- 12 Haziran 2024
- 34
- 21
- 3
- 30
- Konu Sahibi kurufesleen
Merhaba AMH 0.01 FSH 61 yaş 28 MFK takviyeleri ile doğal yolla hamile kalan etki gören oldu mu adetimi cyclo progynova ile görüyorum 14 yaşından bu yana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kendi sayfasında sizinle benzer durumda olan birinin gebe oldugunu söylemişti mfkRabbim büyük neden olmasınMerhaba AMH 0.01 FSH 61 yaş 28 MFK takviyeleri ile doğal yolla hamile kalan etki gören oldu mu adetimi cyclo progynova ile görüyorum 14 yaşından bu yana
Merhaba kullandığınız mfk ilaçlarından bir sonuç aldıniz mi acaba bende almak istiyorumdaMerhaba biz de eşimle kullanıyoruz umarım iyi hayırlı haberleri alırız mübarek cuma vakti yazıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin eş paketi advictor ve azoperm kullanıyoruz şu an 2. Aydayiz yani 2. Kutularda ilaçların umutla devam ediyoruz bekliyoruz
Su an 3.ay bitmek üzere 10 gün fln kaldı hamile degilim henüz olursa bise yazarımMerhaba kullandığınız mfk ilaçlarından bir sonuç aldıniz mi acaba bende almak istiyorumda
Amh degerimde ciddi bir artış oldu onu farkettigimi söyleyebilirim 1.96 ile başlamıştım 2.76 oldugunu öğrendim 2.5 ay sonra o yüzden umutlandım ben de inşallah ise yarar dr tüp bebek dedi umarım gerek kalmaz asilama da yaptık 1 kere olmadı tüp bebekte yapmak çok istemiorum umarım mfk bizde de ise yararMerhaba kullandığınız mfk ilaçlarından bir sonuç aldıniz mi acaba bende almak istiyorumda
Herkese aynı takviyeyi vermiyor mu ya o sayfa?Merhaba AMH 0.01 FSH 61 yaş 28 MFK takviyeleri ile doğal yolla hamile kalan etki gören oldu mu adetimi cyclo progynova ile görüyorum 14 yaşından bu yana
Merhaba AMH 0.01 FSH 61 yaş 28 MFK takviyeleri ile doğal yolla hamile kalan etki gören oldu mu adetimi cyclo progynova ile görüyorum 14 yaşından bu yana
Mfk sitesini inceledim. Bana mantıksız geldi. Herkesin sağlık sorunu farklı ya da sebepsiz.. Herkese aynı ürünleri nasıl veriyor? Neye göre kime göre ?
Bana göre kullanmak vakit kaybı. Kullananlara da hayırlısı olsun diyorum.
Amh degerimde ciddi bir artış oldu onu farkettigimi söyleyebilirim 1.96 ile başlamıştım 2.76 oldugunu öğrendim 2.5 ay sonra o yüzden umutlandım ben de inşallah ise yarar dr tüp bebek dedi umarım gerek kalmaz asilama da yaptık 1 kere olmadı tüp bebekte yapmak çok istemiorum umarım mfk bizde de ise ya
Benim şikayetim aslında rezerv düşüklüğü değildi eşimin morfolijisi düşük yuzde 1 altında o da kullanıyor ben de bir yandan umutsuzum zaten ben kalamadım hamile ilaçlar bitecek 10 12 güne ben tüp bebek hemen baslamak istemedim arada bunu denemek istedim çok umut bağlanmadim aslında olursa Allahtan olmazsa tüp bebek sürecine girer miyim bilmiyorum belki 2 3 sene beklerim tekrar asilama deneyebilirim belkiMfk yı şu an kullanıyor musunuz peki sadece reverv düşüklüğümu vardı sizde ve eşiniz dede bir sıkıntı varmiydi oda kullandı mi
Hımm anladım canım ama faydasını gördünüz demi eşinde sende değil miBenim şikayetim aslında rezerv düşüklüğü değildi eşimin morfolijisi düşük yuzde 1 altında o da kullanıyor ben de bir yandan umutsuzum zaten ben kalamadım hamile ilaçlar bitecek 10 12 güne ben tüp bebek hemen baslamak istemedim arada bunu denemek istedim çok umut bağlanmadim aslında olursa Allahtan olmazsa tüp bebek sürecine girer miyim bilmiyorum belki 2 3 sene beklerim tekrar asilama deneyebilirim belki