maliyeti nasıl? Benim de göbek ve yan yağ problemim var.
Her seans için 40 euro ôdûyorum ama saglik sigortasi bu paranin bûyûk bir bôlûmünû bize geri ödûyor.
Bu arada 1 haftada 1.5 kilo vermi$im ve 2 $er santimde incelmi$im.Dedigim gibi rejim yapmak $art ama bende eski rejim yapma gücü kalmami$.
Geli$melerden sizi haberdar ederim.
Önce akupuntura başla arkadaşım o zaman. Bende yapamıyodum başladım akupuntura şimdi çok rahat yapıyorum diyetimi. Ayrıca bende yağlarımı eritiyorum ama mezoterapi ile değil değişik bir alet. 1 seansda 1-2 cm.incelme sağlıyor.
merhaba arkadaslar
bende yeni basladim mezoterapiye.henuz 1 seans gittim.29 yasindayim.170cm boyunda ve 75 kiloyum. bacak,basen,kalca yanlar,bel bolgesi...yani tum vucutta dagilmis genel olarak fazla kilolar.mezoterapinin yaninda diet de yapiorum.sekeri kestim.yagi azalttim.ama spor yapmiyorum. .yaptiranlar sonuclari ve bildiklerini paylasirsa sevinirimmm
sevgili yakari006,
bu arada bana 2 bucuk aydir nasil beslendigini de yazabilirmisin lutfen?neler yedin?ne kadar yedin?tok kalabilmek icin bir destek urun kullandinmi?ne kadar siklikta yedin?suyu cokmu tukettin?iyi bir orneksinsenin deneyimlerinden yararlanmaklazim degilmi:93:....
nasilda guzel ve ayrintili anlatmissin.tesekkur ederim.ben bu yonteme bir arkadasimla beraber basladim sayilir.o benden 2 seans onden gidiyor.ama onun fazla kilosu hic yok.sadece dogumlardan kalan miniminnacik bir gobegi var.onun icin gidiyor.simdi onunda akli benimkisi gibi karisik.devam etmesemmi acaba diyor.ama senin anlattiklarin beni yeniden heveslendirdi.sanirim devam edicem.ama benim mezoterapi doktorum bana 4 saatte bir yemem gerektigini soyledi.ve belki dayanamam diye $u midede $i$en ve icinde bol b vitamini bulunan (eczacinin hazirladigi)kapsullerden yazdi.ve selulit kremi.o kremi bacaklarima ve karnima kullaniyorum ve surdugum andan itibaren en az yarim saat u$ume hissi veriyor.
bugun tam 1 hafta oldu ve genel olarak diyete uydum sayilir.arada bozdum ama.mesela bugun 2 dilim kiymali borek yedim.neden bir turlu tam bagli kalamiyorum diyetime bilemiyorum.neyse bakalim doktora gittigimde bir degisiklik gorecekmiyim.umarim hevesim cabam bosa gitmez.gorusuruz.
haklisin...
fakat ben coook fazla yemek yiyen biri olarak birden kendimi frenlemek bana coook zor geliyor ve stres yapiyor.belli bir ogunum bile yoktu.surekli atistirmaca.pasta borek abur cubur derken geldim bu gunlere.biliyorum artik dur deme vakti.ama nasil konsantre olacagim ben hic bilemiyorum.bir noktadan sonra kopuyor hersey.birde cok hareketsizim o da bir eksi puan tabi.yarin doktoruma gitmek icin sabirsizlaniyorum.insallah moralimi duzeltecek biseyler duyarim kendisinden.
YAKARI006,sana destegin icin cok tesekkur ediyorum.yorumlarini herzaman bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?