane Michael Jackson'ın durumu kötü.

ışte fotoğrafları

michael.bmp

M&

untitled.bmp

M%C4%B0CHAEL.bmp

ALINTI / bursadamoda

Son düzenleme:
bi inanış varya maymundan geldik diye bu adamın nerden geldiğini bilmemde kesin oraya gidiyor yasık yaaaaa

ayy bu sanatçıların çoğu çatlak be

iyiki içimdeki potansiyeli kullanıp sanatçı olmamışımkaydirigubbakcemile3

pis çocuk tacizcisi sapıkkötükedihüso:oklava:

herkes kendini olduğu gibi kabul etmeli yoksa işte sonuç:1no2:

Hadı bır kere yaptırdın anam 10 kerede yaptırılmazkı sonuc ıste allahın gucune gıtmesın maymun gıbı yaaa ıyyy

Yazık yaaa ne yakışıklıymış halbuki önceden.o siyah ten rengi ona çok yakışıyormuş.çok yazık

oHHH çok güzell olmuş sanaalkisalkisalkis
Allahın yarattığı yüzle oynarsann yaratığa tabikide dönersinn..Yaratık bile az kalırrr :1rolleyes:
kaydirigubbakcemile3

allahın verdigi deriyle beyazlaşacam die bu kadar oynarsan .
allah beterinden saklasın gerçi daha beter olamaz ama .delikafadulden

Michaelll abiiii allahını seversenn bir google arama yapp isminlede yazdıklarımızıı okuu halinee gül:roflol::roflol::roflol:

Back