• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.287
3.048
658
İstanbul
Merhaba
Meydandaki eylemciler için yardım ve duyuru adı altında bu başlık açılmıştır.

Eylem ile kastımız; yerdeki taşları söken, iş yerlerine zarar veren, şiddete yönelik eylem yapanlar değildir !

Her hangi bir partiye gönderim yapan, şiddet içerikli görsel paylaşan, eylem konusunda düşüncelerini faşistçe paylaşanlar, yalan haber/bilgi paylaşanlar; uyarısız 3 gün siteden uzaklaştırılacaktır. Bu başlığın amacı sadece iletişim sağlanmasıdır.

Sonradan ben görmedim duymadım uyarmadın dememeniz için önemli ayrıntıların altını çizdim...

Merhaba

Her hangi bir partiye gönderim yapan, şiddet içerikli görsel paylaşan, eylem konusunda düşüncelerini faşistçe paylaşanlar; uyarısız 3 gün siteden uzaklaştırılacaktır. Bu başlığın amacı sadece iletişim sağlanmasıdır.

Sonradan ben görmedim duymadım uyarmadın dememeniz için önemli ayrıntıların altını çizdim...

Çok teşekkür ederiz.
Ricamızı kırmadığınız için.

Bu kesin bir bilgidir, kendim duydum gördüm şehrimde. Genele yayılmış olabilir.
Bir grup eylem karşıtı genç "sopaları alıp gidelim, şerefimizi koruyalım" diyerek bugün karşıt eylem yapacaklar. Şiddet gösterebilirler. Dikkatli olmak, kışkırtmalara gelmemek lazım.

An itibariyle Sendikalarindan ardindan Borusan Flarmoni'de Taksim Gezi Parki'nda.. Isten cikanlar ziyarete basliyalim.. #EylemVakti

Redhackten gelen mesaj.

Rica ediyorum Herkes Yayımlasın, SİVAS KENT MEYDANINDAYIZ BUGÜN 18:00 DA AZINLIKTA OLSAK SESIMIZI HERKES DUYUYOR DUYACAK.

Eylem artık farklı grupların müdahalesine maruz kalıyor.
Bize düşen provokatörleri uzaklaştırmak ve hatta polise teslim etmektir.
Çevreye zarar veren, yakıp yıkanların çıkardığı bilanço çok ağır.
Bir şeyleri korurken bir şeyler zarar görüyorsa kimse bu eylemin samimiyetine inanmayacaktır.

20 yaşındaki yazar kardeşim @ErenCanTemel ve dostIarı, Gezi Parkı'na #GeziciKütüphane kuruyor. Kitap bağışla; kitapla diren! #DirenGeziParkı

Bir bilgi de benden, bugün gündoğduya herkes kitabıyla gidiyor.
Çimlerde kitap okunacak.

$BL6Xe_TCMAABep-.jpg

İşte bu da çevik kuvet:72::72::72:

Rica ediyorum Herkes Yayımlasın, SİVAS KENT MEYDANINDAYIZ BUGÜN 18:00 DA AZINLIKTA OLSAK SESIMIZI HERKES DUYUYOR DUYACAK.

Benim şehrim uzaktan izleyebiliyorum memurların katılması yasak :51:
Dünkü enteresan karşıt gruptan sonra Sivastakilerin çok dikkatli olmasını uyarıyorum.
Ayrıca şehir dışından gelen coşkulu bir topluluk da var onlar kimin nesi anlayamadım henüz.
Ciddi bir kalabalık yok ancak karşıt gruplar oluşmaya başladı ve asabi tipler.
Eğer iş şiddete dönerse Sivas karışır, Sivas karışınca neler olduğunu geçmişimizden biliyoruz :14:
Ondan sonra daha toparlayamayız

Eylem artık farklı grupların müdahalesine maruz kalıyor.
Bize düşen provokatörleri uzaklaştırmak ve hatta polise teslim etmektir.
Çevreye zarar veren, yakıp yıkanların çıkardığı bilanço çok ağır.
Bir şeyleri korurken bir şeyler zarar görüyorsa kimse bu eylemin samimiyetine inanmayacaktır.

Direnişçi halk bu konunun özellikle üzerinde duruyor.
Bizzat aldığım bilgidir, kimsenin yakıp yıkmasına izin verilmeyeceği söyleniyor.

Direniş sadece polise ve yönetime karşı değil provakatörlere karşı da sürüyor.

Çağan ırmak çok güzel konuşmuş.
Tebrik ediyorum kendisini.

04.06.2013 18:39:27

Şirin Payzın'ın canlı yayın konuğu olan Çağan Irmak, Gezi Parkı eylemlerini, "Çocuklar orada kitap okudular, gitar çaldırlar, şarkı söylediler. Birbirlerini sevdiler, birbirleriyle tanıştılar" sözleriyle yorumladı.

Çağan Irmak Gezi Parkı için şu açıklamalarda bulundu:

Başbakan'ın olaylara biraz da baba ve sadık bir eş olarak olaya bakması gerektiğini söyleyen Irmak, "Çocuk yapacaksın, sezaryan yapmayacaksın, içki içmeyeceksin şunu yapacaksın bunu yapacaksın. Bir insan bu kadar çok şey bilemez kardeşim" dedi. Konuşması sırasında duygularına hakim olamayan ünlü yönetmen; "Başbakan bizi dinlesin, bizi artık kabül etsin, anlamaya çalışsın" diyerek "O yüzde 50 benim cağım ciğerim, kardeşim" dedi.

"BU DİRENİŞ HİÇBİR SİYASİ PARTİYE AİT DEĞİL"

Gezi Parkı'ndaki protestoların hiçbir siyasi partiye mal edilmemesi gerektiğinin altını çizen Irmak sözlerine şöyle devam etti: "Başladıktan bir iki gün sonra eylemlerin içinde yer aldım. Ben bilge ya da politikacı değilim. Ama hisleri ifade ederim, hisleri toplarım, duyguları aktarırım. Bu konuda profesyonelim. Olaylar başladığı zaman çocuklar partka oturmuş kitap okuyarak eylem yapıyorlar. Motorsikletimle atladım gittim. Bu direniş hiç bir siyasi partiye ait değil. Kendi kendine gelişti. Orada oturan gençlerimiz hiç bir yere zarar vermiyorlar. Eğer yalan söylediğimi düşünen varsa Taksim esnafına tek tek sorsunlar. Çocuklar orada kitap okudular, gitar çaldırlar, şarkı söylediler. Birbirlerini sevdiler, birbirleriyle tanıştılar. Bu nesil benim de bilmediğim bir nesil o nedenle onları anlamaya çalışıyorum."

"BEN BİR ÇAPULCUYUM!"

"Çocuk yapacaksın, sezaryan yapmayacaksın, içki içmeyeceksin şunu yapacaksın bunu yapacaksın. Bir insan bu kadar çok şey bilemez kardeşim. O da bir aile babası ve bize sorun burada ne istiyorsunuz diye. Tekrar ediyorum o yüzde 50 benim kardeşimdir. Ayrıca yüzde 50 derken bunların hepsi tek bir insan mı? Onların da içinde renkler var. Hepimiz birbirimizi dinlemek ve anlamak zorundayız. Gazla gitme polis! Bu çocuklar hiçbirinize düşman değiller. Biz dinimizi de dünyaya sevgi ile analtabiliriz. Evet ben bir çapulcuyum. Beni de böyle kabül et. Evet alındık, insanız çünkü duygularımız var. Bir süre pardon ben gidiyorum dersin ya bu öyle bir eylem."

İki gun yagisli olacagi icin yagmurluk,cadir,jeneratore ihtiyac var erzak ihtiyaci kalmamistir #direngeziparkı

Parkta çok güzel bir kütüphane kuruluyor kitap getirebilirsiniz #direngeziparkı

İstanbul , izmir ve ankara direnişçileri, kitaplarınızı unutmayın lütfen.

Yalnız tüm kanallar direnişi yayınlıyor. Gözlerim yaşarıyor:ssz:

Merhaba

Her hangi bir partiye gönderim yapan, şiddet içerikli görsel paylaşan, eylem konusunda düşüncelerini faşistçe paylaşanlar, yalan haber/bilgi paylaşanlar; uyarısız 3 gün siteden uzaklaştırılacaktır. Bu başlığın amacı sadece iletişim sağlanmasıdır.

Konu şartlı açıldı, şartlar belli, medyada yer alan yazıları alıntılamak yerine sadece duyuru ve yardım çağrılarınızı yazın.

Yağmur yağacak.Gezi Parkı'na yağmurluk,pazar brandası,ip,hazır çorba,plastik tabak,kaşık ,çatal lazım.#diregeziparkı

işte memleketin gerçek polisleri
[video=youtube;nduqi_MhRqQ]http://www.youtube.com/watch?v=nduqi_MhRqQ[/video]

Kızılayda toplandılar yine, cicekler, marşlar falan. Polis müdahale etmiyor. Ben de iniyorum. Son gün galiba :)

Back