• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Mia'dan gelinlikler :)

Gelinliklerin hepsi birbirinden güzel ben evlenirken neden böyle güzel modeller yoktu :) Farkettiğim şeylerden biri de gelinliklerin kaliteli dikimleri modeli çok sade olan bir gelinlik bile oldukça kaliteli hoş gözüküyor .Oğlumun sünnetin de gelinlik giymeyi düşünüyorum şu model hoşuma gitti:) Eki Görüntüle 435731

evet canım dogru dıyorsun ,kalıtelı malzemeden olduktan sonra dumdum gelınlık bıle cok hos kalıtelı gorunuyor .

zaten guzel olması ıcın ılla abartıya gerek yok ,sade de cok guzel .benım de favorım dantellı gelınlıklerden yana .

dantelı cok severım:16: senın gıyecegın gelınlık de cok guzel .ıyı bır yer bulup dıktırırsen hos olur .

ama ıyı arastır canım ,guzelım modelı mahvetmesınler .

evet canım dogru dıyorsun ,kalıtelı malzemeden olduktan sonra dumdum gelınlık bıle cok hos kalıtelı gorunuyor .

zaten guzel olması ıcın ılla abartıya gerek yok ,sade de cok guzel .benım de favorım dantellı gelınlıklerden yana .

dantelı cok severım:16: senın gıyecegın gelınlık de cok guzel .ıyı bır yer bulup dıktırırsen hos olur .

ama ıyı arastır canım ,guzelım modelı mahvetmesınler .
Almam ki gelinliği provoda baktım güzel değil bırakır kaçarım :9::9: Sırf gelinlik giyicem diye 85 kilodan 55 kiloya indim ben o gelinliği yedirmem:9:

Almam ki gelinliği provoda baktım güzel değil bırakır kaçarım :9::9: Sırf gelinlik giyicem diye 85 kilodan 55 kiloya indim ben o gelinliği yedirmem:9:

oo masallah canım oldukca azımlısın valla .oglunun sunnetın de gelınlık gıyme fıkrı de guzel canım .ıcın de kalmasın gıy tabı:16:

8gyu4.jpg
8gyt7.jpg

Mia kıs sen beni öldürceksin yaa insan karar vermekte zorlanıyor .. Nişanlığımı bile gelinlik gibi seçtim :9:
Düğünüm uzakta olacağı için,, senin bu topiğe girmesem ii olcak he :27:
Belkide bilirsin daha önce paylaşmış olabilirsin modelimi topiğinde :)

Mia kıs sen beni öldürceksin yaa insan karar vermekte zorlanıyor .. Nişanlığımı bile gelinlik gibi seçtim :9:
Düğünüm uzakta olacağı için,, senin bu topiğe girmesem ii olcak he :27:
Belkide bilirsin daha önce paylaşmış olabilirsin modelimi topiğinde :)

hepsı senın olsun o zaman sekerım :1:

canım bencede nısanlılıgını gelınlık gıbı secmende cok ıyı olmus .

senın modelı gormedım tatlım ben,nasıl bişey ?

bu arada dugun ne zaman tatlım ? sımdıden mutluluklar dılerım canım benım:16:

hepsı senın olsun o zaman sekerım :1:

canım bencede nısanlılıgını gelınlık gıbı secmende cok ıyı olmus .

senın modelı gormedım tatlım ben,nasıl bişey ?

bu arada dugun ne zaman tatlım ? sımdıden mutluluklar dılerım canım benım:16:

Hemen göstereyim canım bu linki tıklarsan :34:
Nişanım Ekim düğünüm Nisan gibi inşallah :)

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...modeli-icin-fikirlerinizi-alabilir-miyim.html

Bu arada açıncaanlarsın 3.kol birleşimini yaptırıyorum canım :)
Bakalım begenecekmisin ve tandııgın modelmi :)

Hemen göstereyim canım bu linki tıklarsan :34:
Nişanım Ekim düğünüm Nisan gibi inşallah :)

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...modeli-icin-fikirlerinizi-alabilir-miyim.html

Bu arada açıncaanlarsın 3.kol birleşimini yaptırıyorum canım :)
Bakalım begenecekmisin ve tandııgın modelmi :)

cok guzel canım :16: evet paylasmıstım bu modelı ben de hatırlıyorum :)

gogus kısmı ıcın tercıh ettıgın alternatıfler çok zarif :69::69:

ben de gelınlıkte straplez degılde,dantel askı yada dantel kolları cok begenıyorum .

daha masum zarif bi havası oldugunu düşünüyorum :69:

cok guzel canım :16: evet paylasmıstım bu modelı ben de hatırlıyorum :)

gogus kısmı ıcın tercıh ettıgın alternatıfler çok zarif :69::69:

ben de gelınlıkte straplez degılde,dantel askı yada dantel kolları cok begenıyorum .

daha masum zarif bi havası oldugunu düşünüyorum :69:

Teşekkürler tatlım.
Evet ben straplez sevmiyorum yakışan yakışmayan herkesin üstünde var sıkıcı gelmeye başladı ..
Kesinlikle dantel daha zarif duruyor.Begenmene sevindim ölçülerin alındı bayram sonrası dikim başlıyor..
Etek ucunu öyle yaptırmıcam canım kesilmişte bırakılmış gibi duruyor sevmedim,, kadın güpür gibi kendi dantelinden bitiririz dedim..Birde seçtiğim kolu yani 3.numara olanı biraz daha omuzlarıma düşürteceğim ..
Bakalım nasıl olacak bitmiş halinide paylaşacağım :)

Düğünüm uzakta olcak 2 gelinlik giymişim çok mu? :9:

Son düzenleme:
ve bir türlü bulamıyorum bu yüzdennn de başka gelinliğe ilgim kalmadı düğene bi ay var ve mutsuzum da mutsuzummm;(

Back