• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Mia'dan gelinlikler :)

34tv6.jpg

Benim nişanım düğün havasında olacagı için güzel sade çok gelinliği andırmayan bir gelinlikten yola cıkarak nişanlık olusturmak istiyorum ..

Ne güzel anlattım dimi :9::9:

Ama öyle bilinen kabarık kabarık gelinliği değil,, şık sade ve asil duranı nişanlıga cevireceğim :16:

Bakalım ne yapacagım 1 kaç ay sonra dolasmaya baslıyorum :10:

Son düzenleme:
Benim nişanım düğün havasında olacagı için güzel sade çok gelinliği andırmayan bir gelinlikten yola cıkarak nişanlık olusturmak istiyorum ..

Ne güzel anlattım dimi :9::9:

Ama öyle bilinen kabarık kabarık gelinliği değil,, şık sade ve asil duranı nişanlıga cevireceğim :16:

Bakalım ne yapacagım 1 kaç ay sonra dolasmaya baslıyorum :10:

anladım cnm senın demek ıstedıgını
gelınlıkten uyarlanıp renklı bır abıye dıktırmek ıstıyorsun .
mantıklı cozum onerısı bence de :1:
gelınlıgının modelının tam tersını nısanında tercıh edebılırsın cnm .
ben de mesela su dar kesımlı sırf dantel olan sırt dantel ıslemelı dekoltelı zarıf mı zarıf gelınlıklere
baylıyorum .ancak benım sevgılık tutturmus gelınlık dedıgın kabarık olur arkadas dıye :1:
eger bız ortak yolda uzlasamazsak,gelınlıgımı onun ıstedıgı gıbı yapıp ,benım ıstedıgım su sırf dantel dar kesımlerı de
boyunu kısaltıp ve tullu sapkalarla nıkah elbısesı dusunuyorum valla :1:
bu da cok akıllıca dımı :1:
sen de modelını tercıh edersen bızımle kesın paylas .
sherrı hıll modellerıne bır goz atmanı ısterım ,belkı gelınlıkten uyarlamaktan vazgecebılırsın

anladım cnm senın demek ıstedıgını
gelınlıkten uyarlanıp renklı bır abıye dıktırmek ıstıyorsun .
mantıklı cozum onerısı bence de :1:
gelınlıgının modelının tam tersını nısanında tercıh edebılırsın cnm .
ben de mesela su dar kesımlı sırf dantel olan sırt dantel ıslemelı dekoltelı zarıf mı zarıf gelınlıklere
baylıyorum .ancak benım sevgılık tutturmus gelınlık dedıgın kabarık olur arkadas dıye :1:
eger bız ortak yolda uzlasamazsak,gelınlıgımı onun ıstedıgı gıbı yapıp ,benım ıstedıgım su sırf dantel dar kesımlerı de
boyunu kısaltıp ve tullu sapkalarla nıkah elbısesı dusunuyorum valla :1:
bu da cok akıllıca dımı :1:
sen de modelını tercıh edersen bızımle kesın paylas .
sherrı hıll modellerıne bır goz atmanı ısterım ,belkı gelınlıkten uyarlamaktan vazgecebılırsın

dar kesimli şelerden bende cok hoslanıyorum özellikle belimin inceliğini vurgulamak isterim he :9::9:
hadi ya benim sevgilimde kabarık hiç sevmez :)
paylasırım canım benim, o markayıda biliyorum canım ama sanırım fikrimi değiştirmeyeceğim .. uzaga gelin gideceğim ben tatlım belki herkes gelemez anladın mı o yüzden şöyle azcık gelin gibi olayım kuğu gibi serpileyim :9:

yani böyle düşünüorum tatlım :)

dar kesimli şelerden bende cok hoslanıyorum özellikle belimin inceliğini vurgulamak isterim he :9::9:
hadi ya benim sevgilimde kabarık hiç sevmez :)
paylasırım canım benim, o markayıda biliyorum canım ama sanırım fikrimi değiştirmeyeceğim .. uzaga gelin gideceğim ben tatlım belki herkes gelemez anladın mı o yüzden şöyle azcık gelin gibi olayım kuğu gibi serpileyim :9:

yani böyle düşünüorum tatlım :)

anladım cnm benım .
hersey gonlunce olur ınsallah :16:

Back