Meyan şerbetini deneyenler...

sessiz1

Rüzgarlar Şehri Prensesi
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
104
1
46
Azerbaycan
Kizlar merhabalar. Aranizda meyan kökü şerbetini deneyen oldumu? Hani şu yüze kilo almak için. Ya da yuze kilo aldiracak bi formulunuz var mi? lütfen bi el atin da su tonbul yanaklardan ben de göreyim

tatlım ben de yüze nasıl kilo alınır bir bulsam formülünü zehir olsa deneyeceim valla:) sanırım bi 1o kilo kadar kilo alırsam yüzüme de alırım daha sonra vücudumdaki fazlalıklardan kurtulmak için spor yaparım diye hayal ediyorum tek yolu buymuş gibi geliyor:)
meyan şerbetini hiç duymadım neymş nerde satılıyor ya da nasıl yapılıyor ki?

evet kilo alipda sonra sporla vermeyi ben de dusundum ama olmuyor canim. benim kadar istahali ve cok yiyen yokdur yinede kilo almiyorum. sebep ogrenciyin ve tum gunu koşturuyorum. benim vicudumdan bir sikayetim yok yalnizca yuzum cok zayif. universiteye girmeden once yanaklarim vardi ama sonrasi bildigin gibi cokdu resmen. Meleyim benim dediyim omer coskun mu ne onun meyan serbeti tarifi. yalizca yuze kilo aldiriyormus. acikcasi sevmiyorum her seyi denemeyi ne olur ne olmaz. google yazarsan omer coskun meyan koku serbet cikar canim. zaten bu sitede de var onun hakkinda. hadi kolay gele

aynen benim de öyle oldu şu an boyum 1.75 kilom 59 fiziğim süper ama yüzüm çok zayıf üniv.ye gitmeden önce daha tombuldu yıllardır ne yaptıysam alamıyoum yüzüme kilo...meyan kökü şurubunun faydalarını okudum iştah açar enerji verir falan diyor ama öellike yüze kilo aldırdığına ilişkin birşey daha bulamadım deneyenler fayda görenler varsa paylaşırlar umarım da biz de faydalanırız

Kizlar dun meyak koku aldim. Ama kullanip kullanmama hakkinda karar veremiyorum. sizce denemelimiyim? Sonra zarar filan verir mi ? bir de her yemekden once mi icilmeli? kafam karisti :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…