- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
Kan anlamında düşünülürse 1. Osmandan sonrası ile ilgili yorum yapmamak gerek..bende bunu ima etmek istemiştim zaten
ecdad dediklerinin kim ve ne olduğunu bilmeden konuşanlar biraz araştırırlar umarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan anlamında düşünülürse 1. Osmandan sonrası ile ilgili yorum yapmamak gerek..bende bunu ima etmek istemiştim zaten
ecdad dediklerinin kim ve ne olduğunu bilmeden konuşanlar biraz araştırırlar umarım.
Eki Görüntüle 1817862
Eki Görüntüle 1817863
Eki Görüntüle 1817864
Eki Görüntüle 1817865
http://o nedio.com/haber/gercek-osmanli-torunlari-392434
Osmanlı torunuyuz diye gezenlerin maaşlarından 100'er lira kesip osmanlı torunlarına bağlasınlar bence.
hiç çalışmayın zaten, hep birileri size baksın.
vay arkadaş dünyanın enayisi biz miyiz.
65 yaşında emekli olacağım yahu, el insaf, bunu teklif eden insan işçinin nasıl yüzüne bakacak
Sadece hanedan mensubu olmak neyi ifade ediyor? Ne diye bu beles parayi alacaklar? Bana bi aciklayin ya
yabancılarla evlene evlene karışmışlardır:)neden hepsi sarışın ?
ne Türk'e benziyorlar ne de benim ecdadıma.
4 milyon Suriyeli yetmedi üzerimize yük olarak çünküSevgili MHP'li dostlarımıza bu kişilerin artık bu ünvanları en azından T.C Kanunlarına göre taşımadıklarını hatırlatır, eğer kendilerine maaş bağlanacaksa Kutlu Türk Büyüğü Mete Han'ın da torunlarının bulunup maaşa bağlanmasını talep ettiğimi bildiririm.
Bir Padişah soyu kalmıştı çünkü bakmadığımız.
aynen çalışan asgari ücretli insanların durumu çalışmayan aylak yan gel yat osmancılardan daha kötüMalesef böyle. Devletin başındakiler vatandaşlara adaletsizlik madalyası takıyorlar. Çalışanlar cezalandırılırken (yüksek vergiler, bürokratik zorluklar), çalışmayan aylaklar ödüllendiriliyorlar.
Sonra da diyorlar ki ''Falan Avrupa ülkesinde böyleymiş''. Peki o dediğin ülkede vergi vermeyen oy kullanamıyor. Onu neden söylemiyorsun?