• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezun olmamış bir Myo öğrencisi Dgs'ye girebilir mi?

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
363
herkese merhaba dgs hakkında şöyle bir bilgiye rastladım: ''Tabi mezun olabilecek durumda ve staj hariç tüm yükümlülükleri yerine getirmiş bir Myo 2. sınıf öğrencisi de başvurabilir.''
yazıyordu bu doğru mu yani henüz mezun olmamış bir myo öğrencisi dgs'ye girme hakkına sahipmidir?

Son düzenleme:
2. sınıfta tabii ki girebilirsiniz çünkü o sene sonunda zaten mezun olacaksınızdır ama 1. sınıfta giremezsiniz... yani şu an 2. sınıftaysanız stajınızı yapmasanız dahi dgs ye girebilirsiniz çünkü bu yaz zaten mezun olacaksınız dgs de yazın oluyor ama o yaz stajın bitmesi gerekiyor mezuniyet belgesi alabilmek için...

Son düzenleme:
2. sınıfta iseniz haziranda mezun oluyorsunuz dgs sınavıda temmuzda zaten. ama alttan dersiniz vs. oldugunda mezun olamadıgınızdan giremezsin

2. sınıfta tabii ki girebilirsiniz çünkü o sene sonunda zaten mezun olacaksınızdır ama 1. sınıfta giremezsiniz... yani şu an 2. sınıftaysanız stajınızı yapmasanız dahi dgs ye girebilirsiniz çünkü bu yaz zaten mezun olacaksınız dgs de yazın oluyor ama o yaz stajın bitmesi gerekiyor mezuniyet belgesi alabilmek için...

evet bunu duydum ama emin olmak istedim bir arkadaşım için sordum çok teşekkür ederim

Back