MERHABA MEZOTERAPİ ARAŞTIRKEN SİZİN BU MESAJLARINIZ ÇIKTI KARŞIMA . 2009 YILINDA MEZOTERAPİ İLE ZAYIFLAMIŞINIZ. VE TEKRAR BAŞLAMIŞINIZ .SONRASINA ULAŞAMADIM. SONUÇ NEDİR BEN DE BAŞLAMAK İSTİYORUM BU DA GEREKSİZ BİR YÖNTEM MİDİR ACABABen armut tipli bir bayanim ve çogunuz gibi basen bölgesinden $ikayetçiyim.Bundan 4 yil kadar önce mezoterapi yôntemini duydum ve hemen randevu aldim doktordan.Sadece 2 seans gittim 2 hafta arayla.$ikayetci oldugunuz bölgelere çok küçük can yakmayan ignelerle sivi enjekte ediyorlar.Bu sivilar yaglarin parçalanmasini ve yaptiginiz dietle birlikte incelmenizi hedefliyor.Doktor size çe$itli sorular soruyor; hastaliklariniz, kullandiginiz ilaçlar, ali$kanliklariniz, vazgeçemedikleriniz vs,,,,
Böylece ben 1 ayda 9 kiloya yakin verdim, i$in güzel tarafi sarkma ve gev$eme olmuyor vücutta.Selülitlerde gözle görülûr $ekilde kayboluyor.
Maalesef ben 2. seanstan sonra gitmedim, zayifladim diye erkenden biraktim.Sonrasinda hamile kaldim bebegime derken; hamilelik sonrasi $a$kinlik içindeydim.Hayatimin hiç bir döneminde belimin ve sirt bölgemin yaglandigini hatirlamiyorum.ilginç olan $ey ise pantolonlarimin içine rahatca girebiliyordum.Sonradan ara$tirip ögrendigime göre; igne yapilan bôlgeler kolay kolay yaglanmiyormu$.
$imdilerde tekrar randevu aldim, sirt ve bel bölgem için.Tek sorun; eskisi gibi rejim yapamiyorum.Bakalim bu defada ba$arabilecek miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?