• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri meyork hızlı saç uzatıcı

esendeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2007
31
1
86
İstanbul
Arkadaşlar ben internette rastladım. Bu ürünü kullanan var mı? Saçı normalden iki kat hızlı uzatıyormuş. Merak ettim ama yorum bulamadım.

Fiyatı : 18,90 TL

Bitkisel Hızlı Saç Uzatıcı bakım yağı (50cc): Çevresel faktörler, hava kirliliği, stres, yorgunluk, yetersiz beslenme, kronik hastalıklar, kullanılan bazı ilaçlar, hormonsal nedenler, genetik yatkınlık ve saça uygulanan zararlı kimyasal maddeler günlük etkiler ve boya ile yıpranmış, kırık ve kuru saçların onarılması, kuvvetlenmesi, canlı ve parlak görünüm kazanması için kullanılan harika bir üründür. İçeriğindeki bitkisel yağlar saçın nem dengesini yeniden düzenler. Bu yağların içindeki E vitamini ile saçın kaybettiği canlılığı yeniden kazanmasını sağlar. Çam terebentin yağı, onarıcı etkisiyle saç uçlarını onarır, köklerini kuvvetlendirir ve saça parlaklık verir. Defne yaprağı yağı, saçı besler ve kepek oluşumunun önüne geçer. Her türlü saç tipi için kullanılabilecek olan ürün tamamen doğal bitki yağlarından oluşmuş olup, hiçbir kimyasal madde içermez. Saçı besler ve daha hızlı uzamasını sağlar.

Saçınız ez az iki kat daha hızlı uzar.
Saç köklerini besleyerek dökülmeyi tamamen durdurur.
Kepeği engeller.
Parlaklık verir.
Saçınızı yumuşatır.
İpeksi bir görünüm kazandırır.
Canlandırır.

İçindekiler: Avakado, Badem, Biberiye, Buğday, Calendura, Ceviz, Çam Terebentin, Çilek, Çörek Otu, Defne, Fındık, Gül, Gliserin, Heliantus, Hindistan Cevizi, Hint, Issırgan, Jojoba, Kakao, Kayısı, Nar, Papatya, Sarı sabır, Susam ,Üzüm Çekirdeği, Zeytin yağı.

Kullanılışı: Yağdan yeterince alınıp saç diplerine ovularak sürülür. 1 ile 3 saat beklendikten sonra bitkisel şampuanla yıkanır. Günde 1 defa kullanılabilir. İhtiyaç duydukça kullanabilirsiniz. Kullanmadan önce şişeyi çalkalayınız.

Ürünün etkisini arttırmak için bitki özlü şampuanımızla beraber kullanmanız tavsiye edilir.

Bu bilgilere ulaştım canım ama ben kullanmadım hatta ilk defa duydum..

içindekilerde geçmio ama videosunu izledim bıttım yağı da varmış içinde. acaba bu uzatma etkisi bıttım yağından mı gelio?

ben de kullaniyorum arkadaslar bu yagi hatta iki tane aldigim icin 15milyondan verdi hatta yaninda bir de bitkisel sampuan

sacim gercekten uzuyor ama ben zeytinyagi muskat karanfil karisimi da yapiyorum ya ikisi birden ya da ikisinden biri gercekten uzatiyor hatta resim de ekleyecegim 1 hafta sonraki halini de cekeyim sacimin su an elimde 3 resim var zaten ve uzadigi belli :)))

1 haftaya eklicem canim hem de bi kac yere:))

sabırsızlıkla bekleyeceğim. ancak sormak istediğim bir şey var. bu yağı nereden temin ettiniz? ben hiçbir aktarda görmedim şimdiye kadar ilk defa burda duydum. siz de internetten mi satın aldınız?

sabırsızlıkla bekleyeceğim. ancak sormak istediğim bir şey var. bu yağı nereden temin ettiniz? ben hiçbir aktarda görmedim şimdiye kadar ilk defa burda duydum. siz de internetten mi satın aldınız?

evet canim gg den satin aldim ama valla satici falan degilim ki konuyu da sans eseri gordum vereliniortak

yok ben zaten güvenmiştimbuyrunnnnnnnnn ama bana miktarı çok az gibi geldi. son bi soru olarak bir şişe kaç kullanımda biter?

canim zaten bu diplere uygulaniyor yani tum sacina uygulamana gerek yok benim oyle gunlerim oldu ki diplerde bu yag uclarda isitilmis zeytinyagi :))) yani hemen bitmez ben bi de iki kutu almistim su an ikincisini kullaniyorum ama kac gun oldu tam bilmiyorum yani kullanim sikligina da bagli tam bi sey soylemek pek mumkun degilla.s.hihoyyyt

Sacin cok seyrek olduguna gore, fazla dokuluyo demektir.. yapman gereken sey oncelikle doktora gitmek, sonrasinda olayi bize birakman :P

Saka bi yana, durumunu anliyorum ve en hizli yontemin turp suyu ve biotin tabletleri oldugunu soyleyebilirim. Yeterince bilgi var bu forumda, eminim isine yariyacaktir.

Kendimden bi ornek veriyim, bi haftaligina Almanyaya gittim ve suyundanmidir havasindamidir bilemiyorum ama sacim bayagi dokulmeye baslamisti ve hemen turp suyu yapip kullandim, dokulme aninda kesildi. Tavsiyem 2 gunde bir uygulaman.. denemekten zarar gelmez.

Ürünün gittigidiyor sayfasında yorumlarda biri 20 günde 3 cm uzattı demiş.

dogruluk payı nedr acabaaa

Kişiye göre değişir..
Benim kuzenimin saçları gayet düzenli uzar mesela..
Şimdi zaten beline kadar hiç birşeyde kullanmıyor..
Birde bunu alsa aman tanrım poposunda 3 ayda görürüz herhalde:1rolleyes:

dogruluk payı nedr acabaaa

Onu tam olarak bilemeyiz ama şu var ki internetteki ürünler kolay övülür sonuçta, meyork'un reklamını yapıp satan kişiler birkaç kişi tutup hatta bunu kendi de yapıp meyork kullanmış müşteri gibi yorumlar yazabilir sağa sola malını övecek şekilde.

Fakat yağın içeriğine baktığında saç için faydalı bir sürü yağ var. Mutlaka faydası vardır saça da, güvenilir ağızdan duymak lazım yani bu forumda kullanmış birinden ki, saç uzatmaya etkisi kişiden kişiye değişir sonuçta da...

Back