Mia Güzellık Salonu - hatay/ izmir

Ecrin_35

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
8
2013 yılı Ekim ayında Mia Güzellik Salonunda Lazer epilasyona başladım.Kendilerine kullandıkları cihazı sorduğumda diod lazer olduğunu ve en fazla 8 seans içerisinde sonuç alacağımı söylemişlerdi.Ancak 10 seans gittim ve tüylerimde daha da fazla artış oldu.(Her gidişimde jilet yapıp gitmem sebebiyle) Epilasyondan hiçbir sonuç alamayınca kullandıkları cihazı araştırdım ve İPL olduğunu öğrendim. Meğer her gelen müşteriye İPL cihazı diod lazer oldğunu söylemişler.Ayrıca epilasyonu yanlarında çalışan çıraklar yapıyor ve neredeyse her gittiğimde farklı bir çırak görüyorum

Mia Güzellik salonu hatay..Eda ve Meryem hnm insanları kandırarak para kazanmayı meslek edinmiş insanlar...Sakın gıtmeyın arkadaslar...

2013 yılı Ekim ayında Mia Güzellik Salonunda Lazer epilasyona başladım.Kendilerine kullandıkları cihazı sorduğumda diod lazer olduğunu ve en fazla 8 seans içerisinde sonuç alacağımı söylemişlerdi.Ancak 10 seans gittim ve tüylerimde daha da fazla artış oldu.(Her gidişimde jilet yapıp gitmem sebebiyle) Epilasyondan hiçbir sonuç alamayınca kullandıkları cihazı araştırdım ve İPL olduğunu öğrendim. Meğer her gelen müşteriye İPL cihazı diod lazer oldğunu söylemişler.Ayrıca epilasyonu yanlarında çalışan çıraklar yapıyor ve neredeyse her gittiğimde farklı bir çırak görüyorum

Mia Güzellik salonu hatay..Eda ve Meryem hnm insanları kandırarak para kazanmayı meslek edinmiş insanlar...Sakın gıtmeyın arkadaslar...

Geçen yıl İzmir'e tasındım. Daha önce baska bir şehirde hem hastanede hem de güzellik salonunda lazer yaptırmıştım. İzmir'de Mia Güzellik salonuna gittim kesinlikle görüşlerinize katılmıyorum. Gerek Meryem Hanım gerekse Eda Hanım konusunda çok iyiler. Her şeyden önce bitene kadar para ödüyorsunuz, hiç bir işe yaramayan makinayı neden tutsunlar , kendilerine iş mi arıyorlar kimsenin tüyleri bitmesin hep gelsinler mi diyorlar yani:)) ben çok memnunum tüm vücut yaptırıyorum şimdi yeni bir makina aldılar sonuç mükemmel eski makina da iyiydi fakat yeni makina çok hızlı sonuç veriyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.. Bu konuda çok yere gidip çok paralar ödedim ama Mia gerçekten hem çok ucuz hem de en iyi sonuç aldığım yer. Bence bu işlemi yaptırmadan önce hormon testi falan da yaptırmak gerekiyor belki öyle bir sorununuz vardır.

Back