• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mezun olmama son 3 kredi yardımm :((

bed0ykum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
103
0
46
İçel Mersin
Arkadaşlar benim alan kredim 88 toplam 189. alanı geçtim.. toplam kredimi yükseltmek için ek sınava girdim.. hepsini verememişim son 3 kredim kaldı mezun olabilmem için.. yapabileceğim hiçbrşey yokmu :(( 4ay sonraki sınavı beklemek zorundamıyım 3 kredi için ne yapıcam simdi :((

ben konuyla ilgili bunu bulabildim tabi liseden bahsediyorsan umarım yardımcı olabilmişimdir.. 25 Eylül 2011 Pazar günü tek Oturum olarak saat 10,00’da Ankara’da ek sınav yapılacaktır. Yapılacak sınavda öğrencilerimiz en fazla 12 kredilik ders seçebileceklerdir. Yapılacak olan ek sınava;

· 2010-2011 Eğitim – Öğretim yılı sonu itibariyle öğrencilik durumu aktif ve donuk olan öğrencilerden,
· 8 dönem ve üzeri eğitim görmüş,
· Mezuniyeti için 12 kredi gerekenler katılabileceklerdir.

ben konuyla ilgili bunu bulabildim tabi liseden bahsediyorsan umarım yardımcı olabilmişimdir.. 25 Eylül 2011 Pazar günü tek Oturum olarak saat 10,00’da Ankara’da ek sınav yapılacaktır. Yapılacak sınavda öğrencilerimiz en fazla 12 kredilik ders seçebileceklerdir. Yapılacak olan ek sınava;

· 2010-2011 Eğitim – Öğretim yılı sonu itibariyle öğrencilik durumu aktif ve donuk olan öğrencilerden,
· 8 dönem ve üzeri eğitim görmüş,
· Mezuniyeti için 12 kredi gerekenler katılabileceklerdir.

tesekkür ederimm.. Ama ben ankara da deilim :((

Back