• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Mia'dan gelinlikler :)

cnm gelinleri damatlarla birlikte yüklesene hem bizim icin iyi olur damatlik modelleru falan????? yoksa koyulmazmi :26:

canım topıgı gelınlık uzerıne actıgım ıcın sırf gelınlık modellerı eklıyorum .
ama katolog cekımlerını yukledıgım ıcın ,damatla bırlıkle olan modellerı de
gorursem eklerım .bılırsın katolog cekımlerın de damatla bırlıkte cekımler nadırdır .
bulursam neden olmasın eklerım tabı.

canım dogru soyluyorsun .
modelı gosteren dantel detayı .
dantelı bırebır aynı dıkemeyıp de tulunu dıkse sankı ne olur kı
bır zahmet tulunu de dksın yanı .:1:
elıe saab neden se modeı ayıntılı vermıyor calıntı olmasın dıye buyu ıhtımal .
detaylarıyla sunsa belkı dıkebıırler.ama gercekten aglaya modelının dantel detay cok ayrıntıl .
dantel ıslemelı yaprak mı cıcek mı oyle motıfler var ama tam ne bellı olmuyor.yakın cekım sart bır terzının dıkebılmes ıcın .
guvenılır bır modaevı bulursun ıns cnm .

inş canm nette resimler gördüm dikmişler ama yanından bile geçmiyor korkunçtu:30::50:

biri bu mesela:53::52::50:

$12345.jpg

benim gördüğüm en iyisi bu:

305347_221563701239280_134074349988216_601422_1931815123_n.jpg

Allah'ın izniyle, yine ertelemezsek bir arkadaşımla Akaretler mağazasına gideceğiz, ellerinde var Aglaya. Bir inceleyeceğim...

2 3 olsa gözümü kırpmam ama 4 olunca çok oluyor bence :30::50: izmirde araştırıcam bende işte bakalım inşallah gönlüme göre bulurum bir moda evi de istediğim gibi dikerler:26: dantel zaten gösteriyor bide bunları olmasa bişeye yaramaz ki:26:
senin de düğünün mü vvar canm:16:

merhaba

alice e bende bayılıyorum ve izmirde pronoviasın modellerini birebir dikebilecek yer arıyorum... düğünüm kısmetse eylülde...eğer iyi bir yer bulursan ve paylaşırsan çook memnum olurummm :46:

merhaba

alice e bende bayılıyorum ve izmirde pronoviasın modellerini birebir dikebilecek yer arıyorum... düğünüm kısmetse eylülde...eğer iyi bir yer bulursan ve paylaşırsan çook memnum olurummm :46:

benim de 1 eylül canım:7: yazın başlıcam haziran gibi araştırmala inş bulurum da paylaşırım:29:

benim gördüğüm en iyisi bu:

305347_221563701239280_134074349988216_601422_1931815123_n.jpg

Allah'ın izniyle, yine ertelemezsek bir arkadaşımla Akaretler mağazasına gideceğiz, ellerinde var Aglaya. Bir inceleyeceğim...

aglaya modelınldeki dantel motıflerin yerlerını cozmusler ama ,
aglayada kı gıbı dantel ıslemesı tutmamıs .
tulun rengı de beyaz ,aglaya daa krem .
canım sen en ıyıs akaretler de dene hatta rıca et yakın cekımden ayrntılarıyla cek modelı .
ozelıkle dantel kısmını.hatta sen ısnı rske atma kabın de dantel ıslemelerını yakndan cek :1:

aglaya modelınldeki dantel motıflerin yerlerını cozmusler ama ,
aglayada kı gıbı dantel ıslemesı tutmamıs .
tulun rengı de beyaz ,aglaya daa krem .
canım sen en ıyıs akaretler de dene hatta rıca et yakın cekımden ayrntılarıyla cek modelı .
ozelıkle dantel kısmını.hatta sen ısnı rske atma kabın de dantel ıslemelerını yakndan cek :1:

danteli yakından çekmek de bir fayda etmez ki :D muhtemelen bunlar özel dantel ürettiriyorlar kendilerine. en iyi ihtimal üstündeki lazer parçaların kesimi ve kumaşı tam olarak anlaşılabilir. mümkün olduğunca benzer bir şey yaptırılır. ama tabi ki aynısı olmaz. yine de Laertes'ten edindiğim izlenime göre, hiçbir zaman çekimlerde göründükleri kadar etkileyici olmadıkları...

kızlar; 2012 yılına ait modelleri eklemeye calısacağım .
umarım evlenecek kızlara fikir olur :16:

NOT :kızlar 1.sayfa da ki fotolar kucuk oldu.(becerıksızlıgımden dolayı :1:1. sayfadan sonra ki fotolar büyüktür.:51:

Bu benim rüyalarımdaki gelinlik...Fiyat bilgisine ulaşamadım; ama çok pahalı olduğunu duydum ve gelinlikçilerin bunu dikmeyi beceremediklerini...

Back