Mfk kullananlar bakar mısınız lütfen gebelik?

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
12.129
19.850
298
34
Kızlar bir aya yakındır eş paketi (fodega bee panacea ) advictor kullanıyorum. Hatta advictor biteli bir hafta oldu eş paketinin bitmesine bir hafta kadar kaldı. Mfk erken yumurtlama yaşamamı sağladı. Ben hep 20 lerde yumurtluyordum. Bu ay 12-13. Günlerde kasık ağrısı ve akıntım oldu 14. Gün yumurta çatladı. 28. Gün yani dün adet olmam gerekiyordu. Bugün 29. Gün hala gelen giden yok. Adet öncesi gelen akıntım var iki gündür . Ama biraz daha farklı. Sarı ve sümüksü bir akıntı. Dün test yaptım negatif çıktı. Testleri negatif çıkıp sonra gebelik olduğunu öğrenen var mı lütfen varsa paylaşın

Kilon var mı canım?
Bende bu ay mfk eş paketi deniyorum şu an yumurtlama dönemindeyim. Merakla bekliyorum neler olacak
Yok canım kilom normal hatta sporcu yaşam tarzım var sağlıklı beslenme artı düzenli egzersiz. Ben çok faydasını gördüm bu ay. Erken yumurtladım. Hep 20 lerde oluyordu bu ay 15. Gün olmuş yumurtlamam. Bu ay athena kullanıcam adendo ile. Bakalım hayırlısı olsun ikimiz için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…