Mfk yöntemiyle hamile kalan varmı

Aslında evet haklısınız doktor gerçekten mesleğini hakkıyla yapan biri ve kullanan çok insan var iyice araştırdım aşılama hiç yapmadım çok doktora gittim ama birşeyin yok herşey temiz işte iltihap yara hicbirsey yok sadece bir iki ilaç verip yolluyordu

Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah hiç bir seye gerek kalmadan hamile kalırsınız

Allah Mehmet hocadan razı olsun kürtajdan sonra mantar enfeksiyonu oldum asla geçmedi Mehmet hocanın takviyesi üzerine (innozpro) kullandım ve sonrasında kabızlık yaşıyodum ama size anlatamam nasıl bir acı iç hemoroid diye düşünüyorum afedersiniz ama dışarı çıktıkça makatımda elim kesilmiş gibi kan geliyordu çok zordu sonrasında flora kullandım ya bi takviye ne kadar etkili olabilir demeyin 3 günde yumuşattı Allah razı olsun

Valla işinde çok başarılı bir doktor ya gerçekten Allah ondan razı olsun bütün düşük ve yüksek değerlerim yerine oturdu ilk başta doktora soylemiycektm bu ilaçları aldığımı sonra söyledim devam et meslektaşım hakkını veriyor dedi şok oldum kizacak falan diye düşündüm açıkçası gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…