Tatlı Tarifi Meyva Soslu Sakızlı Krema

Barcman

PR UZMANI
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
10.363
30
408
hazırlanması kolaydır sedece biraz fazla bulaşık çıkar size, çok hafiftir çocuklarınız ve misafirlerinizin beğeneceği bir tatlıdır

1 poşet sakızlı muhallebi
1 poşet krem şanti
1 tane hazır meyva sosu
3,5 bardak süt

2,5 bardak sütün içine sakızlı muhallebiyi koyup iyice koyulaşıncaya kadar karıştırın muhallebiniz ılınınca tencereyle buzdolabına koyun iyice soğusun o arada siz meyva sosunu üstündeki tarife göre pişirin soğumaya bırakın( arada bir karıştırınki üstü kavlanmasın)
1 bardak sütle krem şantiyi iyice koyulaşıncaya kadar mikserle karıştırınhazırlanan krem şantiyi muhallebinin içine koyup mikserle iyice karıştığına emin olana kadar çırpın
kaselere boşaltıp üstüne meyva sosu gezdirin
not= meyva sosunu sevmeyenler kakaolu soslada
hazırlayabilirler

s5000106ym7.jpg

ellerinee
sağlıkk ablamm
evinee kadarr gelipp yaptığınn enfess ikramlarınn tadınaa baktığımm içinn şanslıyımmm gerçektennn

ellerinee
sağlıkk ablamm
evinee kadarr gelipp yaptığınn enfess ikramlarınn tadınaa baktığımm içinn şanslıyımmm gerçektennn

afiyet şeker olsun ablam sen ne zaman istersen gel ben sana yine yaparım hemde büyük bir zevkle

çok hafif ve güzel bir tatlıya benziyor.
üzerine karamel yapıp döksek oda çok yakışır sanırım
ne dersiniz :)

allaaaaaah harika görünüyor barçman ablaa
zaten sütlü tatlılara bayılırım
bide üstünde meyve sosu olursa tadından yenmez buu
ellerine sağlık
şimdi evde sütlü irmik tatlısı var dün akşam yaptım,o bitsin hemen deneyip düşüncelerimi ileticem

çok hafif ve güzel bir tatlıya benziyor.
üzerine karamel yapıp döksek oda çok yakışır sanırım
ne dersiniz :)

buna karamel yakışacağını düşünmüyorum ama size yakında çok kolay bir krem karamal tarifi vereceğim

Back
X