Doğuma Hazırlık Meyvelere aşeriyorum var mı benim gibi olan..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
buda erkek çıkıntısı.. sivriliyor

Eklentiler

• Phillips_Allison_10.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 309
sanki kıza benzettim ama. çıkıntı göremedim.
Canım sana bide bisey daha sorucam oglunda daha cok sag kasigin mi ağrıdı sol kasigin mi? Simdikiyle aynı mi? Annem hep derdi ilk aylardaki ağrı sagda olursa erkek sagda olursa kız derdi merak ettim :)

Canım sana bide bisey daha sorucam oglunda daha cok sag kasigin mi ağrıdı sol kasigin mi? Simdikiyle aynı mi? Annem hep derdi ilk aylardaki ağrı sagda olursa erkek sagda olursa kız derdi merak ettim :)
canım, oğlumda sağ kasıktaydı ağrım. ama ilk hareketlerini solda hissettim.
bu bebeğimde sol kasıktaydı hep sol kasığım ağrıdı.. ama cinsiyetle alakalı mıdır bilemiyorum :)

bu arada senin ilk bebeğin mi?

canım, oğlumda sağ kasıktaydı ağrım. ama ilk hareketlerini solda hissettim.
bu bebeğimde sol kasıktaydı hep sol kasığım ağrıdı.. ama cinsiyetle alakalı mıdır bilemiyorum :)

bu arada senin ilk bebeğin mi?

Ayyy benimde öyle inşallah benimde sağlıklı sihhatli bir kızım olur. Olmazsada rabbimin vardır bir bildiği

yok canım benimde 2. bir oğlum var 7 yaşında

Benim ilk baştan beri sağ kasığında agri oluyordu oğlum olcak kizimda da sol taraftaydi agri

benimde öyleydi oğlumda sağ kasığım hep ağrıdı. bundada sürekli sol kasığım ağrıyor ama doktor erkek dedi
canım, sanırım benimki de erkek ben usg videosunu izledim pipi gördüm. anlıyorum genitalden.. sağlıkla gelsinler artık ne yapalım:)

canım, sanırım benimki de erkek ben usg videosunu izledim pipi gördüm. anlıyorum genitalden.. sağlıkla gelsinler artık ne yapalım:)
aaaaaa son kontrolündemi verdi videosunu doktorun kız dediği zaman mı? emin misin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…