• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezuniyet Töreni

Ruzgarli Tepe

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
3.816
8.136
358
Selamlar herkese. Ben bu sene 4. sınıfım fakat mezun olamayacağım. Online eğitimden kaynaklı da pek yakın arkadaşım yok sınıfta. Okulun mezuniyet törenine katılmalı mıyım bilmiyorum. Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.

Söylemeyi unutmuşum, törene gelecek sene de katılma imkanım var.

Son düzenleme:
Selamlar herkese. Ben bu sene 4. sınıfım fakat mezun olamayacağım. Online eğitimden kaynaklı da pek yakın arkadaşım yok sınıfta. Okulun mezuniyet törenine katılmalı mıyım bilmiyorum. Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.

Törende sohbet muhabbet olmuyor. Yan yana sandalyelerde oturacaksınız, tören sırasında zaten kendi aranızda konuşamazsınız töreni izlersiniz. Bir iki toplu fotoğraf çekilir bu kadar. Git bence

Son sınıfta olduğunuz için sınıf tekrarı yapacak olsanız da bu sene gidin mezuniyete. Dönem arkadaşlarınız sonuçta. Benim lisans mezuniyetimde de üstten kişiler vardı kaldıkları için, eğreti duruyorlardı. Kaç tane uzatan yakınım varsa da hepsi kendi dönemindekilerin mezuniyet törenine katıldı.

Sınıftakilerle samimiyet yoksa da belki mezuniyet töreni bahanesiyle biraz sohbet de etmiş ve yakınlaşmış olursunuz. Onu dert etmeyin.

Törende sohbet muhabbet olmuyor. Yan yana sandalyelerde oturacaksınız, tören sırasında zaten kendi aranızda konuşamazsınız töreni izlersiniz. Bir iki toplu fotoğraf çekilir bu kadar. Git bence
Bizimkisi hiç de öyle olmadı. Biz kalabalıktık. Dışarıda bekledik. Sahne arkasında fotoğraf çekimi, birkaç gün öncesinden prova derken gayet de yakındık birbirimize. Heyecanlı bir süreç.

Tabii bizimki fakültenin konferans salonunda oldu. Stadyumda ise onu bilemem ama sonuçta o heyecanla illa sohbet ve yakınlık olur.

Cüppeli fotoğraf istiyorsan bence bunu kendi dönem arkadaslarinla yapmalısın. İleride fotoğrafa baktığında kim kimdir hatırlamak güzel olur çünkü. Ha ben hiç bir mezuniyet törenime katılmadım o ayrı 😂

Söylemeyi unutmuşum, törene gelecek sene de katılma imkanım var.
Kep törenine katılabilirsin. (Hatta katilmalisin o heycan güzel bence tabi )
Ama balo hele de samimi arkadaşın yoksa gereksiz masraf. Onun yerine sevdiğin ve anlastigin kişilerle kutlama niyetine kendiniz birşeyler yapın. Yemeğe gitmek ya da günübirlik bir tatil - gezme vs.

Back