Mhrs giriş yapılmıyor

FfeRriDde

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
709
2.832
63
Merhaba hanımlar. Yengeme internet üzerinden mhrs ye kayıt yaptırmak istedik ama daha önceden birisi kayıt yaptırmış. Yengemin teli ve e postasını kabul etmiyor. Yani bir başkası yengemin tc sini kullanmış kendi adına tel. numarasını ve e postasını kullanıp kayıt yapmış. Düzeltmek istedik ama yapamıyoruz çünkü kimin numarası, e postası kayıtlı oldugu belli degil. Ne yapmamız lazım bilgisi olan var mı?

İlk kez duydum böyle bişeyi canım. Şifreyi yanlış giriyor olablr misiniz. Yani giriş yaptınız da sıra mı alamıyorsunuz yoksa

Yok şifre olayı degil işte Normalde ben hep kullanırım mhrs yi. Hiç sorun yaşamadım Ama yengeminkinde ilk defa kayıt yapacaktık ama daha önceden kayıt yapılmış. Yengeme soruyorum ben yapmadım diyor. Anlamadık biz de

Belki daha önce kendisi yapmış , unutmuştur. Bana olmuştu öyle. :KK48:

Bir de bazen her tarayıcı da açılmıyor. Geçen sene telefonumdaki uygulamadan giremiyordum, hata veriyordu yanlıs şifre diye ama laptop üzerinden girebiliyordum. :KK51:

Hiç olmadı , ilgili birimi arayıp bildirmeniz gerekir sanırım. 182 ya da sağlık bakanlığı olabilir.

E-devlet ile de girilebiliyor bu arada, evet .

Sistemde hata olmuş olabilir mi ? e devlet üzerinden şifre sıfırlama ya da değişikliği yapmayı deneyin ,182 yi arayıp bilgi güncellemesi olabilir bir de devlet hastanelerinde MHRS birimleri oluyor.Oraya uğrayıp düzeltebilirsiniz belki aklıma gelen çözüm yöntemi bunlar

E devlete baktık uygulamaya yönlendiriyor. İlgili yeri aradık orası ise şifremi unuttum tuşuna basıp bilgilerinizi degiştirdin diyor. Biz de şifremi unuttum tuşuna bastık orda ise tel numarası veya e posta istiyor. Ama girdiğimiz e postaları telefon numaraları kabul etmiyor kayıtlı olan bu degil gibisinden.

Sistemde hata olacagını sanmam çünkü aynı gün 2 farklı kişiye kayıt yaptık telden sorun olmadı. Sorun şu ki biz hiç kayıt yapamadık ki giriş yapalım. Resmen birisi yengemin tc si ile kayıt yaptırmış belki randevu bile alıp kullanıyor haberimiz yok. 182 yi falan aradık ama onlarda şifreyi unuttum kısmına basın diyor, e oraya bassak ne fayda daha hiç kayıt yaptırmadık Orda yardımlaşma e postası var oraya mesajlar attık aynı şeyi diyorlar. E devlete baktık bulamadık öyle birşey düzeltme seçeneği falan yani. Kimin kayıt yaptırdığını nasıl ögrenebilriz.

Sistemde hata olacagını sanmam çünkü aynı gün 2 farklı kişiye kayıt yaptık telden sorun olmadı. Sorun şu ki biz hiç kayıt yapamadık ki giriş yapalım. Resmen birisi yengemin tc si ile kayıt yaptırmış belki randevu bile alıp kullanıyor haberimiz yok. 182 yi falan aradık ama onlarda şifreyi unuttum kısmına basın diyor, e oraya bassak ne fayda daha hiç kayıt yaptırmadık Orda yardımlaşma e postası var oraya mesajlar attık aynı şeyi diyorlar. E devlete baktık bulamadık öyle birşey düzeltme seçeneği falan yani. Kimin kayıt yaptırdığını nasıl ögrenebilriz.
şifreyi unuttum kısmından sms gönder yerine tıklayınca telefon numarası ister oraya yeni telefonu yazın oradan yaptınız mı.

şifreyi unuttum kısmından sms gönder yerine tıklayınca telefon numarası ister oraya yeni telefonu yazın oradan yaptınız mı.
Evet yaptık numaramızı yazıyoruz ama sistemde kayıtlı degil diyor. Demek istedigim bu aslında bir başkası kendi numarasını ve e postasını kaydetmiş bilgi sayfasına. Bizim haberimiz olmadan yengemin tc si kullanılmış olabilir. Belki randevu alıp kullanıyor bile olabilir işte ama ögrenemiyoruz kimin yaptıgını.

Evet yaptık numaramızı yazıyoruz ama sistemde kayıtlı degil diyor. Demek istedigim bu aslında bir başkası kendi numarasını ve e postasını kaydetmiş bilgi sayfasına. Bizim haberimiz olmadan yengemin tc si kullanılmış olabilir. Belki randevu alıp kullanıyor bile olabilir işte ama ögrenemiyoruz kimin yaptıgını.
E nabızdan deneyin birde..en azından gittiği hastaneleri olduğu muayeneleri aldığı randevuları oradan kontrol edebilirsiniz..bence birisinden yardım isteyip sonra unutmuş olabilir yengeniz..başka türlüsü gelmiyor aklıma..

Yahu randevu alıp nasıl kullanılsın allah aşkına? Randevuya giderken kimlik istiyorlar,kimliksiz işlem yapılmıyor. Mhrs'nin destek telefonunu arayıp konuşun.

Her hastanede olmuyor maalesef. Ben gittigim bazı hastanelere sekreterde hiç kayıt yapmadan direk doktora muayene oluyorum. Haklısınız e nabıza kayıt olup bi bakmak lazım. Umarım farklı birşey olmaz

Her hastanede olmuyor maalesef. Ben gittigim bazı hastanelerdesekreterde hiç kayıt yapmadan direk hçdoktora muayene oluyorum. Daha bugün bizzat yegenime mhrsden aldıgumız randevuda kayıt olmadan direk doktor muayeneye aldı. Haklısınız e nabıza kayıt olup bi bakmak lazım. Umarım farklı birşey olmaz
Farklı birşey yoktur.
Başkasının tcsiyle işlem yapılamaz. Kayıt olamaz. Siz genel merkezi arayıp konuşun.
O hastanede güvenlik açığı var. Çünkü kimliksiz işlemde ceza uygulanıyor. Defalarca gittiğim hastanede tanıdık olmasına rağmen sürekli kimlik istedi. (Kimlik isteyen kişi de ilkokul arkadaşımdı)

Her hastanede olmuyor maalesef. Ben gittigim bazı hastanelere sekreterde hiç kayıt yapmadan direk doktora muayene oluyorum. Haklısınız e nabıza kayıt olup bi bakmak lazım. Umarım farklı birşey olmaz
Telefon:
Genel Müdürlük:
+90 312 471 83 50-51-52-53-54

Sağlık bakanlığını bir arayın derim. Belki yönlendirirler.

Farklı birşey yoktur.
Başkasının tcsiyle işlem yapılamaz. Kayıt olamaz. Siz genel merkezi arayıp konuşun.
O hastanede güvenlik açığı var. Çünkü kimliksiz işlemde ceza uygulanıyor. Defalarca gittiğim hastanede tanıdık olmasına rağmen sürekli kimlik istedi. (Kimlik isteyen kişi de ilkokul arkadaşımdı)
O kısmını bilmiyorum mesela Samsunda randevulu gititigm bi hastanede hiç kayıt yaptırmamıştım direk doktora gitmemi söylediler. Düşündüm ki birçok yerde böyle. Şimdi bakıyoruz e nabıza farklı birşey gözükmüyor.

Back
X