Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum 2 ay yeterli diğilki..3 ayı kullan sonra bekle.Neleri aldın kullandın ve sorun ne sende?merhaba 3 yıllık evliyim sebepsiz interfilite
Mfk kullandım 2 ay düzenli uydum her dediklerine ama mfk işe yaramadı kızlar malesef
Canm sebepsiz interfilite benim ve 2 aylık eş paketi olanı almıştım o znm neden iki aylık satıyolar kiKuzum 2 ay yeterli diğilki..3 ayı kullan sonra bekle.Neleri aldın kullandın ve sorun ne sende?
Bendede sebebsizdi..Sen neden öyle aldınki..her defa 1 aylık alıcaktın..ama olsun..1 ay yine kullan..pes etmeCanm sebepsiz interfilite benim ve 2 aylık eş paketi olanı almıştım o znm neden iki aylık satıyolar ki
İlk önce inanmalısın...bu çok önemli.Yeniden sipariş et.Bir tek eş paketimi aldın?Athena adendo al..Bol yesıllik ye..salatalar et..yürüyüş yap..abur cubur dan ikinizde uzak durunbende bir aylık aldım olmadı bi daha aldım gene olmadı 3.yü almadım artk
canm yaşım 40 oluyor aralık ayında tüp bebek raporu 40 yaşına kdr geçerli onu da kaçırmak istemedim artkİlk önce inanmalısın...bu çok önemli.Yeniden sipariş et.Bir tek eş paketimi aldın?Athena adendo al..Bol yesıllik ye..salatalar et..yürüyüş yap..abur cubur dan ikinizde uzak durun
Bendede 34..valla gec hamile kaldım..yeni kürtaj oldum..çok zor biliyorum.O zaman canım tüp bebek şansın yüksek ola bilir..mfk kullandın..sen yine adento Athena al..tutma şansı yüksek olsuncanm yaşım 40 oluyor aralık ayında tüp bebek raporu 40 yaşına kdr geçerli onu da kaçırmak istemedim artk
çok geçmiş olsunnn gebe kalabiliyorsunuz ama ne güzel buna sevinmek lazm mfk ile mi kaldınızmBendede 34..valla gec hamile kaldım..yeni kürtaj oldum..çok zor biliyorum.O zaman canım tüp bebek şansın yüksek ola bilir..mfk kullandın..sen yine adento Athena al..tutma şansı yüksek olsun
Canım eskiden bende kürtaj olunanlara öyle diyordum..sonuçta hamile kala biliyor diyordum..şukur ediyorum tabi...ama benim gibi cocuğun kalbi duran kaç kadın var ve tekrarlanma yine oluyor..ondan çok korkuyorum...sağlıklı gebelik çok önemli..ben gebeliyimin tadıni çıkartamadım.Yani yine öyle bir şey yaşansa..bende tüp bebeğe gidicem malesef.Ben mfk kaldım..ama tek mfk diğil yemeğimize dikkat etdik.abur cubur yemedik..bol su..yeşillik..yürüyüşçok geçmiş olsunnn gebe kalabiliyorsunuz ama ne güzel buna sevinmek lazm mfk ile mi kaldınızm
eşimçokCanım eskiden bende kürtaj olunanlara öyle diyordum..sonuçta hamile kala biliyor diyordum..şukur ediyorum tabi...ama benim gibi cocuğun kalbi duran kaç kadın var ve tekrarlanma yine oluyor..ondan çok korkuyorum...sağlıklı gebelik çok önemli..ben gebeliyimin tadıni çıkartamadım.Yani yine öyle bir şey yaşansa..bende tüp bebeğe gidicem malesef.Ben mfk kaldım..ama tek mfk diğil yemeğimize dikkat etdik.abur cubur yemedik..bol su..yeşillik..yürüyüş
Allah yardımcımız olsn canm wala son denemem benimde artk silicem herşeyi olursa olur olmazsa yapcak bişey yok insan en çok istediği şey ile sınanırmış bizimde sınavımız buCanım eskiden bende kürtaj olunanlara öyle diyordum..sonuçta hamile kala biliyor diyordum..şukur ediyorum tabi...ama benim gibi cocuğun kalbi duran kaç kadın var ve tekrarlanma yine oluyor..ondan çok korkuyorum...sağlıklı gebelik çok önemli..ben gebeliyimin tadıni çıkartamadım.Yani yine öyle bir şey yaşansa..bende tüp bebeğe gidicem malesef.Ben mfk kaldım..ama tek mfk diğil yemeğimize dikkat etdik.abur cubur yemedik..bol su..yeşillik..yürüyüş
Allah hayırlısını bize nasip etsin canımeşimçok
Allah yardımcımız olsn canm wala son denemem benimde artk silicem herşeyi olursa olur olmazsa yapcak bişey yok insan en çok istediği şey ile sınanırmış bizimde sınavımız bu