Mhrs giriş yapılmıyor

O kısmını bilmiyorum mesela Samsunda randevulu gititigm bi hastanede hiç kayıt yaptırmamıştım direk doktora gitmemi söylediler. Düşündüm ki birçok yerde böyle. Şimdi bakıyoruz e nabıza farklı birşey gözükmüyor.
Telefon:
Genel Müdürlük:
+90 312 471 83 50

-51-52-53-54

Bu numaralardan birini arayın açmazlarsa sonraki haneyi değiştirip çevirin ve merkezle görüşün,onlar yönlendirirler diye tahmin ediyorum.

Telefon:
Genel Müdürlük:
+90 312 471 83 50

-51-52-53-54

Bu numaralardan birini arayın açmazlarsa sonraki haneyi değiştirip çevirin ve merkezle görüşün,onlar yönlendirirler diye tahmin ediyorum.
her hastane aynı olmuyor. gittiğim hastanelerde kimlik istenmedi hiç. direkt polikliniğe başvurun ddiyorlar. sekreter de hasta ismini söyleyin deyip giriş yapıyor. olması gereken sizin dediğiniz gibi ama polikliniklerde hasta yoğunluğundan çoğu yerde bu kural uygulanmıyor.

Sistemde hata olacagını sanmam çünkü aynı gün 2 farklı kişiye kayıt yaptık telden sorun olmadı. Sorun şu ki biz hiç kayıt yapamadık ki giriş yapalım. Resmen birisi yengemin tc si ile kayıt yaptırmış belki randevu bile alıp kullanıyor haberimiz yok. 182 yi falan aradık ama onlarda şifreyi unuttum kısmına basın diyor, e oraya bassak ne fayda daha hiç kayıt yaptırmadık Orda yardımlaşma e postası var oraya mesajlar attık aynı şeyi diyorlar. E devlete baktık bulamadık öyle birşey düzeltme seçeneği falan yani. Kimin kayıt yaptırdığını nasıl ögrenebilriz.
Büyük ihtimalle sisteme telefon numarası kaydı olmadığı için numara doğru değil uyarısı veriyor. Bizim de öyle olmuştu. MHRS yi arayıp telefon numarasının sisteme kayıt olmasını istiyorum diyip telefon numarasını kaydettirip o şekilde şifremi unuttuma girmeniz lazım

her hastane aynı olmuyor. gittiğim hastanelerde kimlik istenmedi hiç. direkt polikliniğe başvurun ddiyorlar. sekreter de hasta ismini söyleyin deyip giriş yapıyor. olması gereken sizin dediğiniz gibi ama polikliniklerde hasta yoğunluğundan çoğu yerde bu kural uygulanmıyor.
Büyük bir güvenlik açığı bu.
Genelde özele gidiyorum,devlet hastanesine mecburen gittiğim zamanlarda böyle birşey yapılırsa ortalığı ayağı kaldırırım. Belki başkasıyım,belki başkasının kimliğini kullanarak giriyorum. Ya da başkası benim kimlik bilgilerimi kullanıyor.
Rezillik. E nabızdan sürekli takip ediyorum randevularımı,tavsiye ederim.

Büyük bir güvenlik açığı bu.
Genelde özele gidiyorum,devlet hastanesine mecburen gittiğim zamanlarda böyle birşey yapılırsa ortalığı ayağı kaldırırım. Belki başkasıyım,belki başkasının kimliğini kullanarak giriyorum. Ya da başkası benim kimlik bilgilerimi kullanıyor.
Rezillik. E nabızdan sürekli takip ediyorum randevularımı,tavsiye ederim.
Çok haklısınız aslında o açıdan olaya bakmamıştım. E nabız kaydı var bakıyoruz farklı bir durum olmamış. Hep kendi işlemlerimiz.

Büyük ihtimalle sisteme telefon numarası kaydı olmadığı için numara doğru değil uyarısı veriyor. Bizim de öyle olmuştu. MHRS yi arayıp telefon numarasının sisteme kayıt olmasını istiyorum diyip telefon numarasını kaydettirip o şekilde şifremi unuttuma girmeniz lazım
Evet bunu yarın deneyebiliriz. Olmadı saglık bakanlığını arayacaz en son yardımcı olmaları için..

Çok haklısınız aslında o açıdan olaya bakmamıştım. E nabız kaydı var bakıyoruz farklı bir durum olmamış. Hep kendi işlemlerimiz.
Dediğim gibi.
Bence önemli bir durum yok.
Siz yine de peşini bırakmayın,yarın mutlaka arayın sorun.
Onlar sizi yönlendirirler.

Dediğim gibi.
Bence önemli bir durum yok.
Siz yine de peşini bırakmayın,yarın mutlaka arayın sorun.
Onlar sizi yönlendirirler.
Buraya konu açmadan önce baya endişelendik açıkçası. Ama burda insan rahatlıyor herkes farklı bi açıdan bakıp düşündürüyor insanı. Yarın halledicez inşallah bakalım. Halledince sonucu buraya da yazarım belki aynı dertten muzdarip olanlar olabilir.

Biraz geç oldu buraya yazmak için ama 182 yi aradık durumu anlattık ilk başta söylemek istemedi siz kendiniz halledebilriisniz mesaj atarak falan diye Israrcı olunca bize dedigi şey birisi açmış mhrs yi hatta randevu da almış bir tane bizimle aynı şehirden ama kim oldugunu adını soyadını ögrenemedik. Güvenlik gerekçesiyle söyleyemezlermiş. Sonra kendi bilgilerimiz ile degiştirdik şimdilik biz kullanıyoruz açabiliyoruz mhrs yi.

Back
X