• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meyve yerken süt icmek yaglari yakiyorumus

pinar84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
21
0
1
41
Konya
arkadaslar bi arkadasim diyetisyene gitti ve diyetisyen gerekli listeyi verdikten sonra ek olarak meyve yerken ayni zamanda 1 bardak sut icmesini onermis ama once meyveni ye sonra sut ic degil bi lokma meyve elma portakal vs bir yudum sut sekline soylemis bunlarin birlikte yenilip icilmesinin yag yakici ozelligi bulunuyormus.ben hic duymamistim daha once bunu.yeni basladi arkadasim diyete sonucu bilemiyoruz ne olacak siz boyle bisey duymusmuydunuz daha once ve deneyenler varmi varsa sonuclarini merak ettim paylasirmisiniz

selam bende yag yakarmi yakmazmi bilmiyorum ama meyvenin tok tutmai için süt veya süt ürünüyle yenmesi gerektigini duydumm

meyve şekerden oluşur.tek başına tüketildiğinde vücutta yağ olarak depolanır.yanında 1 protein ile şekerin depolanması önlenir.benimde diyetisyenim meyve-süt ve salata-ayran ikilisini önermişti.doğru bilgi.yani tek başına meyve yerseniz onlar göbecikte yağ olarak depolanırrrrr:52:

ben meyve salatası yapıyorum kaseye üstüne de süt döküyorum çok güzel oluyor tavsiye edrim. hem çeşitli yemiş oluyorum hemde sütlü.

evet benim diyetisyen de sabah ve öğle arasına bir de akşam yatmadan 1.5 saat öncesine 2 porsiyon meyve ve 1 çay bardağı yarım yağlı süt veya yoğurt verdi...

canım konunun yağ yakmayla ilgisi yok, meyvedeki şekerin kana daha yavaş karışması dolayısyla da ani kan şekeri yükselmesi/düşmesi durumunu engellemsi için yanında süt grubundan protein veriliyor(süt/yoğurt/peynir vb.).
Süt ürünlerindeki protein şekerin kana karışımını yavaşlatıyo dolayısıyla daha geç acıkıyosunuz ve kana yavaş karışan şeker direkt depo olmuyor..:34:

canım konunun yağ yakmayla ilgisi yok, meyvedeki şekerin kana daha yavaş karışması dolayısyla da ani kan şekeri yükselmesi/düşmesi durumunu engellemsi için yanında süt grubundan protein veriliyor(süt/yoğurt/peynir vb.).
Süt ürünlerindeki protein şekerin kana karışımını yavaşlatıyo dolayısıyla daha geç acıkıyosunuz ve kana yavaş karışan şeker direkt depo olmuyor..:34:

Süpersiniz kızlar, bunu öğrendiğim iyi oldu. Elimde elmayla foruma bakıyodum hemen süt alayım uygulamaya geçeyim.

bence meyveyle süt birlikte sadece blendırda muzlu yada çilekli süt yaparsan güzel olur.ama yoğurtla yemesi süper olur:56:meyveleri bir kasede minik minik doğrayıp üstünede yoğurt döksen ımmm:)hele birde üstüne 1 kaşık nesfit koysan süper ötesi valla:))ben öyle yapıyorum:34:

arkadaslar bi arkadasim diyetisyene gitti ve diyetisyen gerekli listeyi verdikten sonra ek olarak meyve yerken ayni zamanda 1 bardak sut icmesini onermis ama once meyveni ye sonra sut ic degil bi lokma meyve elma portakal vs bir yudum sut sekline soylemis bunlarin birlikte yenilip icilmesinin yag yakici ozelligi bulunuyormus.ben hic duymamistim daha once bunu.yeni basladi arkadasim diyete sonucu bilemiyoruz ne olacak siz boyle bisey duymusmuydunuz daha once ve deneyenler varmi varsa sonuclarini merak ettim paylasirmisiniz

canım bunu ben de geçenlerde tv de dinledim.daha denemedim ama bende deniycem

Back
X