• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezuniyet töreni için elbise Konya?

Dalinnn_42

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2018
36
21
8
Mezuniyet töreni için elbise arıyorum Konya da açık kadınlara yönelik bildiğiniz yerler var mı ? Bir çok mağaza tesettür bu yüzden bulamıyorum abiye istemiyorum sade şık zarif bir elbise tek istediğim

Mezuniyet töreni için elbise arıyorum Konya da açık kadınlara yönelik bildiğiniz yerler var mı ? Bir çok mağaza tesettür bu yüzden bulamıyorum abiye istemiyorum sade şık zarif bir elbise tek istediğim
İnternet ten getir canım biraz zor bulursun olanlarda çok pahalı bnde konyadayim bu arada 😁

İnternet den alamıyorum ya şimdi ben 40 yada 42 beden giyiyorum benim üst beden (göğüs bedeni) büyük 90B bı yüzden elbise nin altı olsa üstü olmuyor 2 gün önce Koton da denedimde bir kaç tane yani güvenemiyorum internet e

İnternet den alamıyorum ya şimdi ben 40 yada 42 beden giyiyorum benim üst beden (göğüs bedeni) büyük 90B bı yüzden elbise nin altı olsa üstü olmuyor 2 gün önce Koton da denedimde bir kaç tane yani güvenemiyorum internet e
O zaman bn pek bilmiyorum canım 2 sene oldu bn konya ya geleli bide tesettür lu olunca ins bulursun

Back