• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Mia'dan gelinlikler :)

bak bak cnm1 yıl nedır kı cabuk gelır gecer.sımdıden bakmak daha ıyı .cok cesıt oldugu ıcın ınsan kararsız kalıyor .ama 1 yıl ıcınde en azından kafanda oturur bırseyler.
balık modelını ben de cok begenıyorum ama ,uzun boylular ıcın daha uygun dıye dusunuyorum.ben de 167 cm boyunda oldugum ıcın oyle uzun olmadıgım ıcın yakısmaz dıye dusunuyorum bana .ama soyle 173-174 boya enfes olur gercekten.neyse ben sımdı evlenmıyorum neyse kı zamanım daha cok var:1:

evet balik modellere katiliyorum sana boyu uzun olmasi lazim gelinin :)

senin daha cooook zamanin varmis daha :1:

2zdm0.jpg
2zdkk.jpg
2zdkw.jpg
2zdmv.jpg
2zdnl.jpg
2zdnx.jpg
2zdp9.jpg
2zdpn.jpg
2zdqb.jpg

bu gelinliğin orijinalini bir arkadaşım denedi. 2 metre, 60 kilo olmayan kimseye yakışmayacak garip bir şey :D

dogrudur cnm .
zaten gelınlık tercıhın de sırf modelı begenerek degıl de
en onemlısı vucudumuzu tanıyarak tercıh etmemız gerekır .
dar kesım kuyruklu ve balık modeller de en azından 175 boy gereklıdır
kı zarıf dursun .

HAYALLERİMİN GELİNLİĞİ :16::54:
SEN BİRGÜN BENİM OLACAKSIN !:40:

2snb1.png
2snbn.png
2snhb.png

aglayanın orijinalini bir türlü bulamıyorum ki inceleyeyim :D ispanyanın 4 şehrinde sordum, hiçbirinde yoktu, sadece sevilla şehrinde randevu alırsan birkaç gün içinde telefon açıp getiriyorlardı. fiyatı da orada bile 8400 euro. laertesi denedim ben de. malzemeleri çok benziyor zaten. 3-4 boyda farklı özel lazer kesim çiçek yaptırmak, fransız tipi dantel kullandırmak bir de aplik parçaları kullanmak lazım. sanırım 3000tlden aşağı diktirilemez...

aglayanın orijinalini bir türlü bulamıyorum ki inceleyeyim :D ispanyanın 4 şehrinde sordum, hiçbirinde yoktu, sadece sevilla şehrinde randevu alırsan birkaç gün içinde telefon açıp getiriyorlardı. fiyatı da orada bile 8400 euro. laertesi denedim ben de. malzemeleri çok benziyor zaten. 3-4 boyda farklı özel lazer kesim çiçek yaptırmak, fransız tipi dantel kullandırmak bir de aplik parçaları kullanmak lazım. sanırım 3000tlden aşağı diktirilemez...

bunun orjınalı zaten cok pahalı .
ben 20bın tl oldugunu ogrenmıstım en son .
dıktırmek en dogrusu .
ama aynısını dıkebılırler mı ?
bıraz ayrıntılı bır model.

Eğer bir gelinlikçi orijinalini incelerse bence diker. Ama fotoğraftan tam olarak ne olduğunu anlamak biraz zor, bir de pronovias diğer serilerinin aksine elie saab modellerinin büyük fotoğraflarını internete vermiyor. aslında akaretler mağazasında bu model varmış şu anda, ama birlikte gideceğimiz arkadaşım şu an istanbulda olmadığı için gidemedik...

Son düzenleme:
Bak bu linkte laertesin en net fotoğrafı var.

image.dhgate.com/albu_107230220_00/1.0x0.jpg

Bu da başka güzel bir fotoğrafı...

04.jpg

Eğer bir gelinlikçi orijinalini incelerse bence diker. Ama fotoğraftan tam olarak ne olduğunu anlamak biraz zor, bir de pronovias diğer serilerinin aksine elie saab modellerinin büyük fotoğraflarını internete vermiyor. aslında akaretler mağazasında bu model varmış şu anda, ama birlikte gideceğimiz arkadaşım şu an istanbulda olmadığı için gidemedik...

evet cnm elie saab modellerı nedense net bır sekılde yayınlanmıyor .
gercekten cok ınce ayrıntılar var genel olarak modeller de .
pronovıas modellerı ıstanbul'da bellı yerler de var ancak ,
elle saab modellerı yok .
sen nerede gordun nereler de var ?
burada paylasmak yasak olmaz ıse paylasır mısın ?
ya da ozel mesajdan bıldırısen sevınırım .

Bak bu linkte laertesin en net fotoğrafı var.

image.dhgate.com/albu_107230220_00/1.0x0.jpg

Bu da başka güzel bir fotoğrafı...

04.jpg

nm lınkı nereden buldun ?
lınkte kı fotodakı dantel ıslemeye bıttım resmen .
yok yok bunu hıc bır terzı dıkemez .bak gonderdıgın lınkte ayrıntılar cok daha bellı olmus .
benım hanı begendıgım saab aglaya modelı var yaa,
onun uzerındekı ıslemeler var .uzaktan model basıt gıbı dıkılır gıbı dıyordum belkı ama
yakından hıc de oyle gorunmuyor :1:

Linki Google images araması yaparak buldum. Giyen birinin çektiği resim.

Bense orijinalini gördüğümde daha kolay olduğunu düşünmüştüm diktìmenin. Sitem üzerinden mail at istersen, tam ayrıntısıyla açıklayayım. Açıktan yazarsam davalık olurum sonra :)

Elie saablar sadece belli şubelerde oluyor, İspanya'da da öyle. Türkiye'de Bağdat caddesi vakko wedding house ile akaretler vakkoda var diye biliyorum

Linki Google images araması yaparak buldum. Giyen birinin çektiği resim.

Bense orijinalini gördüğümde daha kolay olduğunu düşünmüştüm diktìmenin. Sitem üzerinden mail at istersen, tam ayrıntısıyla açıklayayım. Açıktan yazarsam davalık olurum sonra :)

Elie saablar sadece belli şubelerde oluyor, İspanya'da da öyle. Türkiye'de Bağdat caddesi vakko wedding house ile akaretler vakkoda var diye biliyorum

vakko weddıng house bakmıstık ama elıe saab modellerden 2-3 tane vardı .
sıparıs uzerıne getırıyorlarmıs sanırım .
tamam ben sana maıl atarım:34:

Mia paylaştığın gelinlikler çok güzel beğendiklerimi kaydettim bilgisayarıma. Senden güzel nişanlık,abiye modeller de bekliyoruz. :52:

Back