Sevgili MHP'li dostlarımıza bu kişilerin artık bu ünvanları en azından T.C Kanunlarına göre taşımadıklarını hatırlatır, eğer kendilerine maaş bağlanacaksa Kutlu Türk Büyüğü Mete Han'ın da torunlarının bulunup maaşa bağlanmasını talep ettiğimi bildiririm.25 şehzade, 16 sultan, 23 sultanzade ve 13 de hanım sultan olmak üzere 77 kişi
Sevgili MHP'li dostlarımıza bu kişilerin artık bu ünvanları en azından T.C Kanunlarına göre taşımadıklarını hatırlatır, eğer kendilerine maaş bağlanacaksa Kutlu Türk Büyüğü Mete Han'ın da torunlarının bulunup maaşa bağlanmasını talep ettiğimi bildiririm.
Bir Padişah soyu kalmıştı çünkü bakmadığımız.
Eh o zaman benden değil onlardan daha fazla vergi neyin alsınlar, şanları daha çok yürüsün. Ben şansızlıktan mutluyum, benim için sorun yok, şanım yürümese de olur. Cebimde param olsun yeter.şanımız yürüsün deyip bu işi sevinçle karşılayacak asgari ücretli kardeşlerimizin de olduğunu unutmamak gerekir
Sevdim bunu :)Osmanlı torunuyuz diye gezenlerin maaşlarından 100'er lira kesip osmanlı torunlarına bağlasınlar bence.
Yanılmıyorsam son iki neslin eşleri genelde yabancı.neden hepsi sarışın ?
ne Türk'e benziyorlar ne de benim ecdadıma.
cok garibanlarmis vah vahEki Görüntüle 1817862
Eki Görüntüle 1817863
Eki Görüntüle 1817864
Eki Görüntüle 1817865
http://o nedio.com/haber/gercek-osmanli-torunlari-392434
Yanılmıyorsam son iki neslin eşleri genelde yabancı.
Bir de zaten Osmanlı hanedanında ırk olarak Türk kanı neredeyse yok ki. Çoğu padişahın annesi yabancı cariyeler, dolayısıyla asıl bu zamana kadar niye sarışın olmadıkları bence ilginç. Slav kökenli çok valide sultan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?