• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Meyve kokusu

SceneRush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
233
2
96
Ankara
Bir şampuan arıyorum saçımı yıkadığımda saçım buram buram meyve kokacak çilek şeftali kivii ahududu portakal hiç farketmez sadece saçım için meyve kokulu bitkisel bi şampuan arıyorum naniknanik naniknanik

ya keske haken olsa al diye yalvarırdım sana :D cilekli narlı bir sampuan ve dus jeli vardı.. ama baya olmus kaldırmıslar. 2 kere aldım bi dha alamadm kokusu acayp güzledi... bende seviorum ole sacımın kokmasını. ole bi ürün varsa bilen yazsın arklar :)

Bi ara çilekli bi şampuan kullanıyodum bütün banyo çilek kokuyodu cokacimcoook bi saat sonra yok şöyle kalıcı cokacimcoook

kampanya 11in indirim broşüründe tekrar çıkıcak 2.5tl katolog fiyatları kaçırmayın çünkü indirim broşürleri stoklarda tükenene kadr geçerli :)

palmolive in kırmızı renkli boyalı saçlar için olan şampuanını önerebilirim güzel bi kokusu var meyveli şekerli gibi ben kokusunu çok severek kullandım :)

bir de arkadaşlar kuaförde saçlarımızı yıkadıklarında şampuanları böle şekerli sakız gibi çok güzel kokar kiloluk şampuan onlarda çok güzel kokuyo ve satılıyo

hmm hiç ole karsılasmadım.. ya ben cocuk urununu alıcam merakımdan :D kavunlu cilekli ahududu samuanlar gordum.. :D arkadasım kardesne alıyormus güzel dedi ama bilemiyorum :))

Down Under Naturals Şampuan fruit şampuanlarını tavsiye ederim. ben narlı ve böğürtlenli kullandım çok güzel kokuyorlar...

KVM31677_241.jpg

20044_kucuk.jpg

mavi olanının resmini bulamadım...

marketlerden çok kozmetik mağazalarında satılıyor. ama duyduğuma göre büyük carrefourlarda varmış...

meyve kokulu aruyorsan eğer palmolivenn şampuanlarınn hepsinn kokusu çook kalıcı.saçlarında3-4 gün kalıyo kokusu hele onn şeftalili olanı var onun kokusu bırak saçını bütün banyoyu kaplıyo.bnde onu 1 sen boyunca kullandm çok yumuşak yapıyo saçları.ayrıca ben bugün st.ives die bi şampuan aldım satıcı kız önerdi o da meyveliymiiş bakalım onu bi denicem

hacı şakirin sanırsam büyük beyaz şişe her meyve kokusu var ben elmalı hindistan cevizli kullandım yiyesim geliodu

Back