Ya iste bizimkindede çıkıntı gördü pipi göremedi ama erkek gibi dedi meraktan catliyorumbenimkinin alttan görüntüsü bacak arası yanibir dolgunluk var ama bu pipi değil dedi doktorumuz.
sanki kıza benzettim ama. çıkıntı göremedim.Buda benim ki ben bişey goremedimEki Görüntüle 1541458
Bende çıkıntı goremedim ama doktor oyle dedi merakla bekliyorum ne olacaksanki kıza benzettim ama. çıkıntı göremedim.
Canım sana bide bisey daha sorucam oglunda daha cok sag kasigin mi ağrıdı sol kasigin mi? Simdikiyle aynı mi? Annem hep derdi ilk aylardaki ağrı sagda olursa erkek sagda olursa kız derdi merak ettim :)sanki kıza benzettim ama. çıkıntı göremedim.
canım, oğlumda sağ kasıktaydı ağrım. ama ilk hareketlerini solda hissettim.Canım sana bide bisey daha sorucam oglunda daha cok sag kasigin mi ağrıdı sol kasigin mi? Simdikiyle aynı mi? Annem hep derdi ilk aylardaki ağrı sagda olursa erkek sagda olursa kız derdi merak ettim :)
canım, oğlumda sağ kasıktaydı ağrım. ama ilk hareketlerini solda hissettim.Canım sana bide bisey daha sorucam oglunda daha cok sag kasigin mi ağrıdı sol kasigin mi? Simdikiyle aynı mi? Annem hep derdi ilk aylardaki ağrı sagda olursa erkek sagda olursa kız derdi merak ettim :)
Ayyy benimde öyle inşallah benimde sağlıklı sihhatli bir kızım olur. Olmazsada rabbimin vardır bir bildiğicanım, oğlumda sağ kasıktaydı ağrım. ama ilk hareketlerini solda hissettim.
bu bebeğimde sol kasıktaydı hep sol kasığım ağrıdı.. ama cinsiyetle alakalı mıdır bilemiyorum :)
bu arada senin ilk bebeğin mi?
yok canım benimde 2. bir oğlum var 7 yaşındacanım, oğlumda sağ kasıktaydı ağrım. ama ilk hareketlerini solda hissettim.
bu bebeğimde sol kasıktaydı hep sol kasığım ağrıdı.. ama cinsiyetle alakalı mıdır bilemiyorum :)
bu arada senin ilk bebeğin mi?
Benim ilk baştan beri sağ kasığında agri oluyordu oğlum olcak kizimda da sol taraftaydi agriCanım sana bide bisey daha sorucam oglunda daha cok sag kasigin mi ağrıdı sol kasigin mi? Simdikiyle aynı mi? Annem hep derdi ilk aylardaki ağrı sagda olursa erkek sagda olursa kız derdi merak ettim :)
benimde öyleydi oğlumda sağ kasığım hep ağrıdı. bundada sürekli sol kasığım ağrıyor ama doktor erkek dediBenim ilk baştan beri sağ kasığında agri oluyordu oğlum olcak kizimda da sol taraftaydi agri
canım, sanırım benimki de erkekbenimde öyleydi oğlumda sağ kasığım hep ağrıdı. bundada sürekli sol kasığım ağrıyor ama doktor erkek dedi
aaaaaacanım, sanırım benimki de erkekben usg videosunu izledim pipi gördüm. anlıyorum genitalden.. sağlıkla gelsinler artık ne yapalım:)