Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende bugun degerlere baktırdım amh 0,311 çıkmış e2 :26Merhabalar, mfk ürünlerini kullanıp kendiliğinden gebe kalan var mı?
Adenomiyozisim var amh 0,33 gebe kalamadım 2 yıl olacak. Aşılama önerdi doktor olmazsa tüp bebek.. bunlara başvurmadan önce mfk denemeli miyim
Önemli değil diyorlar amh değeri değişiyormuşmerhaba bende bugun degerlere baktırdım amh 0,311 çıkmış e2 :26
Ben varım eş paketi kullandık yani hem eşim hem ben takviyeleri aldık. Öncesinde bir negatif aşılama bir negatif tüp bebek sürecim var. Tam üç ay kullandık. Üç ayın sonunda hamile kaldım. Bebeğim bir hafta sonra 15 aylık olacakMerhabalar, mfk ürünlerini kullanıp kendiliğinden gebe kalan var mı?
Adenomiyozisim var amh 0,33 gebe kalamadım 2 yıl olacak. Aşılama önerdi doktor olmazsa tüp bebek.. bunlara başvurmadan önce mfk denemeli miyim
İnşallah öyledirÖnemli değil diyorlar amh değeri değişiyormuş
Maşallah sağlıkla doğsun sorununuz neydıBen varım eş paketi kullandık yani hem eşim hem ben takviyeleri aldık. Öncesinde bir negatif aşılama bir negatif tüp bebek sürecim var. Tam üç ay kullandık. Üç ayın sonunda hamile kaldım. Bebeğim bir hafta sonra 15 aylık olacak
Doğdu çok şükür, 15 aylıkMaşallah sağlıkla doğsun sorununuz neydı
Anladım gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah Benım adenomiyozis. Çok yazdım ama bu rahatsızlığa sahip olup Mfk ile gebe kalan duymadımDoğdu çok şükür, 15 aylık
Fsh yüksekti. 19 çıkmıştı en son. Muayenede beklenen folikülün yarısı kadar gözleniyordu. Amh 1.50’ydi ama folikül sayısı amh değerine göre düşüktü.
Bu rahatsızlığı hiç duymadım. Doktor beye mesaj atıp sorabilirsiniz isterseniz. Allah yardımcınız olsun, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinAnladım gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah Benım adenomiyozis. Çok yazdım ama bu rahatsızlığa sahip olup Mfk ile gebe kalan duymadım
Biz kullanıyoruz eşimle. 1 bucuk ay oldu tam. Adetimden sonra başlamıştık ilk ay adet oldum 19 mayısta. Dün adet olmam lazımdı, cumartesi lekelenmem olmuştu dün aklımdan gitsin beklentim olmasın diye test yaptım ucuzundan aldım silik çıktı 2 taneydi 2 side silikti. Sonra üşenmedim 2 çeşit daha aldım biri ultra erken diğeri normal onun 2 sinide yaptım pozitif görünüyor. 2 senedir istiyorduk bi sorun yoktu. 1 buçuk aylık takviye kullanımından sonra hala inanamıyorum bu sonuca. İnşallah kullanan herkese şifa olsun.Amin inşallah yazdım dm’den 3 aylık eş paketi önerdiler
Harika sağlıkla gelsinBiz kullanıyoruz eşimle. 1 bucuk ay oldu tam. Adetimden sonra başlamıştık ilk ay adet oldum 19 mayısta. Dün adet olmam lazımdı, cumartesi lekelenmem olmuştu dün aklımdan gitsin beklentim olmasın diye test yaptım ucuzundan aldım silik çıktı 2 taneydi 2 side silikti. Sonra üşenmedim 2 çeşit daha aldım biri ultra erken diğeri normal onun 2 sinide yaptım pozitif görünüyor. 2 senedir istiyorduk bi sorun yoktu. 1 buçuk aylık takviye kullanımından sonra hala inanamıyorum bu sonuca. İnşallah kullanan herkese şifa olsun.
Amin inşallah. Darısı isteyen herkeseHarika sağlıkla gelsin
Canımm çok sevindim sağlıkla gelsin bebeğin. Bende 2 tüp bebek başarısız sonucun var bu mfk yı alıp almamak arasında tereddüt ediyordum senin mesajını görünce umutlandım , bizimde sebepsiz yani bi sorun yok inşallah bize de nasip olur dualaşalımHarika sağlıkla gelsin
Canımm çok sevindim sağlıkla gelsin bebeğin. Bende 2 tüp bebek başarısız sonucun var bu mfk yı alıp almamak arasında tereddüt ediyordum senin mesajını görünce umutlandım , bizimde sebepsiz yani bi sorun yok inşallah bize de nasip olur dualaşalımBiz kullanıyoruz eşimle. 1 bucuk ay oldu tam. Adetimden sonra başlamıştık ilk ay adet oldum 19 mayısta. Dün adet olmam lazımdı, cumartesi lekelenmem olmuştu dün aklımdan gitsin beklentim olmasın diye test yaptım ucuzundan aldım silik çıktı 2 taneydi 2 side silikti. Sonra üşenmedim 2 çeşit daha aldım biri ultra erken diğeri normal onun 2 sinide yaptım pozitif görünüyor. 2 senedir istiyorduk bi sorun yoktu. 1 buçuk aylık takviye kullanımından sonra hala inanamıyorum bu sonuca. İnşallah kullanan herkese şifa olsun.
Insallah rabbim hayirlisiyla saglikla nasip etsin insallah. Ama kullanin sans verin mfk ya. Once Allaha sonra ona inanin şifa niyetine kullanin insallah sonuc alirsiniz. 5 senelik evliyiz biz son 2 senedir deniyoruz. Aslinda esim direk tup bebege gidelim ugrasmayalim dedi yaz sonu. Tesaduf karsilastim ve dedim ki tamam tup bebege kadar kullanalim en azindan bunu da yapmadik demeyiz. Cunku su 2 senede yapmadigim sey kalmadi. Bu ay adetimi beklerken surpriz oldu cunku olmayacagina o kadar alistim ki 2 sene.Canımm çok sevindim sağlıkla gelsin bebeğin. Bende 2 tüp bebek başarısız sonucun var bu mfk yı alıp almamak arasında tereddüt ediyordum senin mesajını görünce umutlandım , bizimde sebepsiz yani bi sorun yok inşallah bize de nasip olur dualaşalım
Ya inan tüp bebekten önce denemiş olmanız çok güzel çünkü o süreci yaşayan birisi olarak o süreç çok zor hem maddi hem manevi yıpratıcı bir süreç bak Rabbim ne güzel kendisi nasip etmiş canım benim inşallah kucağına almakta nasip olur. Tabiki Rabbim nasip edecek bunlar birer vesile ama şifanın da nerden geleceğini insan bilemez elimizden geldiği kadar gayret göstericez insan belirsiz olunca çok üzülüyor ben aslında eşime sürekli diyordum eşim inanmıyordu tüp bebeğe gecelim dedi oda sizin eşiniz gibi ama baktı gördü o daha zorlu bir süreç şimdi ikna oldu bakalım alıcaz inşallah şifa olur ve bende buraya mutlu haberi yazarımInsallah rabbim hayirlisiyla saglikla nasip etsin insallah. Ama kullanin sans verin mfk ya. Once Allaha sonra ona inanin şifa niyetine kullanin insallah sonuc alirsiniz. 5 senelik evliyiz biz son 2 senedir deniyoruz. Aslinda esim direk tup bebege gidelim ugrasmayalim dedi yaz sonu. Tesaduf karsilastim ve dedim ki tamam tup bebege kadar kullanalim en azindan bunu da yapmadik demeyiz. Cunku su 2 senede yapmadigim sey kalmadi. Bu ay adetimi beklerken surpriz oldu cunku olmayacagina o kadar alistim ki 2 sene.