- 6 Aralık 2023
- 92
- 33
- 34
Merhaba bende pkos var adet düzensizliği için duphaston kullanıyorum doktorum bu ay da olmazsa ilaç tedavisini bitireceğini iğne aşamasına geçeceğini söyledi bende iğneye geçmeden bunu denemek istedim bilgi veriri misiniz hangi paketi aldınız nasıl oldu bu ilaç sayesinde olduğunu düşünüyor musunuzBen varımeş paketi kullandık yani hem eşim hem ben takviyeleri aldık. Öncesinde bir negatif aşılama bir negatif tüp bebek sürecim var. Tam üç ay kullandık. Üç ayın sonunda hamile kaldım. Bebeğim bir hafta sonra 15 aylık olacak
3 ay panacea, fodega ve bee kullandım. Eşim de kendisi için olanları kullandı (onun herhangi bir sorunu yoktu ama yine de kullandı).Merhaba bende pkos var adet düzensizliği için duphaston kullanıyorum doktorum bu ay da olmazsa ilaç tedavisini bitireceğini iğne aşamasına geçeceğini söyledi bende iğneye geçmeden bunu denemek istedim bilgi veriri misiniz hangi paketi aldınız nasıl oldu bu ilaç sayesinde olduğunu düşünüyor musunuz
Hamile kaldınızmı bende pcoson plus ve advıctore başladım sonucunuzu merak ettim :)3 ay panacea, fodega ve bee kullandım. Eşim de kendisi için olanları kullandı (onun herhangi bir sorunu yoktu ama yine de kullandı).
Evet katkısı olduğunu düşünüyorum, hamilelik sonrası kan tahlillerinde doktorum ne yedin ne içtin bilmiyorum ama depoların full dedi. İlaç gözüyle bakmamak lazım. Bunlar destekleyici doğal takviyeler.
Yazdım aslında bir önceki sayfada mesajım var. 3 ay kullanım sonrası hamile kaldım. Bebeğim şu an 15 aylık olduHamile kaldınızmı bende pcoson plus ve advıctore başladım sonucunuzu merak ettim :)
Pcoson plus 3 ay kullandıktan sonra mı gebe kaldınızYazdım aslında bir önceki sayfada mesajım var. 3 ay kullanım sonrası hamile kaldım. Bebeğim şu an 15 aylık oldu
Bu söylediğinizi kullanmadım, fodega, bee ve panacea kullanmıştım.Pcoson plus 3 ay kullandıktan sonra mı gebe kaldınız
Anladım teşekkürlerBu söylediğinizi kullanmadım, fodega, bee ve panacea kullanmıştım.
Hayırla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah, çok sevindimKızlar ben ilk aşılama ile gebe kaldım
AminnHayırla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah, çok sevindim
Pcoson plustan sonuç alabildiniz mi bir de nasıl kullandınız yazabilir misinizHamile kaldınızmı bende pcoson plus ve advıctore başladım sonucunuzu merak ettim :)
Şuan hamileyim bir ay kullandım hamile kalamadım sonra advıctor kullandım yine hamile kalamadım insülin direncim çıktı glifor kullandım ve kullandıgım ay hamile kalmışımPcoson plustan sonuç alabildiniz mi bir de nasıl kullandınız yazabilir misiniz
Anladım canım hayırlısı olsun. İnsülin direncin olduğu nasıl ortaya çıktı bir de pcoson plus nasıl kullandın acabaŞuan hamileyim bir ay kullandım hamile kalamadım sonra advıctor kullandım yine hamile kalamadım insülin direncim çıktı glifor kullandım ve kullandıgım ay hamile kalmışım
Dahiliyeye gidip insülin direncim varmı diye kan verdim doktor kandan sonra var dedi günde bir aç tok farketmezdi sanırım ya pcos varsa insülin direncin zaten vardır da demiştiAnladım canım hayırlısı olsun. İnsülin direncin olduğu nasıl ortaya çıktı bir de pcoson plus nasıl kullandın acaba
Kilo sorunun falan var mı canım hangi tahlilden bakıyolar insülin direncineDahiliyeye gidip insülin direncim varmı diye kan verdim doktor kandan sonra var dedi günde bir aç tok farketmezdi sanırım ya pcos varsa insülin direncin zaten vardır da demişti
Doktora diyince bakıyor zaten 68 kiloyumKilo sorunun falan var mı canım hangi tahlilden bakıyolar insülin direncine