• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mezuniyet

Dersolsun

Baslngc:60.4 Gncl:55 Hedef:55
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
3.343
3.033
448
mezuniyet fotoğrafı çektirmek için ne yapmamız lazım?yani bulunduğumuz ilde bu olur mu?AÖF mezunu birine bu da mı çok:(( fotoğrafçılara verilen cüpbelerle bu olmaz mı:((
kandiliniz mübarek olsun kızlar.

önce bunu dert etmemek lazım:1:
gidip keple bir fotoğraf çektirirsin her fotoğrafcıda kep var artık mezuniyetiniz hayırlı olsun

her fotoğrafçıda bulunuyor bu tür mezuniyet kıyafeti gidip çektirebilirsin de
bunu neden bu kadar dert ettiin anlayamadım açıkçası

Aynen neden problem ettiğini bende anlayamadım, her stüdyo fotoğrafçısında fix cüppe ve kep oluyor zaten artık liselerde de yıllık basıldığı için, gider çektirirsin sende.

bende mezun olmadım ama gittim sevgilimle çektirdim
tek yapman gereken renk renk desen desen cüppelerden birini seçmek :))

Ben İzmir de sormuştum 4 farklı büyük poz fotoğraf, 30 tl idi.
Tek bir poz , büyüklü küçüklü 25 tl.
Fotoğrafçılarda cübbe var.
Niye üzülüyorsun bu kadar anlayamadım :26:

Ben İzmir de sormuştum 4 farklı büyük poz fotoğraf, 30 tl idi.
Tek bir poz , büyüklü küçüklü 25 tl.
Fotoğrafçılarda cübbe var.
Niye üzülüyorsun bu kadar anlayamadım :26:

tuzluymuş izmirde..fotoğrafçıdan fotoğrafçıya değişir ama bizim okulla anlaşan stüdyo tek poz 15 liraya bissürüüüü fotoğraf veriyordu..

15 tane dış çekim
1 poz studyo cekımı (2 tane büyük 2 tane orta 8 tane vesikalık boy)
bunların hepsi 20 liraydı
yani kısacası gir bi fotografcıya sana mezun oluyor musun dıye bıle sormaz dırek ceker:4:
bu arada hayırlı olsun mezuniyetin:24:

cnm git stüdyoya giy bir kep gülümse çektr gel. ama mtlaka çektr içinde kalmasn snra keşke o günlerdn bir fotoğraf fln bşey kalsaydı dme yani. :) snra as odanın baş duwarına :) hatta bn abartıp mezunyet fotoğrafımı saatli yaptırmıştım. =)

canım bn de aöf mezunuyum,bu yıl mezun oldum:) seni de ayrıca tebrik ederim..ben de çektirdim mezuniyet fotoğrafı,gittim bi fotoğrafçıya,bi güzel çektirdim..harika çıktı,10 poz çektirdim:16: annem kocaman çerçeveletip salona asmış:9::9:

4 senelik üni mezunuyum üstüne yüksek lisans yaptım ama hala mezuniyet fotoğrafım yok (stüdyo çekimim yok)...
ha bugün çektiririz ha yarın derken arada kaynadı gitti. sıkıntı bunun neresinde?

tuzluymuş izmirde..fotoğrafçıdan fotoğrafçıya değişir ama bizim okulla anlaşan stüdyo tek poz 15 liraya bissürüüüü fotoğraf veriyordu..

Hmmm... Belki okulla anlaştığı için ucuzdur :)

Benim sorduğum yer, cadde üstü tanındık bir yerdi. Yıllardır her fotoğrafımı oraya çektiririm de. Belki biraz tuzlu olabilir :)

ben liseden mezun oldum geçen ay keple fotoğraf çektirdim senle alasını çektir yaniii :))))

canım dert etme .her fotografcı da kep ve cuppe var .

bız de yıllık ıcın cektırdıgımız de ,henuz okul da cuppelerın hepsı

tamam olmadıgı ıcın sayılı cuppeyle ortaklasarak cekım yapmıstık :9:

yanı bı cuppeyı 4 kısı kullanacak gıbı .sonra fotografcıya gıttıgımız de

fotocu beklemeye gerek olmadıgını ellerın de cuppe ve kep mevcut oldugunu

soylemıstı .o yuzden tatlım dert etme .gır fotocuya yıllık ıcın foto cektırcem

dedıgın de zaten kep ve cuppe gıydırırler sana

30 lira normal bir fiyat hele İzmir için.Benim 60-70 liraya aynı fotografı çektiren arkadaşlarım vardı.
Ben de mezun oldum liseden çektirmedim daha.Her fotografçıda kep filan bolca vardır yani.

istanbuldanım canlarım bende liseden gecen sene mezun oldum ünlü bir fotograf stüdyosu adım bası subesi var bir tane kepli (onlar temin ediyor) dger 3 tanesi dgişik canlı dekor içerisndeki cekim toplam 70 tl. bu sene dha pahalıymış

Fotoğrafçıya kepli mezuniyet fotoğrafı çektirmek istiyorum dedikten sonra sana ne mezunusun diye sormaz bile.. Oda ekmek parasının peşinde tabi.
Sende dert etme canım, yapman gereken tek şey kafanı dik tutup objektife gülümsemek:34:

Son düzenleme:
Bende bu sene aof tan mezun oldum , eşimde illa fotoğraf çektirelim diyor,bende ne gerek var diyorum:17: 33yaşındaki iki çocuklu bir anneyim,sanki bana çok geç gibi geliyor,yani :26:

Back
X