- 6 Mayıs 2018
- 263
- 404
- 23
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sormayın ya o konuda çok dertliyimMeyve suyu çocuklara fazla şeker yüklemesi yapıyor, doktorlar tavsiye etmiyor. Değişik şekillerde sunmayı denediniz mi? Kızıma öyle yapıyorum, işe yarıyor. Meyve çöp şiş ya da çiçek böcek gibi kesip sunumlar hazırlıyorum, yüzüne bakmadığı meyveleri löpletiyor.
İllaki alacaksanız da, bizde Philips hr 1861 var, güzel bir ürün.
Hazır meyve sularında kaç tane meyve sıkıldı onu bilmediğim gibi saf meyve suyu mu içindeki ondan da hiç emin değilim.Bunun yerine sevdirmeye çalışsanız ığraşmanız biraz daha. Bir anda 5 portakal verebilirmisin yetmi ? Ama bir bardak vermek için 5 portakalın suyunu vereceksin.
yok tatlım ben sana benimkinin fotosunu atayimEki Görüntüle 2178945 bu sanırım. İndirimdeymiş ayrıca
Teşekkür ederim not aldım bunu
Hergün içirmeyi düşünmüyorum aslında sadece ihtiyaç halindeLimonata ve havuc suyu yapabilirsiniz. Limonatayi limon ile degil lime ile hazirlayabilirsiniz. Bunun disindakiler cok zararli,seker hastaligina davetiye. Dipnot olarak geceyim dedim. Makine onerim yok maalesef benimki cok eski bir moulinex. Cok memnunum ama kalmadi onlardan
Yani herşeyin fazlası zarar tabikiyaa bende havuç nar suyu için istiyorum
ama herkes bir şey söylüyor , fazla şeker var , posası faydalı değil , 1 portakal yerine 5 portakal ,
ne yapacagımızı şaşırdık
Evet uygun fiyatta olması benim işime gelirEşim çay sevmiyor sabahları da işe giderken çay tüketmediği için sinbonun katı meyve sıkacağını almıştım portakalları mandalınaları bile atıyorum sıkıyor . Aşırı kaliteli filan değil ama zaten bir süre sonra insan kullanmak istemiyor ayrıca ben rengi kırmızı ve diğer küçük ev aletlerime uyduğu için almıştım . Normalde arçelik herşeyim ama Arçelik baktım 800 tl gibi birşeydi şimdi daha uçmuştur ondan almamıştım
Hayır canım küçük birşey zaten işlevi de gayet iyi serviste de bozulunca Kargo evden alıyor geri eve getiriyor bence daha ne olsun dünyanın parasını vermeye gerek yok . Çaycı aldım mesela Arçelik in Love serisi sürekli kullanılacak 400 tl verdim valso aldım oda in love 250 mi neydi . Katı meyve sıkacağı sinbo yeter dedim kırmızı olan benimEvet uygun fiyatta olması benim işime gelir
Baktım şimdi sinbo modellerine diğer markalar gibi görünümü var
İşlevde fena değil diyorsunuz
Çok yer kaplıyor mu acaba![]()
Yani herşeyin fazlası zarar tabiki
Ama ölçüyü kaçırmadan faydalanabiliriz diye düşünenlerdenim