Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba,
Oğlum 14 aylık olacak.İştahı süper maşallah.Meyve seviyor günde 3 öğün bile meyve yediği oluyor.Mesela her gün 1 muz yiyor.Aynı gün içinde kiraz,üzüm şeftali de yiyor.Diğer öğünlerinide eksiksiz yiyor.
İshal olmuyor hiç ama günde 2 kez kaka yapıyor.
Acaba meyveyi abartıyormuyum?CADIARZU
meraba canım
bende mayıs anniş olarak maşallah bebeğine
ama normal bence eğerki ishal yada kabız olmuyosa ve diğer öğünleride yiosa korkacak bi durum yok
benim oğlumda meyveyi seviyor muzu nası veriyosun püre olarakmı yada bütün mü yiyo
meraba canım
bende mayıs anniş olarak maşallah bebeğine
ama normal bence eğerki ishal yada kabız olmuyosa ve diğer öğünleride yiosa korkacak bi durum yok
benim oğlumda meyveyi seviyor muzu nası veriyosun püre olarakmı yada bütün mü yiyo
Slm cnm
Normalde çok şükür pütürlü yemekte sorunumuz yok.Ama nedense muzu püre istiyor.Diğer türlü verince dışarı atıyor.Ama geçenlerde annem muzu eline vermiş ööle yemiş.Ama genelde muzu püre yapıyorum.Çilek üzüm kiraz bunları ısırarak yiyor.
anladım canım
bende genelde meyveyi yoğurduna yada eline veriyorum
kayısıyı mürdüm eriğini elinde yiyo yemek denirse kemiriyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
daha 6 tane dişimiz var 4 üste alt 2 tanede kaldı dahaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yiyebildigi kadar yesin. ne zarari olur ki meyvenin alerjisi olmadiktan sonra. benimki 10 aylik oldu. püre olarak yemiyor.kasiktan hoslanmiyor pek. muzu isirtarak yedirtiyorum. kirazi üzümü kücük olduklari icin eline vermiyorum yoksa tümünü atiyor agzina.ben yediriyorum. kayisiyi da kendi yiyor .keske daha yese de versem. püre yese isimi kolaylastirir .hepsini karistirir tüm vitaminlerden faydalandiririm
bu konuyu bende düşünüyordum
şu an köydeyiz ve bahçe meyve dolu
defne her çıktığında birşeyler yiyor mutlaka
elma, kayısı, vişne, erik evde de karpuz yiyor
bayağı yiyor yani, ishal falan da olmadı
ben de karışmıyorum yediği kadar yesin hem doğal diye seviniyorum
yemeklerini de güzel yiyor