• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MFK ÜRÜNLERİ İLE HAMİLE KALANLAR

kurufesleen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2024
34
21
3
30
Merhaba AMH 0.01 FSH 61 yaş 28 MFK takviyeleri ile doğal yolla hamile kalan etki gören oldu mu adetimi cyclo progynova ile görüyorum 14 yaşından bu yana

Merhaba AMH 0.01 FSH 61 yaş 28 MFK takviyeleri ile doğal yolla hamile kalan etki gören oldu mu adetimi cyclo progynova ile görüyorum 14 yaşından bu yana
Merhaba kendi sayfasında sizinle benzer durumda olan birinin gebe oldugunu söylemişti mfk🙏🏻Rabbim büyük neden olmasın 🙏🏻

Merhaba biz de eşimle kullanıyoruz umarım iyi hayırlı haberleri alırız mübarek cuma vakti yazıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin eş paketi advictor ve azoperm kullanıyoruz şu an 2. Aydayiz yani 2. Kutularda ilaçların umutla devam ediyoruz bekliyoruz

Merhaba biz de eşimle kullanıyoruz umarım iyi hayırlı haberleri alırız mübarek cuma vakti yazıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin eş paketi advictor ve azoperm kullanıyoruz şu an 2. Aydayiz yani 2. Kutularda ilaçların umutla devam ediyoruz bekliyoruz
Merhaba kullandığınız mfk ilaçlarından bir sonuç aldıniz mi acaba bende almak istiyorumda

Merhaba kullandığınız mfk ilaçlarından bir sonuç aldıniz mi acaba bende almak istiyorumda
Amh degerimde ciddi bir artış oldu onu farkettigimi söyleyebilirim 1.96 ile başlamıştım 2.76 oldugunu öğrendim 2.5 ay sonra o yüzden umutlandım ben de inşallah ise yarar dr tüp bebek dedi umarım gerek kalmaz asilama da yaptık 1 kere olmadı tüp bebekte yapmak çok istemiorum umarım mfk bizde de ise yarar

Herkese aynı takviyeyi vermiyor mu ya o sayfa?
Ben yazdım test falan atmadım es paketi kullanın dedi. Bir arkadaşım da yazmış ona da öyle demiş arkadaşım ise durumum yok o kadar demiş. O da o zaman kadın paketini kullan demiş.
Çocuk olmamasının sebebi ikimizde de farklıydı halbuki o aldı kullandı çocuğu yok.
Ben tüp bebek yaptırdım

Ben 46 yaşındayım.Amh 0.36 fsh 45 ölçülmüştü en son yanlış hatırlamıyorsam. Siz daha genceciksiniz..Yaşa göre değişmiyor mu bu değerler.Mfk ürünlerini eşim kullanmak istemedi tamamen ticari olduğunu düşünüyor..Tüp bebek yaptıralım dedi.Aret Kamar a randevu aldık

Mfk sitesini inceledim. Bana mantıksız geldi. Herkesin sağlık sorunu farklı ya da sebepsiz.. Herkese aynı ürünleri nasıl veriyor? Neye göre kime göre ?
Bana göre kullanmak vakit kaybı. Kullananlara da hayırlısı olsun diyorum.

Amh degerimde ciddi bir artış oldu onu farkettigimi söyleyebilirim 1.96 ile başlamıştım 2.76 oldugunu öğrendim 2.5 ay sonra o yüzden umutlandım ben de inşallah ise yarar dr tüp bebek dedi umarım gerek kalmaz asilama da yaptık 1 kere olmadı tüp bebekte yapmak çok istemiorum umarım mfk bizde de ise ya

Mfk yı şu an kullanıyor musunuz peki sadece reverv düşüklüğümu vardı sizde ve eşiniz dede bir sıkıntı varmiydi oda kullandı mi

Mfk yı şu an kullanıyor musunuz peki sadece reverv düşüklüğümu vardı sizde ve eşiniz dede bir sıkıntı varmiydi oda kullandı mi
Benim şikayetim aslında rezerv düşüklüğü değildi eşimin morfolijisi düşük yuzde 1 altında o da kullanıyor ben de bir yandan umutsuzum zaten ben kalamadım hamile ilaçlar bitecek 10 12 güne ben tüp bebek hemen baslamak istemedim arada bunu denemek istedim çok umut bağlanmadim aslında olursa Allahtan olmazsa tüp bebek sürecine girer miyim bilmiyorum belki 2 3 sene beklerim tekrar asilama deneyebilirim belki

Benim şikayetim aslında rezerv düşüklüğü değildi eşimin morfolijisi düşük yuzde 1 altında o da kullanıyor ben de bir yandan umutsuzum zaten ben kalamadım hamile ilaçlar bitecek 10 12 güne ben tüp bebek hemen baslamak istemedim arada bunu denemek istedim çok umut bağlanmadim aslında olursa Allahtan olmazsa tüp bebek sürecine girer miyim bilmiyorum belki 2 3 sene beklerim tekrar asilama deneyebilirim belki
Hımm anladım canım ama faydasını gördünüz demi eşinde sende değil mi

Back